Pozdrav
vracanje na fabrickih 00:00 ?!?!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Tolika buka oko vracanja zivotnog veka telefona. Ako neko ima sa cime da uradi a nema fajlove ja cu mu okaciti ili poslati.
Lomnica_city, kao sto kaze,moze se uraditi u servisu ili ako ste kupili neki od bokseva za servisiranje sa kojim se igrate kuci,nisam naleteo ni na jedan krekovan program sa kojim to mozete uraditi.
Lomnica_city, kao sto kaze,moze se uraditi u servisu ili ako ste kupili neki od bokseva za servisiranje sa kojim se igrate kuci,nisam naleteo ni na jedan krekovan program sa kojim to mozete uraditi.
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Evo i mene da se oglasim. Da, uradio sam to, dao sam ga ( mislim na taj fajl o kome se toliko polemise ) drugaru koji ima box i on mi je to odradio bez nekih vecih problema. Inace, tesko da ce iko bez boxa ili dobrog drugarstva sa nekim ko ima isti to uraditi iz jednostavnog razloga, ne isplati se zbog razlike u ceni tj. to koliko bi neko dao u servisu da mu vrate tajmer na 000000:00 plus nova maska, je ta razlika koju bi zaradio da ga proda bez vracanja. To rade oni koji se bave preprodavanjem telefona pa im se isplati i da kupe box pa se time igraju a ostalim smrtnicima, kao sto sam ja, koji menjaju telefone na godinu i vise se jednostavno ne isplati ta investicija. P.S. Inace nije ni sve jedno koji je box u pitanju tako da i to igra ulogu 
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82