Nokia Lumia 1520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: Nokia Lumia 1520
Hm... meni su emocije pomesane. Super radi, jako je brz, ne baguje, ne greje se, kamera super. baterija brutalna. Ali velicina jbt. Ogroman je bas ogroman. Kome ne smeta velicina i wp 8.1 mu odgovara svakako bolja kupovina od note3
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Sa kojeg si ti telefona presao na njega? Koliko ti traje baterija?
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Nisam preso. Nego mi drug dao na par dana. Sa L920. Njemu traje 2-3 dana uz ok koriscenje
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
rock9855, e bas tako neke stvarcice mi trebaju
Odnosno takvi utisci
Hvala puno ...
fannY, pogledacu. Hvala

fannY, pogledacu. Hvala

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Aha, ok. Pa lepo. 

- zavodnick
- Expert
Joxy, e samo me jedino kopka koju boju da kupim ?!
Moracu sto prije do Bgda
Evo vec para dana citam forume o tako nekim super telefonima, ali sta cu kad sam dusevno vezan za NOKIA-u i jednom sam imao Sony Ericsson, ali davno proslo vrijeme
Naime, vecina stvari me ne zanimaju kao sto su FB ili Viber ili tako nesto... ali me dojmilo to sto je puno bolje surfanje po netu
Sto se tice velicine danas sam imao u ruci nekakav Sony sa otprilike tom velicinom i onako... glomazno je, ali mislim da imam osrednju saku tako da sve moze da se dohvati... A kad imam dvije ruke i mogu obe da koristim istovremeno, sto da ne 

Evo vec para dana citam forume o tako nekim super telefonima, ali sta cu kad sam dusevno vezan za NOKIA-u i jednom sam imao Sony Ericsson, ali davno proslo vrijeme

Naime, vecina stvari me ne zanimaju kao sto su FB ili Viber ili tako nesto... ali me dojmilo to sto je puno bolje surfanje po netu

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Gledao sam po gsm areni za ove Nokie 1525 i 1820 kao sto treba da se pojave, samo ne znam kada ne verujem bas da ce skorije, to ce da budu cuda od telefona, slicne su im specifikacije, imace quad core mislim 805, 3gb rama i verovatno neke full kamere, to ce biti bukvalno umesto racunara kada je tu WP. 

- zavodnick
- Expert
Joxy, nisi jedini...I ja sam to neki dan citao,samona kojem websiteu,nemam pojma.Mislim da smo o ovoj temi (ajde tako da kazem) ultimativnog telefona pricali i cini mi se da se zakljucak sveo, da nijedna kompanija ne zeli to da uradi jer ubuduce ne bi imala sta da ponudi...Doduse,s kojom brzinom se sad razvijaju telefonu,mislim da taj zakljucak visene pije vodu.Citao sam dace Nokia u budicnosti praviri telefone sa Xenon blicom.Naravno to ce biti telefoni za one sa nesto malo „dubljim dzepom”.Moram reci da ja imam komp koji ima 1 GB RAM-a...Pa sad...cudo,a? 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa zato i kazem, to kad budu izbacili sa 3gb rama, novijom verzijom procesora i sigurno neke ludilo kamere, bukvalno ce da zameni racunar/laptop samim tim sto radi na WP. 

- zavodnick
- Expert
Joxy, necemo o tim stvarima ovdje
Volio bih da mi kolega Adams da sada ( nakon nekog vremena koristenja ) nekakve impresije o telefonu
Naravno, dobre i lose 

Volio bih da mi kolega Adams da sada ( nakon nekog vremena koristenja ) nekakve impresije o telefonu

zavodnick, ima tema u poredjenjima Note 3 vs 1520, moje detaljnije misljenje, mislim da ce ti koristiti. Jedine mane koje mogu da navedem su slike u mraku, nisu lose ali sam licno ocekivao bolje, snimak u mraku, tu je cak i L920 bolja zbog f2.0.
I jos jedna stavka koja mi nedostaje sa iOSa kada sam imao iPad. Ne mogu da pustim pesmu sa YouTube-a da mi svira u pozadini kad radim nesto drugo. Sve ostalo je brutalno, brzina, ekran, baterija pogotovo.... Surf je milina, OneNote sinhronizacija itd.....
I jos jedna stavka koja mi nedostaje sa iOSa kada sam imao iPad. Ne mogu da pustim pesmu sa YouTube-a da mi svira u pozadini kad radim nesto drugo. Sve ostalo je brutalno, brzina, ekran, baterija pogotovo.... Surf je milina, OneNote sinhronizacija itd.....
Nokia Lumia 1520
- zavodnick
- Expert
Adams, znaci ni nekakav multitasking nije rijesen?To je bas lose,ali nije roliko lose da taj telefon ne kupi.Naime,i meni i tebi je problem sto smo s telefona koji imaju jako dobru kameru „prelazimo na fon sa dobrom kamerom.”Evo kod mene N8.Super kamera.Slike cista desetka,ali i Xenon ima svoje mane o kojima ne bih sada,ali u svakom slucaju,vidim da se ti nisi prevario sro si uzeotaj telefon...Zar ne?
zavodnick, Adams, ni na androidu na zvanicnoj youtube aplikaciji ne postoji slusanje kad se izadje iz aplikacije, tako da...
::luv phonez::
- zavodnick
- Expert
djoxie, nisam znao za to
Hvala za info ! Sad mi je definitivno lakse 

Ali postoji na SuperTube aplikaciji. Mozda i na aplikaciji Viral, nisam siguran.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
MAnite se vise zvanicnih aplikacija! Ima toliko dobrih 3rd party apps koje rade sve sto pozelite. Nisam isprobavao, jer me nikad nije interesovalo, posto YT posecujem jednom mesecno (mozda i manje), a YT aplikacija ima jedno 40 na Marketu - pogledajte, isprobajte, javite.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- zavodnick
- Expert
miodrage, hvala... ali kad kupim ovakvu zvjercicu sve cu da probam 

Mislim da imam problema sa punjenjem. Telefon je poreklom iz Hong Konga pa je i onaj engleski punjac. Koristim adapter za nase uticnice i radilo je sve ok, medjutim sada mi treba mnoogo vremena da se baterija napuni. Evo vec dva sata mi je na punjacu i napunio je tek 35%. I tako vec par dana.. A nisam menjao mesto punjenja, skoro uvek punim na istom mestu.
Sta mislite, da li je problem sa baterijom ili punjacem?
Sta mislite, da li je problem sa baterijom ili punjacem?
Nokia Lumia 1520
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
^ Ne verujem da je do baterije, jer ako jeste onda ne mozes ti tu nista jer ona ne moze da se vadi, verovatno je do punjaca.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Adams, probaj drugi USB kabal za punjenje sa istim nastavkom, ili drugi punjač. Ako nemaš drugi za probu, javi se komšo da se vidimo i da pozajmiš punjač. Imam baš nokia original, nisu brzi jer su od starijih modela ali su sigurno ispravni.