Nokia 3110 classic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 29. Jan 2007. 19:11

Post od milankol »

uh... al backupovi... :( Znaci, problem je u PC suite, a ne u softveru za telefon? to je pozitivno... a gde mogu da nadjem starije verzije..? Hvala..

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

e pa to pitaj google, nemoj mene

:shock:

edit: traži verziju 7.0.8.2
Poslednja izmena od djolex u Uto, 07. Okt 2008. 18:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia Lumia 630

milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 29. Jan 2007. 19:11

Post od milankol »

okili, nemoj da se ljutis ;) nije to tolko strasno sto sam pitao... inace, uspeo sam da povezem pc suite verziju 7.0.8.2 i telefon sa softverom 7.01 :) bravo ja (pre toga nije htelo..)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

e izvini što sam stavio onaj smajli ali mi je nekako bilo glupo pitanje, ja koristim 70.8.2 i nemam problema zasad, pa dok ne izađe tamo, ostajem na istom :wink:
Nokia Lumia 630

Metalex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 02. Nov 2008. 04:06

Post od Metalex »

Zanima me, ako ima iko da mu baterija traje 5+ dana(ili bar 3 dana uz svakodnevno slusanje muzike) kao sto pise u kompletnom testu? Ako ima takvih, molim vas da mi napisete gde ste kupili telefon u pp(pod uslovom da ste iz Beograda). Hvala.

Creaven
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 12. Apr 2007. 15:31

Post od Creaven »

Kupio sam caletu ovaj fon pre nekog vremena i nesto je cacako i sada kada hoce da pokrene radio izabci mu poruku da spoji dodatnu opremu ,pritom slusalice su vec ukljucene i odlicno funkcionisu prilikom razgovora.Da li je ovo neko podesavanje u pitanju ili je kvar?Hvala

Odgovori