Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
neminik,ma tako je ...mora fon da zadovolji i po funkcijama...inace stvarno smori...Al kad ti bash hoces preklop... ...jedino onda Motorola Mpx220...ali na njega se zale iz drugih razloga...Tako da ...monoblock+symbian dobitna kombinacija...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
milann, evo probao sam i isto mi se desava kao i tebi ...... ne znam zasto? ...... verovatno zato sto su u pitanju vektori ...... ja sam otvarao dokumente sa .jpg slikama ....... mislim, da se razumemo - ne mozes ocekivati bas pravi office na s60 ..... za to ti ipak treba UIQ ili PDA ..... ovo je vise za prvu pomoc...
Za pregledanje office, .pdf i jos mnogo drugih formata na Symbian telefonima ubedljivo najbolji program je RepliGo. Bukvalno sve prikazuje, bilo da se radi o tekstu, slikama, grafiku, tabelama . . .
b_udder napisao:Ertan, da ali moras da konvertujes fajlove ..... da li je taj format upotrebljiv iz office-a na PC-u?
pozdrav...
Tacno je da moras da konvertujes, ali konverzija kratko traje. Konverzija je mali nedostatak u odnosu na kvalitet prikazivanja dokumenata. Pogotovu ukoliko uporedis sa ostalim programima.
Konvertovani dokumenti ne mogu da se citaju iz offica, ali kada instalis konvertor na racunaru dobijas i RepliGo Viewer koji moze da cita .rgo format (format RepliGo programa).
Pozdrav.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.