program za citanje poruka na PC-u..

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

i ja sam ima 2500 sms-ova i kada mi stigne poruka, ne zvoli, mislim ne signalizira tonom da je stigla nego moram stalno da gledam u inbox.. prebacio sam poruke na komp i sada radi savrseno..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

mitrasevic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 06:20

Post od mitrasevic »

pa necu da brisem nego da ih imam i da mogu procitati! Ne trazim program za BRISANJE nego za CITANJE! p.s.meni zvoni i sve je u redu,samo hocu da ih malo brze citam!

Viskas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Feb 2008. 03:38

Post od Viskas »

kako da prebacim sms poruke iz memorije telefona na sim karticu kod jeftinijih i starijih nokia telefona tipa 3510 2626 itd.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ta dva nisam imao, ali ako je isto kao na 3310 (a verovatno jeste), onda u opcijama imaš "COPY" (moguće da ima i "COPY ALL"), i jedina destinacija na koju može da kopira je SIM ako su poruke u telefonu. Predpostavljam da ti je jasna razlika između "COPY" i "MOVE".

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Ima program sa Symbian telefone koji se zove OlaMelen SMS Diary koji poruke sortira hronoloski i salje na PC u obliku HTML stranice i odlican je. Moze se otvoriti i pomocu Worda ta stranica pa da se edituje, mnogo je prakticnije od Pc Suite-a.

Odgovori