Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nesecam se zasta bese ta f secure i nesecam se dali se bese i kod mene pojavljivala posle fleshovanja. Vidi na google sigurno ima nesto pisano o njoj.
Nije lose da ubacis MobileGuard aplikacija koja ima vise funkcija kao data monitor, dobar kleaner koji gasi pokrenute sve procese kao za garmin, whatsapp i tako neke procese koji trose i ram i bateriju.
aha hocu,a sa njim mogu da gasim po potrebi whatsapp da ne budem dostupna na njemu?
p.s.koje go*no nad go*nima je ovaj telefon i sa njim zajedno Nokia!!
Nece da mi se poveze go*navi mob sa PC suitom,faild faild faild...i svi moji kontakti odose u nepovrat!
Jeeeee sta ce mi kontakti od sada pa nadalje mob mi sluzi samo sa fejs jeeee .MRS
annaBG, kako mislis nece da ti se poveze sa PC Suitom..Da li prvenstveno hoce da se poveze kao usb fles da mozes tako da ubacujes podatke,da li si mozda pogledala u podesavanjima sto se tice USB na mobu,da ti je cekirano PC Suite,jer moze da ti ne bude cekirano pa da ti program na kompu ne prepoznaje mob..Pogledaj ovo sto sam ti rekao..
nekako je proradio,pa sam prebacila...Tacno sam ga pustila par dana da se odljuti,da ga pusti bes (uvredio se što sam ga odnela u servis i sto sam ga pljuvala ovde ),pa sada opet razgovaramo,u ljubavi smo
annaBG, epa moras da ga postijes, vidis da je tvoj e72 zamerljiv .
Ma mozda si ga samo restartovala i krenulo je ili se pomirili komp i fontele i eto.
Imeni ponekad nece u vezu sa mas memory pa sutra oce, i tako ,
Danas mi je ponudjen update whats app,naravno ja ga odradim i sada vise handy taskman ne moze da ga ubije u procesima...samim tim app je momentalno deinstalirana
Hajde proverite da li swiss manager(ili neki drugi program) moze da ga ubije ali skroz
annaBG, takoje i tako i treba. Pise "WLAN" kada se konektujes na neki ruter.
Kada se konektujes na internet operatera pisace ti koliko si megabajta potrosila tekuceg meseca i brzinu neta. Sam brojac se resetuje svakog prvog u mesecu. Mozes podesiti i koliko mb. imas mesecno pa ti on to i pokazuje jednom trakom kao procentualno koliko je ostalo i potroseno.
Taj indikator mozes pomerati gde zelis.
Aplikacija je odlicna, videces sta jos sve moze.
Mislis da li mu je za rad neophodan net?
Koliko sam ja video nije,tj ne kaci se na net prilikom startovanja.
Instalirao sam M.Guard i sa njim uspevam da ubijem whatsapp, hvala na pomoci.
Inace ova aplikacija me poprilicno iznenadila sa svojim mogucnostima.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.