Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ljudi cekajte da se telefon pojavi pa onda cemo pricati o ceni.
Naravno da ce moci da se nabavi bez CWM servisa, mozda ne kod legalnih distibutera, ali sta ima veze. Na crno ce mu cena biti dosta niza od n97 i tako relativno povoljna.
I ja neverujem da ce da napravi boom kao 5800, ali videcemo.
Iako mi se svidja vise od 5800 ne bih ga menjao jer ne donosi nista posebno novo, pre bih presao na n97, Boze zdravlje jednog dana (Kad nam Dinkic da akcije )
Još malo o ceni:
For nearly £400, the Nokia X6 is a pricey device. It might have a million billion tracks available for download thanks to Comes with Music integration, but it will be interesting to see whether a capacitive touchscreen and a few very minor tweaks to the OS entice enough away from the likes of the 5800 XpressMusic or the Samsung i8910HD. techradar handson
ovaj fon ce biti dostupan samo u zemljama gde nokiin muzichki servis postoji... u suprotnom nece biti pushtan u prodaju...!
tako da odmah mozete odustati od njega [zvanichno,nezvanichno su vec druge priche ]
cenobite, isto kao i sto Iphona nema kod nas....
Moramo i mi ponekad da se zahvalimo ovim nasim svercerima,inace bi bili jos tehnoloski nepismeni!!!
Retko ko bi nosio n95 da nije njih bilo...
Pa da, ali šta ćemo ako i švercerima u startu bude naplaćen CWM? U čemu je uopšte fora?
Anyway, ako je verovati, februar 2010, X6 16GB, CWM free ("sodomy not included" ), 395e - >LINK<
pozz
00saska00, verovatno ima i N900 i N920 u ponudi... Nema niko još X6, btw nema ni 100% proverene informacije kad će biti pušten u prodaju bez harača, ovaj, CWM servisa
IDzO, isti link postavljen par postova "gore" , to dok bude . Uopšte ne razumem ovaj "potez" Nokije, da li im je uspeh 5800 "udario u glavu", mislim, svima trebaju pare, ali...
http://www.youtube.com/watch?v=pavXEga9dMo Nokia X6 First Hands-On meni ovo dobro izgleda, nisam koristio npr. 5800 pa da vidim reazlike ali ce sigurno ovo biti dobar ts model.
nije promena?
kapacitivni ekran u odnosu na rezistivni je jako velika promena.
takodje, ugradjena memorija od 32gb.
mnogo mnogo bolja kamera.
samo to ako uzmes u obzir, moras priznati da je jako velika promena, mada ni 5800 nije za baciti
A i pored toga slusalice koje dolaze uz originalni paket sa x6 su mnogo mnogo bolje od onih u paketu 5800,bas su prave za istinske audiofile....
Gde ces vise???
Svejedno, cena X6 je neopravdana. novitet u odnosu na 5800 je kapacitivni ekran ( s obzirom da je platforma i dalje Symbian, ovaj ekran ne donosi nesta posebno), 32GB memorije (takodje, nista neophodno), i novi dizajn, koji i dalje cist plastikaner. Audiofili vec imaju par svojih omiljenih sluski tako da i to nije neophodno. Comes With Music servis u Srbiji? Ma vazi )
Bilo koji Android za iste ove pare pruza mnogo vise.
Kao sto rekoh treba da izadje verzija sa 16gb memorije i bez muzickog servisa.Jel jos neko ovo cuo/procitao?Kazu da ce cena biti 150 evra manja.Ovih sadasnjih 500 je stvarno previse.Ako neko proveri info. o jeftinijoj verziji nek ostavi link.Pretrazio bih ja ali nemam brzi net.PoOzZz.
"The 16GB version of the Nokia X6 is official. It’s confirmed that it doesn’t have Comes With Music and it will be available in all black, all white, Pink on White and Yellow on White. The Nokia X6 16GB will come with the new Ovi Maps with free voice-guided drive and walk navigation and Michelin and Lonely Planet guides.
The Nokia X6 16GB will be available this quarter. Instead with the WH-500 headphones the X6 16GB will come with a pair of the much cheaper WH-701. There’s still no word on the price though."
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.