Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Meni je bio taj problem da nece da radi kad sam instalirao na memoriju telefona. Onda sam obrisao i instalirao na memorijsku karticu i sve je ostalo odradio program bez ikakvog cekanja...
da li neko zna u cemu je problem?ja sam cekao,onda prekinuo i probao o5 telefon se restartovao par puta za redom i tako u nedogled,i pri jedno restartu uradio sam mu hard reset i sredio
da pitam nesto....
kada palim fon ili posle date transfera meni pise instalacija u toku....
pa posle mi pise nepoverljiv softver nadjen na memoriskoj kartici....
Na mobu imam instaliran samo garmin i jos 2 teme pa sam skontao da je problem u garminu.
da li neko zna sta da obrisem ili sta da radim da mi nepise to???
Cooomi, gde si teme instalirao na mem. karticu ili mem. telefona?
Ja sam imao neku temu i kada sam je instalirao na mem. karticu uvek mi je pri paljenju telefona ispisivalo da nesto instalira. Kada sam tu temu instalirao na mem. telefona to je prestalo.
Drugo sta ti moze biti uzrok jeste da su ti ostali neki repovi od programa, a to resava jedan format.
ljudi kako da obrisem acess point-e zauvek?posle svakok hard reseta,kada idem u settiongs pa conections pa acess point ovek mi se pojave oni koje sam obrisao??
brisao sam na delete iu nestanu pa se pose hdr pojave
to sam i radio ali one se vracaju posle hard reseta posto su na kartici podesavanja valjda sbog toga
da li da zovem operatere da mi oni iskljuce,ako je to moguce?ne bi mi smetalo da mi ne prave problem sa mapama,posto ih ocitava kao net ali ubaguju posle toga posto to ne radi,a a i ne zelim da radi...
sa mapama nema problema kada obrisem aces pointe ali se posle harda vracaju
EDIT:jeste do kartice..izvadio sam karticu i uradio hard reset,cim sam vratio karticu i podesavanja su se vratila...iako su bila obrisana...sada cu da zovem operatera da mi skinuo to
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.