Nokia Erdos ????

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

telefon je odlican sa odlicnom kamerrom PRVI PUT u 8800 seriji+ symbian os a svu znate da je 88 serija uvek bila ustekana pa cak i 8910 koji je imao sw kao 3510i a uvekiko su postojali telefoni poput 7210 itd znaci uvek se stekalo ovo je nokijin pravi potes zll in 1 ali brate cena ce biti osecam pakao :-D :lol:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Vincent,za ovakav mob jedino onaj auto odgovara i ta klasa a6 minimum,zamisli izadjes iz recimo novog megana, i izvadis ovaj mob,ne ideeeeeeee :lol: ,a sto se tice cene,e tacno sam znao,onaj glupi i ruznjikavi arte je 1000e ,a sad malo ga nabudzili 5mppx klamera,znao sam da ce staviti cenu od 2000e,meni je dobra i ona motorola aura ali i ona toliko kosta odpriolike.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A sta ako nosis ovaj fon i izadjes iz GSP-a? A svi znamo da ce da bude i toga. Jednostavno takvi smo, i tu pomoci nema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

60sec
Banned

Post od 60sec »

Andrijano, ja mislim da bi bolje sela ova meckica :-) kada bi ovo imao bio bi smeker ;-) http://www.geocities.com/napavalley/126 ... 300-gw.jpg 8)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

60 sec,e to covece,to je pravi auto za ovaj mobilni,to je to! :D
mali off:
Miodrage,znamo svi da ce biti toga sigurno,cudan smo narod mnogo,jos uvek vazi da je golf 2 najbolji auto svih vremena, i da ako ne vozis folksvagen nisi domacin covece :D ,a da nepricam da mislimo da smo mi za sve bogom dani i najvazniji u celom svetu,a bio sam nesto u Minhenu pred bozic prosle godine i krecem kuci i neki nemac,poznanik,kaze srecan put,moram i ja da dodjem malo do Zagreba,cuo sam nije lose,ja mu kazem izvini matori,ali ja sam iz Srbije,Beograd,on kaze izvini a jel to nije istooooo(a mi ovde sta nismo radili 15 godina),ali jednostavno je tako kad pasos ima 20 posto stanovnista,rts,pink,b92 ti puni glavu svaki dan i umislis da se prica o tebi,na svim sastancima u briselu,a ustvari mi smo negde pod tackom razno i ustvari svet zivi svoj zivot gde su druge vrednosti,koliko si knjiga procitao,sta znas da uradis,koji si faks zavrsio,gde si ga zavrsio...a ne da prodas pola familije da bi kupio Erdosa i otisao na Obilic da smuvas neku sponozrusu,naravno,dosao si gsp-om,jel nemas vise para za benzin,jel si sve dao na airmax 2 nike naravno i takooooo...Da nebude sad da hvalim truli zapad,jer i on ima puno svojih mana,mozda jos i gorih,ali mi smo mnogo smesni,a to tek moze da se vidi kad se gleda sa druge strane.
:D

inace da ponovim mobilni je suuuperr,dizajn je 8)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

60sec
Banned

Post od 60sec »

Andrijano,ja sam u gsp-u video likusu sa 8800 siroko gold hahah pazi u busu pre 2 3 godine tj kada je izasao,dobila ga od decka :D :lol: :lol: :lol: :lol: Mada cool meni ne smeta ni da se vooze gsp=om i da setaju vertu,jedino sto je povecan rizik da ce u tom istom busu ostati bez njega haha :lol: :lol: :lol:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Kakve veze ima to da li se vozi GSP-om i ima tel od 1xxx eura?
Veca mi je tuga kada voze nafurane automobile (od 10-20 `iljada eura), a nemaju svoj krov nad glavom nego zive kao podstanari.
Nego jel se zna kada ce se zvanicno predstaviti ovaj model?

60sec
Banned

Post od 60sec »

IDzO, mislim da retko ko nema kesa ima i za auto od 20k :-D ali realno svako ko ima auto od 10k mora da ima i stan 100% ako nema stan a ima kola (ti nekog znas) taj nije bas citav :-D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Na moju veliku zalost imao sam prilike sedeti za istim stolom sa takvim mentolima! :wacko:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Khm,ovaj... na konto ove teme o GSP evo jedan vic:
Sin nekog arapskog seika studira u BG.nakon mesec dana pise kuci.
-"Srbija je prelepa,ljudi su tako ljubazni i bas mi se svidja ovde.Samo mi je ponekad neprijatno kada idem na fakultet u mom pozlacenom mercedesu, a neko od mojih profesora izlazi iz tramvaja."
Posle nekoliko dana stize cek na milion dolara sa kratkom porukom roditelja:
-"Nemoj da nas brukas,kupi i ti tramvaj." :D
Poent ako moze seik mozemo i mi. :D

Andrijano, U pravu si ti,samo ne mora se bas uvek imati da bi se nesto dokazalo i stavilo do znanja da smo neko.Ja pre svega cenim stil,tacnije ako onaj radi,nosi,oblaci se sa nekim njemu prilicnim stilom za mene vise vredi nego ne znam ti ja kakva budza.
Sto bi rekao jedan moj profesor: "Kolege,hodajte uspravno i jednostavno budite gospoda."
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Nokia je poskidala vecinu promo video klipova, tako da je moguce da ce ovaj model ili neki njemu slican izaci na trziste! :)

Nemanja88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 27. Maj 2009. 18:34

Post od Nemanja88 »

Ne znam,licno ne podrzavam Symbian platformu i ostale "dzidza-bidze" na Nokiji serije 8.Oduvek se znala ciljna grupa te serije,ljudi sa puno para kojima je bitan kvalitet,a od telefona zahtevaju poziv i po neku poruku.Da se zna ko je gazda,a ovi "ispod" njega neka nose lap topove,HTC-ove sa WM koji otvaraju Word za 3 nanosekunde brze od predhodnog modela,Samsung sa 19 MPix i 3 Xenon blica,itd. itd...A gazda ce svojom Nokiom serije 8 samo da razgovara ;)...
Ne brze od zivota...A ni od svetlosti!

Odgovori