60 sec,e to covece,to je pravi auto za ovaj mobilni,to je to!
mali off:
Miodrage,znamo svi da ce biti toga sigurno,cudan smo narod mnogo,jos uvek vazi da je golf 2 najbolji auto svih vremena, i da ako ne vozis folksvagen nisi domacin covece

,a da nepricam da mislimo da smo mi za sve bogom dani i najvazniji u celom svetu,a bio sam nesto u Minhenu pred bozic prosle godine i krecem kuci i neki nemac,poznanik,kaze srecan put,moram i ja da dodjem malo do Zagreba,cuo sam nije lose,ja mu kazem izvini matori,ali ja sam iz Srbije,Beograd,on kaze izvini a jel to nije istooooo(a mi ovde sta nismo radili 15 godina),ali jednostavno je tako kad pasos ima 20 posto stanovnista,rts,pink,b92 ti puni glavu svaki dan i umislis da se prica o tebi,na svim sastancima u briselu,a ustvari mi smo negde pod tackom razno i ustvari svet zivi svoj zivot gde su druge vrednosti,koliko si knjiga procitao,sta znas da uradis,koji si faks zavrsio,gde si ga zavrsio...a ne da prodas pola familije da bi kupio Erdosa i otisao na Obilic da smuvas neku sponozrusu,naravno,dosao si gsp-om,jel nemas vise para za benzin,jel si sve dao na airmax 2 nike naravno i takooooo...Da nebude sad da hvalim truli zapad,jer i on ima puno svojih mana,mozda jos i gorih,ali mi smo mnogo smesni,a to tek moze da se vidi kad se gleda sa druge strane.
inace da ponovim mobilni je suuuperr,dizajn je