da... I ja sam jedan od vas koji je promenio zilijardu telefona... u proseku dvaput godišnje... i mislio sam da ću sad, kad sam kupio N6680 prestati sa menjanjem...
Ali...
pojavila se Nokia N73.... koji MNOOOOGOOOOOO LEPOOOOO IZGLEDA i pravi ODLIČNE slike i ,kako sam čuo&video, predstavlja jedan od najboljih telefona na na tržištu.
Moje poimanje stvari:
- Ako kupim N73, ponovo se vraćam u začarani krug (gledao sam na netu, i video da će već 2007. proizvođači početi da ugrađuju 5MPx kamere u telefone....)
- Dopao mi se Samsung

X820 ili ,još bolje, Z370... pa razmišljam da kupipm neki od ta 2 i da zaboravim na Symbian i sve ostalo, već da imam jedan normalan telefon koji u potpunosti zadovoljava SVE potrebe prosečnog čoveka i da se iusredsredim na ostale životne radosti ...
E, sad treba da "izvagam" između ove 2 opcije, jer mi trenutno lova nije problem....
P.S.
Koristio sam drugarev 9300 i uopštemi se nije svideo... Jako je velik&robusan, debeo i baterija mu kratko traje. Mislim da je "komunikator" serija talefona samo za one teške japije kojima je zaista neophodna, mada i dalje sam pri stavu da je bolje kupiti Laptop i običan telefon nego vucarati nešto što nije ni jedno ni drugo sa sobom