Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E da ma u medjuvremenu skontah petljao sam malo po telefonu... nego kako da vidim instalirao sam taskman i hocu da vidim da mi sa strane izadje da se vidi na ekranu phone memory toliko i toliko MB, card memory isto izbaci koliko mb, instalirao sam ga ali neznam sta treba da uradim da bi to izbacio da vidim?
htc wildfire s
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Propala mi kombinacija za n73... Nema ga vishe u Telenoru...
Ali postoji kombinacija sa n70..!
Pa, jel mozete da mi kazete par stvarchica na koje mogu obratiti paznju i koje mogu proveriti kad budem kupovao phone..?
life timer znam, kao i shifru za verziju... Postoji li josh neshto shto bih mogao da proverim da li je phone ok..?
Da li je uredu ako poklopac za kameru shkripuce..? Koju bi obichno masku trebalo da dobijem uz njega..?
Jel prodaju posebno slushke hs-23, poshto sam ovde prochitao da su dobre..? I josh, gde mogu da nabavim mmc povoljno od 1gb (ako neko zna, na pp) i kako bi ona radila na ovom telefonu..?
i da, da li je zoom isti kao na 6630..? Taj zoom mi se jako svidja..!
Hvala vam unapred!
Pozz!

Ali postoji kombinacija sa n70..!

Pa, jel mozete da mi kazete par stvarchica na koje mogu obratiti paznju i koje mogu proveriti kad budem kupovao phone..?
life timer znam, kao i shifru za verziju... Postoji li josh neshto shto bih mogao da proverim da li je phone ok..?
Da li je uredu ako poklopac za kameru shkripuce..? Koju bi obichno masku trebalo da dobijem uz njega..?
Jel prodaju posebno slushke hs-23, poshto sam ovde prochitao da su dobre..? I josh, gde mogu da nabavim mmc povoljno od 1gb (ako neko zna, na pp) i kako bi ona radila na ovom telefonu..?
i da, da li je zoom isti kao na 6630..? Taj zoom mi se jako svidja..!

Hvala vam unapred!

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
pa ako znas te sifre za verziju i lifetimer onda (ako kupujes polovan telefon) bi trebalo samo da ocenis u kakvom je stanju...i kod novih N70 poklopac za kameru krcka a kamoli kod polovnih tako da ti to nije bas neki reper za ocenu kvaliteta... izbegavaj krem maskice vec trazi sa sivom...moze i da bude sa TIM-ove mreze (pisace ti na masci "TIM")... za slusalice ne znam a 1GB za nju je sada oko 35evra i radi ok tj. ne usporava ga... pozz 

Da nije to 35 evra malo mnogo? Nisam skoro proveravao cene, ali čini mi se da sam je ja pre godinu dana manje platio
Pitaj u Imtelu, mislim da su OK
N70 je stvarno dobar telefon, ali ako si već imao love za N73 nije mi nikako jasno zašto sad uzimaš polovnu N70. Od N73 je ipak lošiji. Jedino što N70 ima više RAM memorije.
Ako si čitao forum trebalo bi da znaš da i lošiji telefoni odlično rade s tom karticom, a slušalice sad ne mogu baš tačno da ti kažem gde ih ima, ali mogu da se nađu i oko 10 evra su.

N70 je stvarno dobar telefon, ali ako si već imao love za N73 nije mi nikako jasno zašto sad uzimaš polovnu N70. Od N73 je ipak lošiji. Jedino što N70 ima više RAM memorije.
Ako si čitao forum trebalo bi da znaš da i lošiji telefoni odlično rade s tom karticom, a slušalice sad ne mogu baš tačno da ti kažem gde ih ima, ali mogu da se nađu i oko 10 evra su.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
HS-23 slušalice mogu da se nađu...nema ih baš svuda i cena im je oko 10 evra...A kartica od 1GB je oko Nove Godine koštala oko 2200 dinara, tako da je 35 evra stvarno skupo...Sad bi trebala da je i jeftinija nego pre 3 meseca... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***