Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nemam pojma sta je ,znam samo da kartica koju sam dobio uz N 82 radila je ok prvih 5 meseci i sad vise nece da radi a ta ista kartica kad je ubacim u 3120 Clasic radi odlicno . Mislio sam sada da kupim karticu od 8 gb za moju N 82 ,jel zna neko kako se ponasa telefon sa tom karticom ,jel ga usporava ,koci ,tome slico,,,,,I kog proizvodjaca uopste da kupim ,sta je najbolje,jel koristi neko N82 i karticu od 8 GB i kako se ponasa telefon
Forever !!!
nikola991, mozda ako odradis format mem. telefona i mem. kartice, bude bolja situacija. Medjutim kada radis format onda gubis sve podatke u telefonu (sms, kontakte, programe...) i posto sve bude cisto nece bagovati ako je uzrok bio neki zaostali deo nekog programa i tome slicno.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
samo-partizan, da "ugradis" (nije garmin deo pa da se "ugradjuje" - garmin je softver pa se instalira) Garmin moraces sam.
Suggested Retail Price: $ 99.99 USD
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=11413
Temu o GPS softveru imas ovde: viewtopic.php?t=7222
Suggested Retail Price: $ 99.99 USD
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=11413
Temu o GPS softveru imas ovde: viewtopic.php?t=7222
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Uradio sam update softvera i nije se resio problem tj, problem nije bio u softveru nego u memorijskoj kartica ,kartica nece vise da radi na N 82 a na mom drugom telefonu 3120 Clasic radi ok............Sada hocu da kupim karticu od 8 GB ,kog proizvodjaca da kupim da li traanscend ili sandisk ,cuo sa da su oni ok
Forever !!!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kupi jednu od tih proizvodjaca,mada ako ti ne radi kartica mozda je problem u citacu na telefonu .
nikola991 nisu ti rekli dobro,dzabe reset i telefona i kartice i update softvera jer je 99 posto u pitanju fabricka greska.Ja sam imao isti problem na n82 i nisam ga resio a i pitanje je da li uopste resivo.
nikola991 nisu ti rekli dobro,dzabe reset i telefona i kartice i update softvera jer je 99 posto u pitanju fabricka greska.Ja sam imao isti problem na n82 i nisam ga resio a i pitanje je da li uopste resivo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
Oba proizvodjaca su pouzdana po pitanju flash memorije tako da je sve jedno,npr ja sam imao transcend koja je odlicno radila drugi sa foruma sandisk koja takodje super sljaka 

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Transcend je malo jeftiniji od Sandiska a recite mi sta znaci ona oznaka HC na memeorijskim karticama jel to nesto vezano za brzinu kartice ili tome slicno i jel bolje da kartica ima tu oznaku ili ne... Neko kaze da Sandisk od 4 gb brze radi u N 82 nego kartica Sandisk od 8 gb... Ne zaboravite da hocu da kupim karticu od 8 gb i nadam se da mi ona nece kociti telefon i usporavati .Video sam neku karticu Transcend 8 gb Class 6 , i ne znam sta znaci to Class 6 ... Plasi me samo da li mi nije otisao citac kartica u telefonu ,mislim da nije jer sam uzimao karticu od druga i ona u mom telefonu radi odlicno...
Forever !!!
HC kod kartica oznacava High Capacity, a klase ti oznacavaju brzinu kopiranja podataka (sto je veca klasa to je brze kopiranje) .
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
kocapro, mnogo se uzbudjujes ni oko cega.Da li je transcend 6 ili sandisk 2 sasvim je svejedno jer velike razlike nema da ti to primetis u radu.