Nokia N80

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

napalm death, Smart Muvie i teraj, svima radi i niko se ne zali... Dobijes pride i konvertora tako da nemas nikakvih problema... :wink:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Evo sad sam konvertovao u 352x288 i isti prob. A za divx uradim reflresh ali nista ne nadje.

Ajde videt cu da nesto skontam.

I jos nesto, instalirao sam par tema sinoc ali ne vidim opcije kako da ih izbrisem. Nema da ih maknem kao neki program ?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

napalm death, moras prvo film da sacuvas iz inboxa na karticu,pa tek onda refresh.Za brisanje takvih tema kojih nema u app. menadzeru moras da povezes usb-om i izaberes opciju memorijski uredjaj i onda u folderu Private postoji jedan folder ne znam tacno kako se zove,pocetnim slovima a2 u kojem se nalaze te teme i iz njega ih brises.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

E jel ima N80 Autofokus? jok a? ili ja nisam video kad sam je cackao? cini mi se da je samo ono,skljoc i kraj....
Nokia E71... Elegant, but deadly

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ili sam ja lud ili mi je post obrisan :dry:

Sale_M, Ma konvertujem ja u divix ali extenzija mi je .avi ..a koliko znam ne treba da bude avi.. ili Probat cu sa drugim konverterima. Sto se tice tema nema veze, neka sada ovako stoje svakako cu menjati karticu pa tako da mi ne smeta (ipak mi je obrisam post.. secam se da sam ovo pisao)

kapoerista90, Imas malu polugu na na donjem delu kod kamere. Nju pomeris u makro mod.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

napalm death, mozes da gledas i .avi. Ja koristim SmartMuvie i radi mi sve sasvim normalno. Uz njega dobijas i konverter pa se igraj, rezolucija ti je bitna samo utoliko da bi film/klip ili sta vec mogao da vidis u full screen-u. Posle toga ga prebacis tako konvertovanog sa kompa na telefon u folder od SM-a i to je to. A detaljnije o konvertovanju imas u posebnoj temi pa prelistaj :wink:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

kapoerista90, n80 nema pravi autofokus,doduse ima makro mod koji se namesta pomeranjem poluge kod sociva kamere.
Azimuth, da li bi mozgao da okacis neku sliku ako imas sa novijim softverom n80,posto su ove sa prvim verzijama bile nekako mutne,a generalno mislim da je kamera na n80 solidna,a znacilo bi mi da vidim koji je otprilike kvalitet fotografija. :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Sale_M, nije problem, kasnije veceras cu nakaciti par slicica u temi gde su inace slike pa pogledaj :wink:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Azimuth, potrazit cu mao pa javim ..i mene bi interesovala slika posto ja imam prahistorijski SW.. i kod mene su jako lose i ako slika zauzima izmedju 800 - 1000 MB

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

napalm death, kod mene je verzija 5.0719.0.2 od 24.05.2007. i radi mi prilicno lepo s obzirom da je ovo ipak samo telefon sa kamerom a ne kamera sa telefonom :oops: A ta velicina slike ti naravno zavisi od rezolucije u kojoj slikas, detalja na slici itd. pa tako mozes da dobijes sliku u max. rezoluciji koja tezi oko 400-500kb a opet moze da bude i preko 1mb :wink:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

hhmmmmm... U vecini kvalitet sklike se gleda koliko zauzinma naravno kada se porede dve slike istih rezolucija. Pa tako ne mozes isto dobiti kvalitet slike sa razlicitim aparatima sa isto piksela slikano.. ubedjen sam bio da slike n73 zauzimaju vise i ako slike bolj radi.. kontamj kvalitetnije ali evo koju god da nadjem sliku zauzima oko 500-600kb dok kod mene min 800kb.. evo jedna od mene sa 1MB
http://img225.imageshack.us/my.php?imag ... 147uy9.jpg (nisam ja na slici.. prijatelj :) )

a evo neke sa n73:

http://www.mobilmania.cz/Article/BigImg ... =%2F12.jpg
http://www.mobilmania.cz/Article/BigImg ... =%2F21.jpg
http://www.mobilmania.cz/Article/BigImg ... =%2F06.jpg

Ni jedna nije ni blizu 1MB .. koliko iance sliek zauziaju kod n73 ? ili je ovo sto sam ja stavio (oko 600-700kb) prosek..

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

To je negde prosek.. Meni retko kad predje tu velicinu,mozda bude oko 800-850 kb al ono... retko kad....

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

znaci da je to tu negde.. i meni je prosek 900 ali eto cesto se zalomi 1MB dok za razliku 8po meni) n73 pravi dosta bolje lsike

i Azimuth, hoce li ta tvoja slika da vidimo kvalitet :)

(sad ce odma modovi: imate posebnu temu za slike :roll: )
Evo napokon sam uzeo kabl. E sad otvorim ono file manager i ima mi kartica pa podeljeni folderi na slike, muziku itd. E sad prebacim ja sliku na folder data i prebacim jedan .sis fajl (uzeo sam 1GB karticu). Slika mi se nalazi na normalno gde i treba u galeriji ali gde mi taj sis faj... recimo neka tema nesto ?

EDIT: evo nasao sam preko file manager-a na mobitelu.. i pre sam trazio sam nisam gore video da je lokacija bia telefona a ne mem kartica

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

napalm death, imas par mojih slicica tj. onih koje sam slikao u hodu ( inace su neka dupeta na slikama ) u onoj temi gde su i ostale slike, nakacicu jos samo da "uhvatim" nesto zanimljivo :D

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Da uhvatis,a Azimuth??? :D:D:D Cime?!?! :P :P :P :P :P haha salim se naravno... :):):) Poredio sam je juce sa N95 :):):) mislim,poredjenje je glupo,al popunjavam karaktere(ovih 100) :roll:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

pa moze i dupe da mude zanimljivo :D

ajde sta fali opucati jednu s prozora i okaciti.. ne trebas ici u zoo da bi okacio sliku :)

ia kada ce neko nabaviti ili moci sertifikovati rotate Me aplikaciju.. nesto sam nestrpljiv.. :disgust:

EDIT: pomoci kojih filmskih trikova mogu na ovom fonu da slusam muziku.. sve sot prebacim sa BT s nekog drugog fona mogu da slusam, recimo otvorim pesmu i mogu da listam jos koje sam prebacio.. sve sto prebacim sa USB cabla imaju pesme ali kada otvorim jednu samo ejdnu mogu vrteti.. kada idem da izaberem izvodjace svi imaju samo nema onih koje sam prebacio preko USB cabla.. cak i medju "nepoznatim" izvodjacima.. i jeli moguce ikako napraviti play list na ovom fonu..

znaci napravim sam svoju play listu u ubacim pesme koje hocu... recimo konkretno prebacio od TESTAMENT grupe album LOW.. e sad imaju pesme i otvorim jednu i ne mogu sve zajedno od tog albuma-.. kada idem na detalje pesme sve mi ispise, ime grupe, albuma, vrste muzike itd.. ima i da pesmu dodam u play listu ali ne vidim nacin da tu neku play listu nadjem i otvorim.. u koji god folder da prebacim isto.. prebacivao sam preko PC Suite pa ono Transfer Music ali ne pomaze

SE je beton za slusanje muzike.. prebaci folder gde god hoces, otvori mp3 player i otvori taj isti folder i prica zavrsena .. jednostavno zivot cine laksim ..dok nokia, motorola, samsung i ostale firme imaju ja mislim odredjeni broj ljudi da osmisle kako da bude sto komplikovanije i da zivot cine tezim

:x :x :x :x

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

napalm death, pa instaliraj neki od plejera, imas ih gomilu navedenih u temi sa aplikacijama. Po defaultu mislim da ne moze, nemam obicaj da slusam muziku ovako pa se nisam ni igrao toliko sa tim. Ali koliko mi je poznato ima programa tipa winamp i sl. pa jednostavno ubacis u listu sta hoces, izbacis sta neces i tako... Valjda je to to sto si trazio... Sto se tice onog prebacivanja preko usb-a, a gde stavljas te pesme? Moras u folder koji je namenjen za to...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Svejedno gde stavim isto mi se vide pesme. Ili stavim u Sound illi u Data svejedno je. ali ne mogu da slusam ceo album nikako. Ma ajde videt cu da nadjem neki player.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa ne mozes da selektujes ceo album i tako slusas tj. mozes ali ti je potreban neki od plejera a imas ih gomilu pa nadji onaj koji ti najvise odgovara :wink:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

evo nasao sam.. tnx ;)
inace ovo je veliki minus ne znam jeli ide na ruku nokie ili symbiana ali definitivno se ne moze slusati muzika bez nekog playera

Odgovori