Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ronaldo7, sta dobijas pomocu novog software-a na N97 mozes da procitas na oficijalnom NOKIA site-u... Kad sam rekao "nov" telefon, malo sam se salio... Nego, mene je uzbudjenje zbog novog software-a drzalo kao i da sam dobio isti takav novi telefon
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
VeNoM, c c c a sta je sa onima koji imaju taj telefon? Da li to znaci da ce postati gej ili mozda imaju nekakav afinitet?
Sva sreca ja nemam taj telefon... Ronaldo7, da to je zadnja verzija softa!
VeNoM, zavodnick, moj N79 sad ima 57 tema neke su velicine i do 7 mb. i radi ki sat.
A da za domaci iz matem... jeste bas tako je bilo, softver sam skinuo i otiso na sprat i tu me docekala cerka sa molbom oko pomoci oko skole, a ja nestrpljiv sta to donosi novi sw... tu odmah i instalirao skinuti deo novog softvera.
deksicom nemoj ja da se hvalim sa temama u n95 koji je po meni najbolja nokia koja je izašla u periodu pre 5 godina do sada.možete da me mrzite zbog ove rečenice ali šta da radim lalala
inače n97 je specifičan po pitanju tema jer znaju da mu pojedu neku skrivenu memoriju.dakle ovako da objasnim šta hoču napisati.kada instaliram odredjenu temu i odem na *#0000* ili već kako kaže mi da nemam dovoljno memorije za to.ok udjem u task pogasim sve iz starta i odem tamo i ok je pokaže sve ono.e sada idem na update i ono gle čuda kaže da nemam dovoljno memorije da se konektuje.promeni temu na običnu ugasiš mob upališ biješ 0000 udje bez problema.update provera no problemo a sve j eono startovano.
Ronaldo7 x6 još uvek ima 32. a što se tiče ovog swa...teškoooo teško...ninolina napisa nešto u ovoj temi ali se to odnosi na minuku...a ja se lažno zaradovao...
Ronaldo7, na onom spisku koji ce telefoni dobiti update nema n97 moguce da su ga zaboravili a verovatnije je da nece dobiti update jer je i onako dobio do sad najmanje update-a
deksicom, iako je 97 koncept jako dobro zamisljen, po meni i nije bas nesto dobro odradjen, a software-ski se tesko moze nesto sad napraviti, pa onda i nema vajde da se u nesto dalje investira ako nema vajde od toga... ;(
Steta stvarno, kada bi ispravili neke greske sve bi bilo dobro... Neke stvari samo nisu kako treba, to bi sve mogli da isprave u jednoj verziji... Moj drug ima x6 i stvarno mogu da kazem slobodno da je sto se tice vecina stvari mozda cak i bolji...
Treba mi pomoc, hocu da instaliram besplatne ovi mape...Tj. imam kada udjem u azuriranje softvera pa tu imam instaliraj OVI mape sa besplatnom navigacijom...I pise da je velicina 11megabajta, i kada kliknem na njih da instaliram pise nedovoljno memorije obrisati neke podatke, a na massovnoj memoriji normalno 29 gigabajta, sada znam da instalacija ide u memoriu telefona ali ja na memoriji telefona imam 17 megabajta? Pa sta da radim onda, kako da prebacim celu memoriju telefona u masovnu memoriju da bi instalirao? Bio bi zahvalan ako bi neko mogao da mi malo pojasni ovo... Hvala puno u napred ))
Ronaldo7, ovako za pocetak nemoj nista da instaliras na memoriju telefona osim onoga sto mora npr. QT, java 2.1... Drugo sta ce ti Ovi mape kad mapa srbije ninasta ne lici, proveri kroz browser pa ces videti. za srbiju ti jedino vredi garmin. sto se tice MB racunica ti ide ovako 11MB download+12-13MB instalirano znaci treba ti vise od 22-25MB da bi ih instalirao. Nakon instalacije vratice ti se 11MB slobodne memorije. Preporucljivo je da na c uvek imas slobodno preko 20MB zbog brzine telefona. Poruke takodje idu na E narocito ako dosta koristis bluetooth i mms. Ja sam samo u txt porukama imao 6MB dok ih nisam poobrisao
Aaa dobro, hvala... Al garmin nema sanse da uspem da instaliram, nigde nema obicna instalaciona verzija, uvek ima po sto stvari da se instalira i komplikovano mi izgleda barem na pogled kako sam ja video
Ronaldo7, nije komplikovano instalirati garmin, obicna splikacija, ali za mape ti treba komp i to je to. prati uputstva (googlaj da ne trazim ja). jednam kad istaliras mape one ostaju na e, ma koliko menjao fw, ili flashovao sa nekim cfw
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.