Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
uskoro ce nokia izbaciti n97 sa 7.1 mpx ili sl,sa 8gb flash memorije,vecim ekanom od n95 i jos nesto sto n95 ne,a-xenon blic ili opticki zoom,pa ce se svi navaliti to da kupe,a to ce izaci februara 2008-ja proricem
Dexter, Регистровао сам се и када скинем гдје ми сложи ту тему? Када је скине отвори ми APLICATION INSTALLER али нигдје не могу да га нађем. Па ако може помоћ.
Ako si je ubacio u telefon, vjerovatno ti je u Application Manageru (meni piše samo Manager) koji se nalazi u Tools. Mislim da na srpskom piše Alati (folder) i u okviru njega ikonica koja izgleda kao četiri mala kvadrata iskrenuta na stranu. To ti je apllication installer, probaj tu.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
O, čovječe, ovo je tema o mobilnom koji još ne postoji a ne o elementarnom nepoznavanju kompjutera!!! Moram da se ljutim!
Klikni Start/Search pa kucaj i naći će ti! Ili koristi Total Commander! Svašta!
Pozdrav!
zar nije tema malo besmislena,mislim da treba da postoji tema o novim nokia fonovima ko sto sam ja stavio u se odeljak,a ne ovak,ja mogu da otvorim temu n97....a ko zna kad ce i dal ce izaci skoro ovaj fon+pola postova nema veze sa n98 i samo nagadjanja i zelje clanova,to smara
Čestitam Nije, nego sam nailazio na masu besmislenih postova koji su em na pogrešnom mjestu, em debilni sami od sebe i tvoj mi se u momentu nije dopao pa ja odmah skočio. Nema ljutiš
Pozdrav!
Претражујем нет са лисицом, па тако да ме она зеза и смјешта негдје ко зна гдје. А ја лијепо отворим експолер и са њим скинем и тако пребацим на Нокију.
Pa lija ima podešenja da ti skida gdje god hoćeš! Meni npr. skida na desktop! A jel ta tema totalno kao ova na ovom fake N98 ili slična? Ako je ista, pošalji mi je mailom, molim te (vukotics@cg.yu).
Pozdrav!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.