Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Sorry na otvaranju duple teme.. kada sam razio nisam nasao ovu.. nebitno.
Zna li neko neki link gde su slike radjene sa ovi telefonom.. zivo me zanima kakva je kamera.. inace ako cena bude realna onda ovo vidim kao svoju sledecu investiciju.
Ne verujem da ce biti skup,jer ja iskreno mislim da ce ovo opet biti symbian za sire mase,poput 6120 clasic. Verujem da je kamera ok,al da je ipak na N95-N82 bolja... Ipak je to vrh ponude
Meni je ovaj telefon kompletan.. stvarno je odlican.. ove slike sto gledam su vise nego OK.. treba jos proc niz testova sto hardwera sto softwera, izdrzljivost, stabilnost, kako se ponasa nakon izvesnog vremena.. i slicno ali mislim da ce 90% biti moj sledeci fon
Telefon se pojavio u Srbiji, cena mu je oko 300 evra (zavisno od prodavca) ako neko vec poseduje telefon nek napise neke utiske. Ja bas razmisljam o kupovini istog
Aploaduj tako sto ces otici na: http://imageshack.us/ pa odaberi sliku koju ces da aploadujes i kopiraj ovde na forum adresu slike!
Adresu kopiraj ili u ovu temu ili u podforum Kafic gde imas temu Slike sa mobilnih telefona!
Pokusavam na youtube da pronadjem prezentaciju ovog mobilnog ali sve sto je prikazano tamo, ispod svake je krtitike. Oni koji su pravili doticne video klipove kao da su prvi put u zivotu uzeli neki mobilni aparat u ruke. Bez ikakvog reda bezveze vrte mobilni u ruci, pregled menija je "odradjen" da bi i moje dete od 3 godine verovatno svrsishodnije se zainteresovalo za sadrzaj onoga sto ima u istom nego oni koji su snimali video. Jad i beda.
bolja je kamera uvece i u mraku jer ima do jaja jak xenon inace platio sam ga 350 evra pre skoro 3 ndelje evo i slike cu da ubacim makro i jos neke ps tastatura je VRH nije tvrda!
Pa dobro, tu je i N82 bolji od N95, posto ima XENON od kog covek oslepi(bukvalno). I to svi znaju, i slazu se sa tim... A dnevne slike su, tvrdim, 99% iste.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.