Lomnica ok, "cool down mode". Pa bar tu na forumu ima svako pravo da iskaze svoje misljenje koje moze ili ne mora da bude tacno. A i ova tvoja recenica
Lomnica_city napisao:jednostavno znam sta znam a ono sto znam jednostavno znam da je tacno!!
me malo plashi, podseca me na jednog diktatora od pre nekih 70-ak godina, mislim da je bio u Nemackoj

Doduse ima i daleko svezijih primera, da ne nabrajam sada, ali je juce jedan otisao u vecna lovista (pise u danasnjim novinama, spomenut i kao otac nacije)
Elem, ne zelim ni sa kime da ulazim u svadju ili bespotrebne rasprave, jednostavno, za mene je Kingston jedna od vodecih firmi u proizvodnji memorija bilo koje vrste, istao tako volim i Transcend, i Corsair itd. Izmedju PQI, NPC, ili Kingstona, biram ovo poslednje.
Imam neku averziju prema troslovnim imenima firmi, podsecaju me na troslovna napajanja kompjutera (vrlo kvalitetna

) tipa JNC, ANS, TRT... Mislim posle detonacije (razletelo mi se po sobi) jednog ANS-a prebacio sam se na Chieftec. Od tada trazim samo renomirane proizvodjace. Ne potcenjujem nikoga, ali za svoje pare valjda imam prava da biram sta cu da uzmem.