Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Jel vam se desavalo kad vas neko pozove da se telefon jednostavno ugasi i nece da se upali nikako,pa cim izvadim i vratim bateriju onda se upali i radi normalno?
Ovo je vise da poludis,dok je radio radio je super,kad je krenuo da se baguje stize ga 300 cuda.
Da li da odradim hard reset ili da mu opet prepeglam softver?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

damjann4
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 23. Feb 2011. 16:40

Post od damjann4 »

znaci pre cu svoje ....... da pojedem nego da nekom preporucim nokia telefon :P
ja bih pre na softv. sumnjam da ces nesto postici hardom ...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

primetio sam jednu stvar vezanu za ovaj fon.kada se instalira neka tema koja njemu baš ne prija on počinje da brljavi i prijavljuje grešku u memoriji.isprobao.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Jel se brise imenik,poruke i ostalo ako uradim update softvera?
Ne mogu backup da radim,pun mi je hard a treba min 4gb slobodno a hitno moram softver da odradim
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Prije update-a software-a uradi backup telefona, tako da ces biti siguran, a ja sam x puta radio update, ali nisam siguran da li se brise, ali ja sam svaki put uradio backup, tako da nisam imao potrebe :D
Ali mislim da se sve to brise sto si pitao :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Behemoth, ako uradis update preko NSU tj. zvanicnog Nokia update-ra tada ce ti sve u tel ostati netaknuto..:-) Ukoliko koristis drugi nacin, i flash-ujes tel, tada se sve brise..:-)

Mada mnogi savetuju reset telefona cak i nakon updatea preko NSU-a jer su nekad izmene u firmware-u velike i neophodno je da sistem bude cist..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Od n78 tj.svi FP2 telefoni negube nista upisivanjem novog sw.naravno sto predlaze Ninolina, pozeljan je restart da bi noviji sw.dao svoj efekat,imao sam licno iskustvo.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Odradio sam sve,sad imam 28 mb slobodne memorije,ali evo novog problema.
Zakucava mi se navigacija,kad udjem na mapu i pokusam da zumiram samo zakoci i ne mrda.
razbicu ga majke mi i kupiti 3310.
nikad vise nokia

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Behemoth, na koju navigaciju mislis? Nokia Maps ili Garmin? Ako mislis na Nokia Maps to je ionako neupotrebljivo i ne treba od toga mnogo ni da očekuješ..:-(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Garmin,cela evropa i azija.ne znam vise sta se desava,jedva cekam da ga se otarasim,sto nece biti tako lako,s obzirom da ni dzabe nece ljudi da je uzmu :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

Behemoth ne znam zašto ljudi toliko kukaju na taj mob kod mene radi odlično i mnogo ga silujem i nikako da zakaže.imao sam problem samo sa mem ali problem je bio u temi i to sam sredio.inače koj garmin si instalirao?ja sam probao v40 i nije hteo da izlazi iz menija a na x6 mi to radi.onda sam ubacio lepo v60 i on radi bez problema.naravno ovo nisam ubacivao u svoj jer mislim da je najbolja navigacija pitati prvog čoveka za nešto.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

v60 je isto ali opet nisam pametan.sto se tice memorije naprasno je sa 28 mb pala na 14,reko opet nesto nije u redu.onda sam obrisao nekih 300 sms-ova iz inboxa i memorija se povecala na 29 mb.lludilo od telefona

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Behemoth, mozes u opcijama za poruke da staviš da ih tel prima na mass memory.. Moguce je da ce se tel malo usporiti ali bar nećeš imati ovakve padove u količini interne memorije.. Svakako te nista ne košta da probas..:-)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Hej da li neko moze da mi kaze koliko moze baterija da "izdrzi" na ovom telefonu. Recimo da se razgovara pola sata dnevno, 10-ak SMS-ova... Onako, nekakav prosjek :) HVALA :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

zavodnick za pričaj i kuckaj 100min/100sm i klikom bez problema ide 4 dana a može i koji dan više.ali isključeno autorotat, senzori, gps i možda još po nešto.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

VeNoM, ne znam o kojim senzorima pricas... moraces mi malo poblize da objasnis, jer nemam ovaj tel, a zelim tati da ga kupim, jer njemu treba tel a ima 6220C i slaba mu je baterija, a inace jako puno prica na tel... :D E zato me zanima :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

ovako
imaš senzor za snooze, silencing calls i autorotate e pa to sam isključio.dalje stavio sam da se displej gasi posle 16sec ali da ne ide u lock.dalje one vidgete sam sve isključio koristim kalnedar, 2 reda rečica i onaj standard.dalje kkoristim program battery saver i nemam garmina instaliranog.isključen gps.nadam se da sam sada malo pomogao.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

VeNoM, hvala lijepo na pomoci... Nadam se da ces mi malo vise pomoci kako da te stvarcice poiskljucujem kad ga u 5ak iznenadim i donesem mu telefon :) Mislim da caletu nece bas trebati Garmin, ali cini mi se da ga je frend instalirao, ali mislim da to nece biti problem ;) HVALA VeNoM

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

ja bi ti preporučio da garmina isključiš jer voli u pozadini da radi i da malo jede bateriju više nego što treba.e sada ima tutorijal da se preimenuju extenzije od *card.* ne mogu da se setim tačno imena fajla u old tj extenzija ide u to ali po nekada to i ne pomaže.naravno kada se u opcijama isključi rad u pozadini po nekada on ostaje...valjda je greška u programu ali to sada nije bitno...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

VeNoM, ok! Hvala! Potrudicu se da te sve stvarcice iskljucim, pa cemo da vidimo sta ce nam to novo donijeti. Imao sam taj telefon, ali samo kratko, tako da sve nisam uspio da pohvatam ;) Ali nadam se da cu sad barem malo bolje da ga upoznam :)

Odgovori