Računaj da ću ti ukrasti foru.

I ja sam isto bio u oduševljen N95-icom, samo je bila preskupa za mene u onom trenutku.
Ahahahamiodrage napisao:.....Po meni, cak treba ici toliko daleko da se Android na neko vreme i zabrani.
Kad smo kod monopola, treba li zabraniti i Windows za desktop računare??? Oni već decenijama drže više od 80% ovog tržišta. Samo bi nam još falilo da nešto slično urade i na tržištu mobilnih telefona. Onda bi nas tek kecali sve skupa kako god stignu. E baš zbog toga je dobro što je WP prošao kako je prošao, koliko god se ti zbog toga nervirao. Dobo je to i zbog onog lopovskog uništavanja i preuzimanja Nokie, a dobro je i zbog tvojih komentara koje si poslednjih 2-3 godine pisao na ovom forumu. Čemu bi se mi sad smejali da nema toga.miodrage napisao:...Razlog - monopol koji imaju,....
Ako ti je do alternative, eto imaš svoj omiljeni WP i uživaj.miodrage napisao:....nema diverzifikacije, nema alternative, ljudi koji bi da koriste nesto drugo, skoro pa da su prisiljeni da se priklone Googlu.
Auuuuu, ... eno u Google-u zbog toga već svi plaču, od smeha naravno.miodrage napisao:Evo, ja prvi odbijam da se povinujem tome.
Nećeš ti to dočekati,... ali si zato dočekao da WP mimo tvog predviđanja stigne u tešku dubiozu.miodrage napisao:.....Sto se mene licno tice, zelim Googlu sto brzu propast.
WP je u dubiozi još od kad je WM zamenjen njime.1808 napisao: (...) ali si zato dočekao da WP mimo tvog predviđanja stigne u tešku dubiozu.
Njoka mi se uvek svidjala, i sa Symbianom i sa WP-om. Voleo bih da nastave sa WP-om, ali da im Microsoft dozvoli mnogo vise slobode sto se tice unapredjenja samog sistema. Mislim na kastomizaciju, slobodniji rad sa fajlovima i slicne fore.Evindzer napisao:Da li vam se Nokija sviđala više dok je radila na Simbijanu ili na WP-u? I da li će vam se još više sviđati ako bude radila na Androidu?![]()
Nije zbog toga loše zastupljen, već zbog samih sitnica i gluposti u sistemu koji iritiraju, a i zbog nedosatka aplikacija.miodrage napisao:Prema WP sam subjektivan, smatram da je odlucan sistem, i da je neopravdano lose zastupljen. Razlog je u losijoj startnoj poziciji, i nekako mlakoj reklami.
U ono vreme Symbian mi je bio neprikosnoven, prosto nijedan drugi telefon mi nije mogao parirati S60. Na kraju krajeva tada je Symbian bio nesto posebno. However, moram priznati da me je Windows osvojio vec posle L520, sto zbog plocica, jednostavnosti, fluidnosti itd. Ako Nokia ce mi uvek biti draga jer sam prosto vezan nekako za nju, mada posto nisam ljubitelj Androida sumnjam da cu je koristiti ako instaliraju isti kada pocnu ponovo proizvoditi telefone.Evindzer napisao:Nego, da se vratimo na temu i Nokiju.![]()
Pitanje:
- Da li vam se Nokija sviđala više dok je radila na Simbijanu ili na WP-u? I da li će vam se još više sviđati ako bude radila na Androidu?![]()
Mnogo više mi se sviđala dok je Symbian OS bio primarni sistem, obožavao sam taj sistem počevši od legendarne Nokie 6600, pa preko N serije sve do N8 koji još uvek imam. No, tada Symbian nije ni imao valjanu alternativu, pa ko je želeo smartphone, Nokia je bila očigledan izbor.Evindzer napisao:Nego, da se vratimo na temu i Nokiju.![]()
Pitanje:
- Da li vam se Nokija sviđala više dok je radila na Simbijanu ili na WP-u? I da li će vam se još više sviđati ako bude radila na Androidu?![]()