Brljavi li Nokia sa novim modelima telefona!?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

pa dobro,znaci na svakih 5 extra modela izadje jedan koji se ljusti... jgb... sta ces... nije to toliko los izbor... ako ti toliko smeta sto se justi uzmes drugi model,imas jedno 100 modela sa slicnom cenom i specifikacijama i kraj... a i to zavisi... evo meni na N73ME nit dzojstik zeza nit se guli(sto su ljudi naveli kao 2 glavna problema) a ni na svakoj nokiji N76 se ne guli prednja strana... samo se grebne,al to je normalno...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

miodrage napisao: E61 je zato kao stvoren za mene. Pinocio, jesi li i o njemu razmisljao kao o nasledniku svog 6600?
Ne znam,toliko si ga nahvalio daaaa.... 8) ma nisam se nikad posebno osvrtao na taj model.. nekako mi je... sta znam... vidim da je pobrao brdo pohvala,ali mi je nekako ipak 6500slide lepsi :lol:

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

miodrage,mozda mu symbian nije bitan... inace,ja bih bez razmisljana uzeo 6500 i obican i slide... al kesh... :) nema ga trenutno... najlepsa kombinacija,6500 classic i N82 :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne znam, u zivotu nisam obracao paznju ni na kakav izgled (osim devojaka :D ) Elem, ako ti Symbian nije bitan, a zelis dobar telefon, 6500 je stvarno zver, a za one sa manje kinte 6300 je identican po svemu, osim softveru, i memorijskoj kartici. Meni licno je 6300 bolji zbog moguce prosirivosti karticom do 2 GB.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
:: ZTE V987

Post od DukeofSerbia »

Још један од тврдњи нпр. да се фарба на Нокији 6120 Класик љушти, па ево, код мене и после 2 месеца све је као првог дана.
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Spyker napisao:kakvim crnim izuzetkom kokakole... Pa i oni rade na principu: dacemo im dobar ukus, a uzeti jetru...
E jbg care sad ga pretera!

Brljavi li nokia sa novim modelima?Hm... pa sad ima propusta e jesu li ona namerna ili opet se omakne (nesto sumnjam u ovo) je bas diskutabilno,mada po meni licno nokia je uvek dozvoljavala te propuste i imala vecu slobodu da ih pravi a opet uspesno prodajuci te modele na ime.Nadam se da ce se to u buducnosti koliko toliko korigovati i da cemo zaista dobiti ono sto platimo.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Hm iskreno bar po meni, telefon treba da se kupuje namjenski... Naravno, ako ces da zoves, onda uzmes telefon sa jacom baterijom ( NOKIA se tu ne moze pohvaliti nekim kvalitetom, ali zato SE itekako ). Ako uzimas sminku uzmi SAMSUNG i neces pogrijesiti, ali ako uzimas telefon koji ce da te "sluzi" tu je NOKIA bez premca... Nije sminka, ali f-ja ima milion,MENI nije pretrpan... Cini mi se da je vojkan22 rekao dobru stvar a to sam ja u nekim od postova pomenuo... Ljudi koji nemaju telefone pricaju o njima :x :x :x Trebas da vidis iskustva ljudi koji imaju taj tel, ali da ces da nadjes nesto savrseno, neces. S druge strane, ljudi iz NOKIA, SE, SAMSUNG i ostali, znaju sta je savrsen fon, ali kad bi napravili takav telefon, kada bi poslije nesto prodali ili gdje im je tu zarada... O5 na neku ruku, 5 ljudi tesko ce da imaju isto misljenje od jednom fonu, a onda mozes misliti masu od 1000 ili 2000 ljudi... :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan

Post od Pinocio »

Vlada Zem napisao: Stvar je u onom što se žale ljudi širom sveta, tj.gubljenje kontakta sa GSM i MC karticom - i tako je - MC slot je tako jadno odrađen na mobu, žalost. Rešio sam stvar nalepivši 3-4 sloja izolir-trake preko poklopca MC slota i sad je :)
Vladin komentar u topicu o 6500 slide.A cena sitnica... 300 + cena izolir trake.... za ne poverovati cccc :uhuh:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pinocio, pa o tome su govorili u ovoj temi vec. On je jedan od ko zna koliko vlasnika tog modela, ali to ne znaci da su i svi ostali takvi, desava se da po neki u seriji ima neku falinku. Ista je prica i sa n76 i ljustenjem maske, N73 i djojstik, pa na N80 raskliman slajd i sl. al evo meni na N80 slajd radi kao podmazan, nigde lufta ili bilo kakvog mrdanja osim predvidjenog gore-dole. Hocu da ti kazem da trebas da se raspitas malo bolje, od nekoliko vlasnika i eventualno da odes do prodavnice i poigras se sa telefonom licno i onda ces steci neki utisak, drugacije :uhuh:

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Azimuth, svaka cast na odgovoru, jer sam moras da steknes utisak o necemu ( u ovom slucaju o mobu ) a za ostale informacije mozes da pitas nekoga ko je imao takav fon... ustvari da ti nabroji par stvari za/protiv... 8)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Azimuth napisao:Ista je prica i sa n76 i ljustenjem maske, N73 i djojstik, pa na N80 raskliman slajd i sl.
Dzojstik na mom telefonu od kada je kupljen ima lufta mozda pola ili ceo milimetar ali je precizan i nije bilo nikakvih problema

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

blaster90, upravo o tome sam i pricao, kod tebe to nije slucaj kao sto ni kod mene nije slucaj da se slajd raskimao ali sa druge strane pogledaj koliko se njih zalilo na dzojstik na N73 i na slajd na N80.. Rekao sam vec gore, to zavisi od serije do serije. Uglavnom se u prvim serijama desavaju takvi propusti koji se vremenom otklone, ista prica je i sa softverom i bagovima. Kontas o cemu pricam?

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan

Post od Pinocio »

Ma sve je to u redu sto vi pricati.Ali vas ja pitam kakav je osecaj kad das nekoliko plata za telefon i posle moras jos recimo eto kupiti izolir traku.... nebitno o kome od nas se ovde radi.Danas se desi meni,sutra nekom drugom.... jel u redu to?Ipak mislim da su to veliki propusti.Razumem da s softver baguje,ali da memorijska ne naleze 100%... pa nije im to prvi telefon sa memorijskom jbt.

byeeee
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 21:16

Post od byeeee »

ja mislim da nokia malo previse brljavi s modelima al ipak su uvjerljivi the best i takvi. btw. kad bi napravili savrsen telefon znatno bi im prodaja pala.8) 8)

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Ne,nego bi prodali oko 10000000 komada,i onda niko ne bi vise kupovao telefone,jedno 2 god,jer niko nece da ide sa konja na magarca... i tako dok ne izbace nov,a opet savrsen,fon... Koji ima oko 100% bolje funkcije nego prosli...

Odgovori