Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Stwan ja ti toplo preporucujem da menjas,jer ja sam upravo sa N70 presao na N73 koji je mnogo bolji zbog novog os-a,ekrana,muzickog plejera,kamere,blica,zvucnika,ima podrsku mnogo boljeg i korisnijeg dodatnog softvera,kvalitetniju masku... sta ces vise 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
Ima bagove kao i svaki smartphone sa starim verzijama softvera a vec u novijim skoro ih uopste nema.N73 je brzi od N70
-
Ako mozes da prodjes jeftinije sa obicnom 73 onda uzmi nju jer podrskom novijeg softvera ima isti player kao i ME.
Eventualno ako ti treba wifi onda n80 nije lose resenje,a osim njih n91 4gb ili nesto iz E serije ako ti nije bitna toliko multimedija.
Eventualno ako ti treba wifi onda n80 nije lose resenje,a osim njih n91 4gb ili nesto iz E serije ako ti nije bitna toliko multimedija.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 03. Apr 2008. 00:07
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
*CoVeRdAle* moze da snima ove formate, samo sto ti izgleda snimas aplikacije kojima je istekao sertifikat, ili snimas one starije sis aplikacije, za starije verzije symbian-a, sta ti tacno pise kad pokrenes instalaciju?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Novajlija
*kljun- pa za sis aplikacije, kada pokrenem instalaciju neke igrice u tom formatu, pocne instalaciju preko pc suita, a kada treba da je nastavim preko moba, pise file not supported. Nego, izgleda da me zeza kamera. Kada ugasim mob, i ponovo ga upalim i povucem poklopac za kameru kako bi se ona upalila, mobilni se za neko kratko vreme ukoci, a zatim udje u glavni meni kao da sam kliknuo na meni dugme. Zatim odem u settings za kameru i izaberem ''Restore camera settings" i ono radi savrseno dobro. Kada ugasim ponovo mob ono nece, mora ponovo da se uradi ista radnja u camera settings. Sta da radim?
Still Alive and Well...
-
- Novajlija
E da. Zaboravio sam jos nesto. Kada pokrenem sisx aplikaciju, koje inace hoce uredno da mi instalira, ono pocne da ulazi u nju i odmah me izbaci iz nje nazad. Izgleda da je to samo za igre. Jer, instalirao sam neki antivirus cisto zato sto je sisx, i njega hoce da pokrene Ali u igre nece da udje nikako. Imam verziju softvera V 4.0736.3.2.1 i nju sam dobio uz telefon, dakle nisam nista pokusavao niti instalirao noviju verziju. U cemu je problem? Zna li neko?
Still Alive and Well...
-
- Novajlija
-
- Novajlija
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Posto nisam pratio ovu temu uopste i ne verujem da bih mogao da obrnem skoro 100 strana da bih nasao sta me zanima.Ako zna neko ima li neka aplikacija koja moze da postavi sliku na desku kao wallpaper preko celog displeja,drug me je pitao da mu pronadjem ako tako nesto postoji.Moze naziv takve ili aplikacije slicnih karakteristika?!Hvala
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
fain2daniel, ne postoji takva aplikacija, moze se jedino napraviti tema, a to je moguce veoma jednostavnim postupkom na www.zedge.net i ima opcija THEME MAKER i ubacis sliku koju hoces i ostalo ces vidjeti....