Nokia E55
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
ilke nije nokia luda da radi nesto sto joj se ne isplati...uostalom ako nokia napravi i 1 model sa windows telefonima( a znamo da trenutno vlada prava borba izmedju Symbiana i windows-a a jos se tu ukljucuje i android platforma) onda je dzebe sto su sve ove godine ulagali u Symbian razvijanje.Samsung samo kupi licencu za neku verziju Symbiana i ubaci ih na telefone dok Nokia drzi vecinu akcija Symbian-a tako da oni moraju i da ulazu u razvijanje samog OS-ja.Nokii je cilj da sto vise promovise Symbian i da ga sto vise razvije da bi se sto vise ljudi naviklo na Symb samim tim bi i postao popularniji 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
по мени је телефон добро осмишљен. нисам се још сретао са оваквом куверти тастатуром па не знам каква је за кориштење. али мислим да је у сваком случају боља од нумеричке. треба се само навићи а цела куверти има превише тастера који буду ситни и незгодни за кориштенје
леп фон, сам још неко да ми га поклони...
а видим сви блате нокиу и симбиан а сви га користе...
иначе... живео симбиан и линукс. не требају нам прозори

а видим сви блате нокиу и симбиан а сви га користе...

иначе... живео симбиан и линукс. не требају нам прозори

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Cudi me da gsmarena nije uradila review za e55.Inace ja sam malo gledao neke snimke na youtube i bas mi se svidja fon a delujeda je unos teksta na njegovoj tastaturi skroz dobar.Obzierom da vec neko vreme razmisljam o e55,moguce je da ce on zameniti n82 kad za to dodje vreme.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
No TV-out functionality Ovo je jdino sto sma mogo da nadjem da mu da tako kazem nedostaje....Po meni Disappointing camera features and performance ovo sto su oni naveli nije niakakvo razorcarenje jer je ovo telefon za totalno drugu namenu (kao kad kazu svaki PPC ima losiju kameru pa naravno da ima kad je stave samo da postoji)......Ipak stvarno cudno da nema TV out....Sve u svemu lep telefon ali mi se vise svidja E71 iz ove serije 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...