Smorili su me telefoni, kako da se izlečim?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

by_the_way_by_comy, ako sam dobro razumeo ti menjas tel ne zato sto mu nesto nedostaje vac zato sto ti dosadi?! :? ....... i jos kazes da "skrpis" pare svaki put kad neki kupujes? ...... bez uvrede ali to jeste bolest...

pozdrav...

p.s. bio sam nedelju dana u Egiptu - nisam ni pomislio na telefon i forum ..... i to je trajalo jos jedno 2-3 dana po povratku ..... ali boles' (daleko blazi oblik) je ipak pobedila na kraju ;) :D

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ne znam za vas ljudi ali ima lek protiv menjanja telefona....zove se UIQ :D
Ja sam prezadovoljan s p910i, malo je zbijena ona qwerty tastaturica ali polako se usemljujem, exel i word su me odusevili :roll: , a tek smart movie :D
ma fon je bruka nemam pojma kako sam do sad ziveo bez slicne naprave? Sad povratka na obicnu tastaturu nema, olovka i qwerty su zakon, a kako je mali izbor UIQ telefona na trzistu budes dosta dugo miran od ideje da menjas fon....mislim realno gledano prvi bolji UIQ je p990 a on kosta 750e tako da ste totalno bezbedni i izleceni :wink: 8)
5130+Koss the plug....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Koristio sam 9300 i nisam siguran koliko ce on da te zabavi. . .Uzmi neki sa UIQ platformom npr. pa chachakaj ya promenu. . .

Ili jednostavno uzmi neki stari fon tipa 6510 i zaboravish na sve to,ionako ce te sve to smoriti. . .

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

by_the_way_by_comy >> N70 mi je po secifikaciji Ok , ima u njemu svega i svacega, pa je i symbian....ali mi se ne svidja izgled i velicina tog telefona. Ok , to je licno moje misljenje, a ukusi se razlikuju naravno.
Da sam na tvom mestu uzeo bih nesto sto nje preskupo i sto je pouzdano , a kako sam oklonik Nokie to bi verovatno bili 6230i (koji i sam koristim) ili mozda 6233 (koji nameravam uskoro da uzmem. Kod njih nema preklopa,slajdera i ostalih dzidza bidza , zadovoljavaju sve svakodnevne potrebe. Ako ti treba nesto za internet , uzmi laptop , ako hoces extra fotke...nabavi digitalca.
tebe ce svaki telefon da smori , pa se potrudi da uzmes neki koji ima najbolji odnos kvaliteta i cene kako ne bi izgubio mnogo novca kada posle dva meseca pozelis da ga prodas. Pozz...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

koristio sam 9300i par dana i nisam bio zadovoljan... telefon je ok, ali posle par dana smori...
moje licno misljenje je da ne postoji mobilni telefon koji te nece smoriti posle izvesnog vremena... evo recimo mene je smorila n80 :(

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Smorila te N80??
Jel zbog nedostatka programa ili? 8)
Kako sljaka wifi?
Jel ti se rasklimao poklopac od baterije?
and justice for all...

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

da... I ja sam jedan od vas koji je promenio zilijardu telefona... u proseku dvaput godišnje... i mislio sam da ću sad, kad sam kupio N6680 prestati sa menjanjem... :(

Ali... :) :)

pojavila se Nokia N73.... koji MNOOOOGOOOOOO LEPOOOOO IZGLEDA i pravi ODLIČNE slike i ,kako sam čuo&video, predstavlja jedan od najboljih telefona na na tržištu.

Moje poimanje stvari:

- Ako kupim N73, ponovo se vraćam u začarani krug (gledao sam na netu, i video da će već 2007. proizvođači početi da ugrađuju 5MPx kamere u telefone....)

- Dopao mi se Samsung :? :chytry: X820 ili ,još bolje, Z370... pa razmišljam da kupipm neki od ta 2 i da zaboravim na Symbian i sve ostalo, već da imam jedan normalan telefon koji u potpunosti zadovoljava SVE potrebe prosečnog čoveka i da se iusredsredim na ostale životne radosti ... :oops:

E, sad treba da "izvagam" između ove 2 opcije, jer mi trenutno lova nije problem....
:unsure:

P.S.
Koristio sam drugarev 9300 i uopštemi se nije svideo... Jako je velik&robusan, debeo i baterija mu kratko traje. Mislim da je "komunikator" serija talefona samo za one teške japije kojima je zaista neophodna, mada i dalje sam pri stavu da je bolje kupiti Laptop i običan telefon nego vucarati nešto što nije ni jedno ni drugo sa sobom

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Odlican ti je izbor x820! :wink: Lak k'o pero,tanak ko igla, dobra kamera,zvuk,dizajn.. :roll: Ima dovoljno mesta za neku fotku,klipcic,mp3.. Cim me smori symbian(a sad mi je i preko potreban) odmah cu ga uzeti. :wink: :D

Pozdrav

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Schkomi »

:) drago mi je da ima još ljudi koji kontaju stvari isto kao ja :) :)

Sačekaću da vidim z370.... taman će tada malo opasti cena x820-ici... 8)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

E ja sam probao bez simbijana ali ne ide :( :cry: imao sam 6630 i par simbijan fonova pre njega (7650,3650,3660,6600) i onda sam uzeo SE w810i imao sam ga oko 4 meseca i nisam vise mogao da izdrzim, smorio me je za medalju :wacko: pa sam sad uzeo N70 i to je ono sto mi je nedostajalo (simbijan).
Ne kazem da ne mogu da zivim bez simbijana ali kad me fon malo smori ja mu ubacim novi program, temu, igricu ili font.
Jedina mana pametnih telefona je sto baterija kratko traje, meni drzi dan do dan i po, dok je na w810 drzala i do 4 dana
and justice for all...

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

NIje mi jasno zasto hoces da uzmes N70 (koji fenomenalan telefon), a imao si 3250 i smorio te za 20 dana. Kako onda ocekujes da ce N70 izdrzati duze, kad ima skoro iste funkcije?

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Schkomi »

DREAM WEAVER, toga se i ja plašim.... Nokia6680, moj dosad jedini Symbian telefon, me je najduže držao, tj nekako sam uvek mogao da instaliram nove igre, programe, teme..... itd i da, peraktično, uvek imam nov telefon.... Sećam sa kako je moja devojka obožavala da čita horoskop... :roll: :roll: :) i kako sam se ja primao na ZensisPhotoRite, Office i slične programčiće..... A da ne pričam o Pipnball igricama i tako .... . . :D ;) :roll: :roll:

Čitao sam da baterija na N73 ili E50 traje dugo, ima 1100mAh!! :ohmy: :ohmy:

Ako je to istina, ondak ODO' U SHOPPINGgGgggggG . . . . :D :D

zigi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 19:07

Post od zigi »

Smorili te telefoni??? A sta bi ja trebo rec???Tako mi je vec 2godine,dosadi nakon mjesec dana pa mjenjaj,prije sam bio ljubitelj samsunga,ali sad ljubitelj nokie i to samo n-series ta mi je najdraza :D :D ,n70,n80 a za koji dan stize n93 :oops: :oops:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

zigi sada si mene smorio kada znam šta ti stiže. ljudi kupite psp a telefonirate sa govornice šta da vam kažem! :roll:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Izrekao sam par gluposti pa sad "menjam",
šta reći, to je "bolest" 21th veka, užasno puno mogućnosti, to zbunjuje, treba napraviti "samo" napraviti pravi izbor i nadati se najboljem.
ILIJA & DREAM WIEVER, vaši avatari :lol: :lol: :lol: , jednostavno...
:lol:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

Aman ljudi , pa te kompanije upravo najveci profit i prave na ljudima koji se brzo zasite i kupuju nov fon. Sta mislite....da oni nisu mogli jos pre 2 godine da naprave fon sa ekranom od 16 miliona boja, 5mpx kamerom itd. ? :uhuh: Sve to postoji , sve moze , aliiii....zasto bi to radili kad mogu ovako na sitno, sa nekom malom inovacijom u sledecem modelu da zgrnu gomilu novca. Svaka im cast jer imaju odlicne strucnjake koji o tome lepo vode racuna , ispituju javno mnjenje,prave ankete i cak posecuju ovakve sajtove da bi videli sta ljudi sledece zele kako bi ponovo debelo zaradili. :disgust:
Tako je i sa ostalom tehnikom (Tv,komp...)
Ne dajte se i ne dozvolite da vas hvataju u masinu i odvas prave robove !!! Pa ima toliko lepsih stvari u zivotu od glupih mobilnih telefona....samo malo obratite paznju :wink: :wink:

VLADA ZEM > Hvala 8)

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Schkomi »

:ohmy: :| ILIJA, znam da je situacija danas takva da imamo GOMILU :blinky: izbora i da nas konstantno bombarduju novim "gadgetima" :) .... ali

.... neko se pali na kola, a ja na mobilne (verovatno zato što nemam para da tako često menjam automobil :? :smutny: )

Sve-u-svemu, :) skontao sam da kadtad moram prestati sa manijom zvanom "mobilni" i da se skrasim... Biće teško, al ću morati da se nateram.

Mislio sam da uzmem "običan", tj prosečan mobilni kao npr Samsung X820, z370... , ali kad sam video onaj .avi klip, razočarao sam se.....

:D Biće ipak NokiaN73!! :D

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Schkomi »

Ovakvu odluku sam doneo iz prostog&jednostavnog razloga što mi se fizički ni jedan fon ne dopada sem N73 i Samsunga x820....

Dakle, mislim da se "telefonomanije" :roll: možemo izlečiti na dva načina:
1. zamenom ovog tipa zavisnosti nekim drugim(pecanje....štuka ide u NS ovih dana! :) )
2. kupovinom prosečnog fona(koji NEMA BITNIH KONSTRUKCIJSKIH :angry: MANA kao SamsungX820!!!) koji nema previše naprednih mogućnosti te vas neće terati da stalno probate nove i nove i nove..... i da na kraju kupite još jedan fon....

Eto, to je moje viđenje stvari....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ma kupiti lap top i to je to.on ima sve što je protrebno pa čak može d ase kupi onaj adapter za sim karticu i sa orig SW može i on da radi kao mob...samo što mora biti non stop uključen
eto je next generation mobile!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

milic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 17:13

Post od milic »

Mislim,samsung x820! :lol: :lol: ,pa to ne bi nikad kupio,to mije mnogo ruzan telefon a i mislim da je za devojke................... :wink: :wink: ,shkomi fora je u tome sto sam promeni 2 telefona za 2 nedelje,a 4 fona 2 meseca!!!!!!!jos uvek nisam siguran koji da kupim.........pozz
PoZz 8)

Odgovori