Kartica od 2GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

I meni je zgutao nesto memoriju a inace ne instaliram sem par osnovnih programa,trebao bi mu format ali me tako mrzi da ga uradi... :)

P.S. Kako se radi format,jel neko zna ?? :P

Shalim se... :D

studioton
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Maj 2006. 11:38
Kontakt:

Post od studioton »

Zna li neko da mi kaze kako radi kartica 512mb na N6630? trenutno imam 256 i super radi .. da li ce dobro raditi i 512?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Dobro, ja sam kupio karticu Transcend od 1GB za 3300 dindži. Ako se raspitate na itsvetu naći ćete gde je i ko ima. Što se iskustava tiče ja verovatno nisam merodavan, jer sam skoro radio format, i imam 6,8 MB slobodno, i oko pola kartice, ali samo zato što još nisam našao dovoljno dobar MP3 plejer. Nisam primetio da mi radi bilo šta sporije od originalne 64MB kartice.

By the way, da li neko ima dobar player npr. powerMP3, ili nešto slično? :)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

studioton, 6630 dobro radi i sa 1GB...sa 512 MB ce ti super raditi...potvrdjeno.... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Cemu sve to! Ja imam 512mb, na kompu imam 40 gb, od toga redovno zelim da slusam nekih 150 mb :oops: . sta ce ti to bolje za te pare uzmi i-pod shufle od 1 gb. Bar bi ja to uradio. Trenutno stvarno nije isplativo uzeti karticu od 2 gb.
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, ali i-pod shufle je najgora moguca varijanta za slusanje muzike...

pozdrav...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Da ali all in one fazon cesto nakraju ispadne nista.......... to je javno poznato.....

lepo je to nema kablova, ali ..........ipak.
b_udder........ sto tako za shufle? Pa ja sam ga nosio par dana (ima koleginica na faxu, dala mi da testiram 8) ) nije uopste tako lose.
5130+Koss the plug....

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

b_udder, do tada ako imas 6630 pokusaj da iz c:\temp, ili c:\tmp, vec sam zaboravio izbrises fajlove *.$$$ , ako ih slucajno imas, a sto je sasvim moguce, cini mi se da su bespotrebni

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, u principu imam negativan stav prema apple-u, ali i-pod shufle ne bih uzeo ni da se proizvodi u Zemunu :D ...... nema displej, pa ne mozes pretrazivati pesme (1GB pesama, a ti moras da znas gde je koja?! ... ili da ides jednu po jednu dok ne dodjes do zeljene), nema radio, diktafon (jes' da mi ne treba), skup je i bezveze izgleda .... ali uspeli su ljude da ubede da im nista od navedenog ne treba i jos da je uredjaj lep ... meni se ne svidja ideja da se odreknem minimuma konfora samo da bih imao trendi mp3 plejer ..... i onda vecito razmazeni korisnici koji se zale uvek i oko svega (zasto mi senka ispod kursora ide na desnu stranu, a ne na levu?) odjednom kazu: "pa nije taj displej ni toliko neophodan" ...... ukratko ;)

bela, proverio - empty :? ..... ja stvarno ne znam gde mi ode ta silna memorija ..... poruke se snimaju na memoriju telefona ali ih imam par komada...

pozdrav...

Odgovori