tuzni oproshtaj nokie 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

nikoola evo npr. ja sam nasao bas na tu foru jednom mom rodjaku ukradenu 6600 :P ,lupao glavu i trosio vreme i na kraju sam isao po radnjama tj. (nema ih puno u gradu Vrscu) oko 10 i pitao dali je neko nudio fontel onako hitno i za bilo koju kintu i ispostavilo se da sam bas potrefio 'jack pot' onaj pravi profil lopova:dzanki,frka oko kinte,malouman...cak je i rekao u radnji da nezna nista oko fontela dali radi i tako to i bilo koja kinta je dobro dosla!!rodjak je morao da plati ponovo taj isti njegov fontel ali upola manju cenu...a u najgorem slucaju lopov ga moze zadrzati za sebe i onda nikom nista...oprostices se od tog fona 100% :(
i sta mislite kakav oglas stavljaju takvi likovi:
prodajem nokiju 6630 u full'u,malo koriscena,neizgrebana,radi perfektno,prvi vlasnik,garancija+dodatni disk sa aplikacijama za ekstra cenu od 170€ ili:
nokija 6630 bez opreme hitno 120€ ??? 50% oglasa ukradenih fontela tako zvuce!!!
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Neesha
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 20:36

Post od Neesha »

dejan_85 napisao:imam imei broj telefona i papir sa garancijom na kojem je isti imei broj.ja znam da da mogu da ga nadju nadju na kom je spratu u zgradi cak ako hoce ali ne verejum da ce se cimati,ipak je oo srbija.....
upravo tako, i meni kad su maznuli 3660 su mi ljudi rekli da mogu da ga nadju gde hoce, ali da treba debela veza da bi se neko cimao za to.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

pa onaj prvi i ne mora da znachi...oko 170 e i koshta u full-u,to je zabo po velikoprodajnoj ceni ili neka mutljavina,koristio ga malo i kraj...

Odgovori