Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Evo evo al ste nestrpljivi
Slikao sam sa E530
Vise slika kad nadjem driver za fotoaparat
Znaci sve je crno osim metalnog okvira,a numericki deo je moj stari
Ni meni se ne dopada ova polu crna varijanta...mada je meni i ovako srebrn (kakav vecina nas i ima) super...ali ako bih vec prelazila na crnu masku, onda treba da bude potpuno crn...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Takvu sam i ja trazio ... primarno mi bilo da zamenim masku a hteo sam crnu ... ne verujem da ima da se nadjem ta maska u BGD,ali mozda dodje za par meseci sa Music Edition
nema ovakve maske nigde za sada..... ali videcemo, mozda i uspem nesto da izmuvam za nju kad budem kupio n70 a to ce biti cim prodam ovo cudo od p900....
Je l uspeo neko na kraju da nadje originalnu skroz crnu masku za N70 i gde, vidjao sam one buvljacke skroz crne, kostaju oko 200 dinara sa sve tasterima, ali je blasgi uzas, to ne bih u zivotu stavio.
Koliko sam razumeo uz ove kvalitetnije maske odvojeno idu tasteri a posebno maska, sto znaci da ne bih mogao da iskoristim moje stare tastere sa srebrne N70.
A da da li ide uz originalnu masku i folija na displeju?
Reče mi Mikele da bi trebalo da stignu crne maske u Apolo preko puta Beograđanke, a imaju već srebrne i bele (odnosno boja kosti). Nisu original ali su jako dobre, verovatno prva klasa. Meni su svojevremeno u Info Timu nabavili crnu (kao na slici koju je Milos M. okačio) i uopšte nije loša. Međutim, sad mi treba tastatura jer je ova originalna počela ozbiljno da se guli...
Folija postoji i na ovim maskama ali ne može da se poredi sa originalnom i mora da se skine.
da, upravo tako, rekli su mi da ce uskoro dobiti crne maske za n70! naravno, nisu original ali su kopije prve klase! rekli su mi u Apolu da ce mi javiti na mob cim im stignu maske.....
Jaoj bre ocu i ja tu crnu masku ali sve zaboravim koji je dobavljac kod nas za Nokia telefone (( e jbg. Meni se mnogo svidja ta crna maska. :I heheheheh
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.