N73 display

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Dario, zbog čega si ti konstantno u fazonu pljuvanja? Ne razumem :?

Tvoj poslednji post je u fazonu: E baš si glup i budala, imaš love, a ne slušaš mene. Pusti ljude da dišu. Ako ne možeš da pomogneš čoveku nemoj ni da postuješ ono kao: I told you so!

Miskoni, b_udder, kakve informacije imate o tom slanju stvari sa neta? Čujem da čak i neki američki sajtovi šalju ovamo, ali kao neće tehničku robu (amazon), a čuo sam i za varijantu da su paketi bili otvarani i da delovi fale, ali ovde nemaš kome da se žališ. TRUE/FALSE/INBETWEAN . . .

:)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

gargamel4, imas kome da se zalis, ali nemas puno koristi od toga :D ...... eventualno ce da ti izmere razliku u masi i da ti refundiraju nekom sicom :angry: ..... sta da se radi - carinici su .... pa dobro, ne bih da krsim pravila foruma ..... zato ja nikada ne bih licno narucivao nista sto nije knjiga ili nesto potpuno nezanimljivo prosecnom cariniku ..... ali uvek postoje one varijante da narucis preko neke firme koja pruza takve usluge (mada se lepo ugrade) ...... iako nekada i tako ispadne dosta jeftinije (digitalac u Americi 300$, ovde isti taj 430e! ....... morala bi carina da bude ogromna i zarada firme preko koje narucujes, da bi te doslo na isto .... a to tesko...) ...... ne znam kako to ide ako narucis na neku firmu ...... mozda se onda lopovi na carini ne posluze tvojim paketom?!

pozdrav...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Miskoni, Ja sam par puta naručivao preko neta,nisam imao nikakvih problema... :wink:
Čak je jedan moj prijatelj naručio i pentu( za čamac ) koja košta par hiljada evra ( uzeo ju je preko ebay-a ) i nije imao nikakvih problema. Naručivao je i desetak telefona u proteklih par godina i nikad nije imao problema...
iPhone + CX300

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@gargamel3:D:
Kao prvo ja nisam nikome rekao da je budala ili slicno, ja sam pljuvao nokiju (jer i imam razloga!) jer prodaju skupe a jako osetljive telefone. Drugim recima em su skupi em nisu kvalitetni.

I btw sta se svi 'vatate toliko ozbiljno za moje postove. Sta kod da napishem svi pogresno shvate a ja nikada nisam imao loshe namere. Ja sam ovde izneo samo svoje misljenje o kupovini n73 i nisam nikoga imenovao niti ista. I uvek kada pishem sam > :) a ne > :x !. I moj poslednji post uopste nije u "tom fazonu" kako si ti napisao! Procitaj ga ponovo (drugim glasom!) :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

gargamel4, sem onog servisnog uputstva koje sam tražio od Akai-a nisam ništa drugo naručivao, a tu priču znaš - stiglo mi je sve iz Japana uredno. Malo sam se ja našalio ali je činjenica da ljudi u pošti nisu baš pažljivi i da se paketi otvaraju, nestaju stvari, budu oštećene, itd...

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

aj probacu da pomognem alpha copy.rajiceva 18 3035-777 pa probajte.Srecno.
P.S. imali su za 3250 ekran oko 1500 din
Samsung S10+ red

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Salis se,jel da!?Da nisi hteo da napises mozda 15 000 dinara?1500 dinara je premalo za bilo koji ekran,sem mozda za onaj monohromatski za neko prepotopsko cudo!?
Pozdrav 8)

crazy99%
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 23:52

Post od crazy99% »

Imas ovde ekran i ... za N73, trebalo bi da salju ovamo ;)
Cena i nije nesto preterano s`obzirom na vase pretpostavke...

Pozdrav

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Pogledao sam i samo sto ne salju i masinu pa da sklapam mobilne po zelji.Sada se razmisljam da li da dajem 35e za masku za e1000 il da cuvam pare.Al pazi ovo cena za masku od n73 je ako ne i veca od cene za ekran...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

crazy99%, tooooooooooo care, PUNO TI HVALA!!!
I cena je ssasvim ok, samo da je ovo pravo... Idem ovih dana da uplatim pare i porucujem, izgleda da salju kod nas!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ipak je mnogo vise od 1500 dinara,jer je 52 dolara oko 3700 dinara,sto je opet povoljno i nadam se da sa slanjem i carinom nece preci 5-6 000 dinara (po novom zakonu i na robu od 20 eura navise se naplacuje carina,mozda ne bi skodilo da ih zamolite da napisu da je cena,recimo,15 dolara,ako im placate online,sta ih briga onda i sto ne bi napisali manju cenu zbog carine) da bi prosli jeftinije!
Pozdrav 8)

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Evo da vam javim da sam display nasao sasvim slucajno u Alpha Copy-u, ovlascenom nokia serviseru... Pre nekih 15 dana (kada je puko) sam ih zvao, i rekli su da nemaju... Ja se vec pomirio sa tim, i otisao danas, da vidim da li bi eventualno mogli da mi zamene display ako ja donesem... I ona sto danas radi nesto pogledala i kaze da imaju... Ja reko super, i koja je cena? Kad ono iskreno ne ocekivanih "samo" 5700 din sa ugradnjom, sto cini mi se i nije tako strasno kako sam ocekivao... Tako da ono... ok je proslo... videcemo za nedelju dana, kad ga budem uzeo, da li ce biti to to, ali mora :)

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Chestitam :) Bash sam se pitao shta tje biti sa ekranom i bash me je prijatno iznenadilo da to mozhe i kod nas da se sredi :) Poz!!!

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

E pa, reko da vas obavestim da sam danas uzeo telefon :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Znaci mnogo sam srecan, radi super, ekran je normalan (konacno), i trebalo im je tacno 6 dana od kad sam ostavio da ga nameste
Zaista sve pohvale za Alpha Copy, maximalno su mi izasli u susret jer su rekli da ce biti gotov tek u petak, pa sam ih zamolio da to bude ranije, i tako je bilo
Inace ekran me je sa ugradnjom kostao 5600 din, sto nije malo, ali nije ni strasno, iskreno, ocekivao sam vise...

Pozzz ;)

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Nego sam se pitao da li ti je pukao samo ekran ili i zastitna plastika ?

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Pukao mi je samo ekran, vec sam napomenuo to negde u temi cini mi se... Pukao je tako sto sam ga nagnjecio, a na svu srecu, maska nije pukla

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

stvarno je malo ispalo, ocekivao sam daleko vetju sumu... uglavnom, vise sretje sa novim ekranom i da brzo zamenis tel za bolji ;)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Odgovori