Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mirko BGD napisao:kabal dobijes (u nasim radnjama neverujem da ga dobijas) a kosta oko nekih 35eur prem da ga je je jako, jako tesko naci zato bolje uzeti bt koji mnogo brze prenosi podatke ali ima jedan problem: video koji je veci od 3mb se nemoze preneti na komp
Kako se onda prenose divx filmovi na mmc karticu, preko kabla??? Da li je neko imao iskustvo sa gledanjem nekog filma i kakav je kvalitet, mislim jel se moze gledat normalno ili sve lici na jednu veliku brljotinu
Ma ja mislim da je to to, samo se mozda meni malo vece ucinilo nisam bas zagledao previse kod prijatelja u radnji stoji pa sam onako samo bacio pogled. A koja je cena tog citaca/pisaca mmc kartica??
Moja nokia je pukla
neznam sta da joj radim?!
jednostavno se zabaguje, restartuje, neke ikonice u meniju se same od sebe pojavljuju i odlaze kad im je volja, pojedine programe nemogu ni da otvorim, u FEexploreru imam neke cudne nazive stvari koje nikad nisam instalirao na moj fon...
Da li neko ima resenje za ovo, posto je telefon 100% original iz Finske, kupio sam ga u Nemackoj i nemam poverenja u nase servise.
Meni je 3650 pocela da baguje, pa sam joj "formatiro" memoriju, ubacis *#7370#, lock code, i sve vratis na fabricko stanje, iako je ovo kao ono Original phone settings, cini mi se da je ipak malo temeljnije, posto mi je vratio cak i original sliku za pozdinu, jedino sto sve ode u PM.
Valjda sam pomogao.
Nedo bog dat nesto nasim serviserima, jedino u prisustvu vlasnika telefona. Ti odes, ostavis fon, kad se vratis za sat vremena prvo sto ti skine je ploca ili displej nakaci ti neki stari izandjali koji ce ti eventually otici za mjesec dana pa ces opet doci kod istog servisera koji ce ti naplatiti ugradnju novog i tako sve u krug. Samo ako imate nekog 100 posto pouzdanog ili ko ima vremena bolje sacekat u radnji tih sat vremena ili koliko treba inace ko zna u kakvom ce stanju fon biti vracen. Ovo govorim iz iskustva jer znam sta se sve radi sto obican covek ne bi ni pomislio kad dodje da popravi tel u radnji. Misli u sigurnim je rukama, da bar jeste... ni serviseri nisu vise sto su bili...
imas na yahoo grupama anti virus programe pa ih instaliraj mozda je neki virus u pitanju , ili vrati na fabricko podesavanje, ima u ns dobar serviser poslacu ti tel na mejl
problem sam resio onom sifrom *#7370#
sifra je odlicna, samo kad vratite telefon na frabicko stanje, sve vam ode u ppm, pa cak i telefonski imenik, ne ceo vec brojeve koje ste ubacili na telefon. ako imate symbian telefon, sifru obavezno zabelezite :idea:
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.