Nokia E6-00
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kalamunja
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 23. Maj 2012. 10:36
- :: Samsung Ativ-S
- :: Lumnia 920
Re: Nokia E6-00
Bio sam danas u NS-u i isto su mi rekli da ne moze da se radi downgrade softwera jer je jako rizicno..nazalost ostaje mi da se naviknem na Belle... Nego recite mi gde i kako da nadjem navigaciju za nju,kako se najlakse instalira? Jel na Nokia mapama imaju nasi gradovi i ulice? 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
A zašto bi radio downgrade softvera , belle je veliko unapređenje u udnosu na annu , a što se tiče garmin navigacije imaš mape scg route , adria , europe 2012 ... itd . Odeš lepo na Google i kucaš : Garmin navigacija symbian mapa Srbije i pojaviće ti se gomila linkova za download mapa i instalaciju 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- kalamunja
- Novajlija
Ma kakvo crno veliko unapredjenje u odnosu na annu,ovo je golo govno... Ne znam dali ti to koristis i sta se tu tebi svidja ali meni se bukvalno nista ne svidja,prodacu ga samo zbog toga majke mi... znaci totalno sranje,ceo tel sam unistio time.. Idem da probam da ubacim navigaciju... Hvala...
kalamunja, cekaj malo mozda ti se ne svidja vizuelno ok naravno ukusi su razliciti pa samim tim o tome nema potrebe raspravljati..Ali ako ti je telefon vidno usporen nakon update-a na belle,u odnosu kada si imao ann-u,lepo dao sam ti primer da odradis hard resset,pa bi tada trebalo da ti se dosta vidno ubrza telefon..naravno samo odradi pre toga backup podataka posto resset sve brise iz telefona..
Ne znam po meni je belle savrsenstvo u svakom pogledu,ali ozbiljno..meni se anna uopste nije svidjala,sada kada uporedjujem belle sa njom..ali kao sto rekoh ukusi su razliciti,nego bitno nam je da ti pomognemo da ubrzas taj telefon,a sto se tice estetike tu nista ne mozemo
,mada i za to postoji neko resenje,ubacis neku temu i cepas.. 
Ne znam po meni je belle savrsenstvo u svakom pogledu,ali ozbiljno..meni se anna uopste nije svidjala,sada kada uporedjujem belle sa njom..ali kao sto rekoh ukusi su razliciti,nego bitno nam je da ti pomognemo da ubrzas taj telefon,a sto se tice estetike tu nista ne mozemo

- kalamunja
- Novajlija
hahaa Dali je moguce da mi se sam diskonektuje sa wifi-ja zbog Belle ili se to meni cini? Ne radi mi youtube i face..mozda mi se i to cini pa zato pitam... Ako mogu nekome nekako da pomognem tu sam...
kalamunja, pa pazi ovako to ti se desava jer si mozda stavio na wifi-u da je omogucena stednja energije,pa samim tim on posle nekog vremena ugasi wifi(to jest cim ne koristis net on ga gasi),a to podesavanje ti se nalazi u samom wifi-u..E sad moze da ti se sam diskonektuje i jos jednom slucaju,a to je npr odes na neku aplikaciju(npr youtube,mail...itd..) a pre toga se nisi konektovao na wifi,on ce automatski da ti se konektuje i bice konektovan sve dok si ti na toj aplikaciji,cim izadjes iz te aplikacije on se gasi,jer ga nisi upalio direktno u telefonu,vec preko neke aplikacije,ako me razumes sta hocu da kazem..
Kako ti ne radi yuotube,i fb..al samo to ili jos neke aplikacije vezane za net..ne znam sta da ti kazem,pa al si odradio resset,ne moguce je da je isto,sta da ti kazem ostaje ti jos soft resset,a on se radi *#7780#..
E ako ti i posle tih resseta nista bolje ne bude onda stvarno ne znam..
Kako ti ne radi yuotube,i fb..al samo to ili jos neke aplikacije vezane za net..ne znam sta da ti kazem,pa al si odradio resset,ne moguce je da je isto,sta da ti kazem ostaje ti jos soft resset,a on se radi *#7780#..
E ako ti i posle tih resseta nista bolje ne bude onda stvarno ne znam..
- kalamunja
- Novajlija
auu samo neki resseti,umrece mi fon jbt
Jel i taj soft res brise fajlove iz fona,jel treba opet da radim backup???

kalamunja, nema potrebe opet da radis backup ako si pre toga radio za hard resset,t.j. ako ti je od skoro backup..
- kalamunja
- Novajlija
Hvala puno druze,uradio sam ress i sada sve radi besprekorno... hvala jos jednom..
cao svima! Da pitam da li znate neki sajt za aplikacije za nokiu e6? I da li moze da se gleda preko skajpa no ovoj nokii! Inace kupio sam tel pre mesec dana uradio update malo zezao uradio reset za sad je ok...i sta da kazem nokia je nokia! Ne bih ga menjao ni za jedan android!
stanke89, imas ovi store,ali tu su mahom dobre aplikacije,koje se placaju,a one sto se ne placaju da ne pricam o njima,tako da ces morati da upotrebis "Google" pa da trazis one piratkse,a za njih telefon treba da ti bude hackovan,a kako se hakuje mozes da vidis na ovaj link Klik,na toj strani ja sam postovao kako se sta radi i sta sve treba...
A sto se tice skype-a to jos nam nije omoguceno da se gledamo preko njega..prica se da ce u sledecem update-u da nam i to omoguce..
A sto se tice skype-a to jos nam nije omoguceno da se gledamo preko njega..prica se da ce u sledecem update-u da nam i to omoguce..

kad li se ocekuje sledeci update? Hvala na odg:) a navigacija samo garmin?
stanke89, ne zna se tacno datum..svi ocekujemo i nadamo se da to bude brzo
..a navigacija da garmin.. 

nije teska procedura za garmin? Cuo sam da se ne instalira lako...
stanke89 instalira se bez većih problema
.
A uz ovakvu forumašku ekipu ništa nije teško
, kad ti bude trebalo ti viči u pomoć 

A uz ovakvu forumašku ekipu ništa nije teško

neki sajt za igrice...znate neki dobar? I da li moze viber da radi?
stanke89, Viber je za Android, Nimbuzz, Fring i Skype probaj
bio doo nekog lika drzi mobil sop i kaze ne moze garmin na ovom tel???????
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
stanke89, moze garmin u E6. Taj nista nezna .