Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
janka_88, jeste glasniji na n73 ali nemozes isto reci i za kavalitet zvuka koji je ocajno piskav na n73 Ps imam jos uvek pomenuti tel pa mogu da kazem S velikom sigurnoscu!
Primetio sam iritantan problem na mojem n82 - mnogo lose cujem sagovornika tj. cujem ga kao da se gubi signal pa ono seckanje, pa deformisan zvuk (kao B3 ). Prvo sam mislio da je do zvucnika, ali i kad stavim slusalice opet isto. Mene sagovornik odlicno cuje. Probao sam sa vise ljudi (vise telefona) i sa svakim se isto desava. Meni je signal uvek pun, na potkrovlju sam. Ima li neko ideju sta bi mogao da bude problem ili je imao isti/slican?
Ljudi opet imam problem.....Formatirao sam memorijsku karticu jer telefon nije hteo da snima podatke na nju ,medjutim posle formatiranja kada upalim kameru tj.video snimanje on snima 10-20 i odjednom zaledi slika na displeju i moram da vadim bateruju da bi odglavio telefon i da bi ga vratio u normalu imam ovu verziju softvera V20.0.062 28.02.08 ....Da li bi najnovija verzija softvera resila problem ili je problem u kartici .....jer kad izvadim mem. karticu telefon radi ok tj. ne blokira se video snimanje ....Nemam pojma sta da radim
kocapro, vjerovatno je do memorijske kartice. Prije update-a pokusaj neku drugu karticu da isprobas kako bi radilo. A ako nista uradi update pa vidi hoce li to rijesiti problem.
imam ovaj telefon. sve radi ok osim toga kad udjem u music player, koji se dobija fabricki uz telefon, posle sat, dva, ... nekad vise nekad manje zablokira i jedino pomaze restart vadjenjem baterije. pomoc?
Nije mi jasno kako moze memorijska kartica da se pokvari ...kad se formatira trebalo bi da radi......stvarno mi nije jasno sta moze da se pokvari kod memorijske kartice .............smorio sam se.....Mozda je ipak nesto do telefona...... Nemam pojma ,pokusacu sa drugom karticom
kocapro, Pa jbg desava se.Kao sto ti rece janka_88, probaj drugu memorijsku cisto da eliminises taj deo i onda ako je sa njom sve ok,fokusiraj se na trazenje problema u telefonu.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ako cemo gledati po tome da format rijesava problem onda bi i HDD isto tako trebalo formatirati i trebao bi da radi u svakom slucaju, iako je dosta slozeniji i on sluzi za cuvanje podataka a isto tako i memorijska kartica. Mozda i nije neko bas dobro poredjenje ali i memorijska isto se moze pokvariti kao i HDD tako da nije nista cudno u slucaju kvara. Moze biti i neka nekompatibilnost proizvodjaca pa da ti pravi probleme. Prvo probaj drugu karticu, ako se isto javlja onda update.
Igor88bg, kada ides Back onda te samo prividno vraca u poruku koju si pisao, a kada stisnes Posalji napravi novu poruku.
kocapro, citao sam da se nesto slicno se desava kod DSLR aparata, nece da skladisti sve fajlove nego nesto nasumicno memorise. Tako da verujem da je problem do mem. kartice.
Fabricka je kartica koju sam dobio sa telefonom i bilo je sve ok i eto sad mi poce da pravi probleme ,,,mada ja smatram da kad uradim update da ce to da proradi
Edite: E probao sam drugu karticu i radi sve bez ikakvih problema ,a kad vratim ponovo moju staru karticu...... ponovo problem ......nekad hoce da memorise video klip na karticu a nekad nece ,tj. u vecini slucajeva nece.Onda sam tu mem. karticu ubacio u svoj drugi telefon 3120 Clasic i kartica radi bez ikakvih problema , stvarno ne znam u cemu je onda problem.........................Ipak cu ja njemu uraditi i update softvera ko zna mozda onda i proradi kartica na Nokia N 82 .......,Jel najnovija verzija softvera stabilna jel je ima neko instaliranu najnoviju verziju ,da li postoje neki bagovi na njoj...... Pozzzzzz
Е овако ја имам проблема са мапом Србије.Скинуо сам са сајта програм "Nokia Map Loader" и инсталирао по протоколу мапе србије и околних земаља.Е сад проблем је у томе што мени све друге земље прикажу детаљно и улице све све,али код нас само градове никако ми не показује улице.Јел зна неко у чему је проблем.
Najnovija verzija (ako je imaš instaliranu) Nokia Maps nema karte za Srbiju (ima ali kao da ih i nema, jer bukvalno pokazuje samo autoput). Rešenje ti je da nađeš negde stariju verziju karti i prebaciš u folder na mem. karticu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
samo-partizan, nije ni u cemu problem. Stvar je u tome sto mape nisu uradjene detaljno i to je sve. Zbog toga vecina ljudi koristi GARMIN i njegove mape za navigaciju koji je puno bolji od NOKIA MAPS-a.
Igor88bg napisao:kocapro, n82 ima veliki problem sa karticama tako da ono transced kartica ti ne gine
N82 nema velikih problema sa karticama. Problem je samo sa Kingston karticama i sa ni jednim drugim. Ja koristim par različitih proizvođača i svi rade normalo osim kingstona. A ta kartica nije htela da radi ni sa jednim telefonom, tako da je problem bio do nje a ne do telefona.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.