Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Fox, ja mislim da je to najidealniji program za navigaciju za strane zemlje..samo steta sto nema za nasu,mapa izgleda ko krater
...
d@r123,nema sanse da ti radi samo weather wigdet jer je integrisan sa glavnom aplikacijom Nokia Maps,evo ti i link sa store-a Klik
A sto se tice onih kod kojih nece da radi ovi store posle hard resseta,mislim da sada postoji resenje da se to ukloni..evo link KLIK

d@r123,nema sanse da ti radi samo weather wigdet jer je integrisan sa glavnom aplikacijom Nokia Maps,evo ti i link sa store-a Klik
A sto se tice onih kod kojih nece da radi ovi store posle hard resseta,mislim da sada postoji resenje da se to ukloni..evo link KLIK

- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
acamatic -znam taj problem za ovi store njega sam rijesio nije nesto tesko bilo
nego mislio sam da mozda moze taj weather app da radi sam pa da nestavljam sad i nokia maps posto mi nisu trenutno potrebne (a imam ih na drugom mobu), a evo upravo sam ih instalirao nako radi radoznalosti da vidim koliko memorije zauzimaju na C -disku (zauzimaju oko 40 MB)
Vlada Zem -imao sam problem instalirao sam bio one microsoft apps pa tako da su mi uzeli dosta memorije na C -disku ostalo mi je bilo oko 9MB, a poslije kada sam ih obrisao nisam dobio onu staru memoriju (kao prije instalacije) pa sam briso štošta aplikacija sa C:diska ali mi nije bas pomoglo pa sam odradio hard reset koji mi je gotovo sve obrisao s C -diska (ukljucujuci i mape) ali mob. trenutno radi super
i Hvala vam na informacijama

Vlada Zem -imao sam problem instalirao sam bio one microsoft apps pa tako da su mi uzeli dosta memorije na C -disku ostalo mi je bilo oko 9MB, a poslije kada sam ih obrisao nisam dobio onu staru memoriju (kao prije instalacije) pa sam briso štošta aplikacija sa C:diska ali mi nije bas pomoglo pa sam odradio hard reset koji mi je gotovo sve obrisao s C -diska (ukljucujuci i mape) ali mob. trenutno radi super

i Hvala vam na informacijama

- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
Vlada Zem -koliko sam ja shvatio mape (nokia maps) su instalirane na C -disk ili ako nisu onda se instaliraju na njega (tj. sam program Nokia maps mora biti instaliran na C -disku), a sada mape koje ti skidas npr. SRB,HR,BiH,Njemacka.... one se nalaze na E -disku, a mogu i na memorijskoj kartici, barem tako mislim
Pozz

Pozz
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Da li postoji aplikacija za n8, i uopšte nokia Belle OS, koja formatira meni tako da budu u redu četiri ikonoce, a ne standardne tri.Znam da je postojalo tako nešto za S60V3, ali nisam siguran da li postoji i za Nokia Belle OS.Jedino što sam našao na youtube je ovo, ali milim da je ovo neka modifikacija swipe-a sa N9.
http://www.youtube.com/watch?v=5MSL4Cgev6E
http://www.youtube.com/watch?v=5MSL4Cgev6E
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
znemanja,mislim da tako nesto ne postoji jos uvek za Belle.
Ono sto mozes da probas je nesto ovako:

Potrebne fileove ces naci ovde.
Raspakuj arhivu,prekopiraj potrebne fileove u odgovarajuce foldere i restartuj telefon.
Ono sto mozes da probas je nesto ovako:

Potrebne fileove ces naci ovde.
Raspakuj arhivu,prekopiraj potrebne fileove u odgovarajuce foldere i restartuj telefon.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
da li neko zna kakvu aplikaciju ili mod, s kojom bi mogao slikati nekoliko slika uzastopno. sinoc sam poludio. na koncertu stoji lik pored mene sa iphone-om nekim starim(3gs valjda) i slika 10 slika dok ja slikam 2.
ok, moje su valjda kvalitetnije (mada nisu ispale nesto, jbg...lose svjetlo) ali ipak, bilo bi puno bolje kada bi mogao slikati vise slika u nekom razumnom roku.
ne mislim pri tome na ono uzastopno slikanje,dokle god se drzi okidac, nego jednu po jednu, kad je to hocu,ali da bude brze od ovoga sto pali na guranje
ok, moje su valjda kvalitetnije (mada nisu ispale nesto, jbg...lose svjetlo) ali ipak, bilo bi puno bolje kada bi mogao slikati vise slika u nekom razumnom roku.
ne mislim pri tome na ono uzastopno slikanje,dokle god se drzi okidac, nego jednu po jednu, kad je to hocu,ali da bude brze od ovoga sto pali na guranje
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Mogli su na novom firmveru malo da porade na fokusiranju kamere,jer je jako lose,u odnosu recimo na N82.
Novim widgetima se radujem.
Novim widgetima se radujem.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
pozdrav ljudovi

samo da javim da sam ja ubacio ovaj novi belle cfw i mogu vam reci posle 6/7 sati koriscenja da nemam nikakve zamerke
firmvera je xtra
pozz...

samo da javim da sam ja ubacio ovaj novi belle cfw i mogu vam reci posle 6/7 sati koriscenja da nemam nikakve zamerke

firmvera je xtra

pozz...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Sale_M, lepo
Inače, ima patch i za pojačavanje zvuka u samom zvučniku, samo ne znam da li je to baš pametno. Svaka čast "moderima".
pozz

Jedno pitanje, da li smo mi apdejtom na Belle dobili i tada poslednju QT verziju ili treba nešto dodatno ubacivati? Jer, ima recimo ta "LiveScores" app pisana u QT, koja je baš dobra, ali meni redovno zakucava.Fox napisao:Stize novi fw v.111.040.0704,od promena donosi:
- novu verziju QT-a;
Inače, ima patch i za pojačavanje zvuka u samom zvučniku, samo ne znam da li je to baš pametno. Svaka čast "moderima".
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm