Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Sto verujes ljudima sa foruma... Uglavnom, svi mi pricamo gluposti... Sledeci put kad budes imao nekakav problem (jer je tvoj telefon poseban, sav je raskliman) odnesi telefon do servisa jer tamo rade eksperti.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

MilančeBGD, cek cek malo oladi,ja pitam da li je istina ono sto su mi rekli ljudi sa forumu za viruse ili ne?posto kada me crkne fon nece mi "ljudi sa foruma" popraviti nego serviser zato malo 8)

hvala svima na pomoci,ali samo hocu da znam da li je istina ili ne,ti radi kako oces,mene mani... :chytry:

p.s. zasto kada sam dobio fon,i sada kada je popio orig. software,pre slanja poruke moram da ukucam msg. centar a to mi nije bilo na drugim modelima...nije problem da ukucam jednom,ali zasto tako?sto je symbian?pozdrav

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Шта ли ти радиш том телефону више?! :lol:
Поруке- подешавања-текс.порука-центри за поруке- отвори и упиши (ако си на 064)+381650000900 и то је то...
Слобода или смрт

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ja koristim svakog dana net na ovom tel,naravno 90% preko Wlana(pregledam forum,update-ujem vremensku prognozu,skinem s vremena na vreme neku igru,program ili temu) i do sada(vec 11mes)nemam nikakvih problema sa crvima,mravima i sl. zivotinjicama... Gotovo sam siguran da se pre moze preneti virus sa PC na tel nego li 'dobiti' virus surfujuci direk. na tel. :D
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Nikola gr, koliko ja znam virus sa neta ne moze uci na telefon ali moze preko instalacije tj preko insatlranje neproverenog softwarea...

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

bestboy, ne nisi shvatio,tj. hvala ti za centre number,nego me cudi,zasto uvek kada se ubaci nov software tj u servisu ne kada se updatuje,trazi da kucam centre numer,jel zato sto je symbian?e to sam pitao hehe...mozda sam popio virus preko pc-a posto mi je komp pun,a jel moze ako kop ima viruse,a samo prikljucim na njega da se odmah mob zarazi?pozdrav

p.s.rekose mi na forumu da sa ovaj fon ne postoje virusi,samo nesto preko poruke ili naziv ima nesto uvezi poruke :D :D

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ma treba ti i spyware i malware program za mobilni. :o :o :o :o
Naravno da kompjuterski virusi ne mogu ništa telefonu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ne mogu nista da ostete telefonu ali mogu uci u telefon i neki drugi racunar da zaraze. Evo kod mene primjera. Ja sam svoj fon spojio u data storage rezimu i sve je bilo ok. Medjutim, iduci put kad sam ga spojio u data storage rezimu anti virus na racunaru mi je javio ga se na toj particiji nalazi virus (sto je veoma cesta pojava kod USB memorija...) tako da mozes zaraziti neciji drugi kompjuter ako ga tako spojis. pozz

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

I ne samo to... meni se preko jednog kompa ubacio virus i pokretao se neki autorun file pa mi se baterija praznila za 5 sati... a inače traje i po 2 dana... Tako da nije baš da ti ne mogu ništa... Problem je rešen uz pomoć Kasperskog na mom kompu koji mi je očistio fon u Data transfer modu...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Ninolina, autorun.inf ;)
Nikola gr, aj mi samo objasni, kako trojanci (...i ostala gamad) koji ulaze u vitalne fajlove Windowsa, npr run32.dll, explorer.exe itd... Koji se uglavnom pokreću se exe datotekom, mogu da naude Symbian OS koji ne čita exe fajlove !?
Nokia 5800XM

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ja nisam rekao da ne mogu da se kopiraju na mem. karticu i onda da se kopiraju na drugi računar gde se pribode, nego sam rekao da ne mogu ništa da urade telefonu. Zato isključite autorun i ćao.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

raso1
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 17:43
:: Optimus 2x, Nexus 4

Post od raso1 »

Moze li mi neko pomoci u odabiru telefona. Dvoumim se izmedju Nokie N82 i Nokie 5800. Obe mi se cine dobre, pa ce mi vasi komentari pomoci u konacnoj odluci.

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

telep, nemoj da tvrdis da "naravno nista ne mogu" kada nisi obavesten dobro...vidi na Ninolina-om primeru tako da ... 8)

raso,zavisi sta ti treba,po meni je n82 bolji,ali ako oces ts,nzm,ako ti se vise svidja ts 0nda 5800 ako ne onda n82,mada u svakom slucaju ja bih uzeo n82,ne zato sto ga imam,nego zato sto sam se isto dvoumio izmedju n78 i n82 ali i malo izmedju 5800 pa sada ti vidi...

pozdrav

raso1
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 17:43
:: Optimus 2x, Nexus 4

Post od raso1 »

Negdje sam procitao da se na 5800 cesto kvare zvucnici, pa se zato kolebam izmedju njega i n82. :wacko:

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

pazi,i za n82 sam cuo da je bas puno puta nekome crkao donji zvucnik,ne sada bas toliko puna ali dosta...ali po meni n82,ali o5 ti kazem,jel zelis sa ts-om ili ne?da li pridajes tome neki veliki znacaj?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

raso1, ako ti je bitna kamera i redovna tastatura uzmi N82, a ako imas vremena/zivaca da ubadas po displeju i ako ti nije toliko bitna kamera onda uzmi 5800.
Istina je da se kvari zvucnik na 5800 ali to pokriva garancija i mislim da je sve sredjeno u novijim izanjima.

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

raso1, bas kao sto je IDzO, rekao...naravno nema 5800 losu kameru,daleko od toga,malo je gora od n82,ne mogu da tvrdim koliko,nisam video bas nesto fotke od 5800,nesto malo...sta si odlucio na kraju? :wink:

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Nikola gr, 5800 pravi OCAJ slike :-)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Ih sad bas ocaj,verovatno pravi u rangu n73 a to je da kazemo solidno,da se zabelezi neki lep trenutak :wink:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Igor88bg, 5800 nema lošu kameru, čak šta više sasvim sam zadovoljan. Tako da nemoj deliti dezinformacije... .
Nokia C6

Odgovori