Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nije problem u tome da konvertujem film u rezoluciju ekrana, cak ni za tim nema potrebe vec je samo potrebno izvrsiti konverziju u HD mp4. format... Stvar je u tome sto npr. nekad i nemam vremena za tim a gledao bi negdje na LCD-u preko HDMI a da ga samo prebacim a ovako nece da ga ucita...
Pa da ne zna neko od vas neki player preko kojeg bi mogao pustati sve bez problema? Znaci ne mora biti fullHD, to znam da nece pustati ali eto do 720p da pusta bez obzira na codec i te stvari.

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Igor84, probaj Nimbuzz messenger...sa njim se moze poslati bilo koji file ili fotka onome s kim ti je otvorena konverzacija,e sad ne znam bas dal stize u inbox ili kako vec...
Janka88,jedino resenje ti je da konvertujes filmove,jer u ovim Belle telefonima uopste nije dobro implementiran Divx codec,mnogo putaje i mene zezalo kad sam hteo i obican film da pogledam(npr pri kraju filma nestane zvuk i sl) a kamoli HD filmove da pusta bez problema.
Janka88,jedino resenje ti je da konvertujes filmove,jer u ovim Belle telefonima uopste nije dobro implementiran Divx codec,mnogo putaje i mene zezalo kad sam hteo i obican film da pogledam(npr pri kraju filma nestane zvuk i sl) a kamoli HD filmove da pusta bez problema.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
ja imam pitanje u vezi fMobi 3.0. kad udjete u poruke, i procitate poruku npr ako vam je neko poslo, kako da odgovorite? ja na e6 nikako ne mogu da odgovorim, niti da posaljem nekome bilo kakvu poruku :S ili ne postoji ili ja to ne znam, vidim da ste ovde komentarisali o toj aplikaciji pa ako neko zna nek nesto napise 

-
Vlado slazem se za te opcije,zvuk je jaci i bolji bez njih ukjucenih,ali opet zvukom nisam zadovoljan na klasicnim slusalicama,a na WH701 je ok,mada vise volim obicne slusalice da koristim.
A ovaj patch kod mene ne radi,ili nisam nesto dobro odradio...
A ovaj patch kod mene ne radi,ili nisam nesto dobro odradio...

Imam N8 tek 3 dana a vec mi dodje da ga razbijem. Presao sam sa E72 na "ovo" i pokajao sam se. Baterija jedva izdrzi 12h rada, sa minimalnim koriscenjem. Probao sam sve moguce hakove i trikove i gluposti ali NISTA ne pomaze. Koliko vama traje baterija, koje romove imate, dajte mi neko resenje, ako uopste postoji? Za koji dan cu mu uzeti bateriju od 1700mAh, bas me zanima koliko ce ona moci da izdrzi...
araphel,kao sto si napisao tako i meni drzi...ama bas isto.. 
boskonja, sve zavisi da li si konektovan ceo dan na netu,ili preko wi-fi,ili koristis whatsapp, posto to sve jede bateriju,e sad da li si uzeo nov ili polovan to je isto bitna stvar..malo mi je cudno da kazes sa minimalnim koriscenjem da jedva izdrzava 12h..

boskonja, sve zavisi da li si konektovan ceo dan na netu,ili preko wi-fi,ili koristis whatsapp, posto to sve jede bateriju,e sad da li si uzeo nov ili polovan to je isto bitna stvar..malo mi je cudno da kazes sa minimalnim koriscenjem da jedva izdrzava 12h..
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Kao sto rece kolega d@r123, obavezno prebaci na GSM ako ti nije potrebna veca brzina interneta i nek bude ugaseno wlan skeniranje. Jer koristenje 3G umjesto GSM u stand-by modu koristi i do 4x vise energije i jos pogotovo ako su vece oscilacije na jacini signala. Najvise ces primjetiti ako koristis npr widget Battery Info i surfaj malo na 3G i malo na GSM pa ces vidjeti razliku u potrosnji baterije. 

-
Re: Nokia N8
Ma ako mu drzi 12 sati uz minimalno koriscenje onda nesto nije u redu sa tom baterijom ili nije original baterija u njemu nego neki skart.Original baterija uz umereno koriscenje mora da izdrzi bar 48 sati bez punjenja.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Meni 2 dana baterija drži , 3G je stalno uključen , provera mailova na svaki sat , 15-20 minuta razgovora dnevno i isto toliko poruka , preslušam neku pesmu i pročitam kratko nešto na netu , inače imam N8 kupljenu novu pre mesec dana (pre toga sam imao polovnu ali je isto tako držala bateriju). 
Edit:
Da dopunim predhodni post
Danas mi se pojavila čudna stvar , kad sam hteo da promenim wallpaper na home screen-u pojavile su mi se fotografije sa facebooka , slike kontakata , slike sa zida i mnoštvo nekih sličica
, a kad uđem u galeriju njih nema , u čemu je fora ??? jel neko imao takav slučaj ?
gde bi se mogle nalaziti ???

Edit:
Da dopunim predhodni post
Danas mi se pojavila čudna stvar , kad sam hteo da promenim wallpaper na home screen-u pojavile su mi se fotografije sa facebooka , slike kontakata , slike sa zida i mnoštvo nekih sličica

16 godina na forumu MOBILNISVET
Uzeo sam Hinorx za N97mini, i izgleda da sa njom nesto nije kako treba, zamenicu je ovih dana. Telefon je star 9 meseci. Juce je sa standardnom baterijom izdrzao 12 sati, igrao sam igrice skoro ceo dan, isao na net, koristio fotoaparat, sve moguce i nemoguce, bas me iznenadio. Izgleda da je to neki zli duh u telefonu
ne razumem, jedan dan je super, drugi dan nikakav...

imam problem sa youtube mp3 downloader. skinuo, instalirao, radio mi par dana, instalirao jos gomile gluposti posle toga, i sad da otvorim- nece. :/
Youtube Downloader Pro v1.00(5) S^1-S^3 Signed Retail by ersoyoral
Ukljuci se, krene da loaduje stranicu, i samo se ugasi. Pomoc?
Youtube Downloader Pro v1.00(5) S^1-S^3 Signed Retail by ersoyoral
Ukljuci se, krene da loaduje stranicu, i samo se ugasi. Pomoc?
-
zoreli, verovatno neka od fb aplikacija koju koristis updatuje slike tj snima ih u galeriju,i meni se isto desilo.E sad ne znam dal je Facinate ili Fmobi app.