Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

Nemam pojma sta je ,znam samo da kartica koju sam dobio uz N 82 radila je ok prvih 5 meseci i sad vise nece da radi a ta ista kartica kad je ubacim u 3120 Clasic radi odlicno . Mislio sam sada da kupim karticu od 8 gb za moju N 82 ,jel zna neko kako se ponasa telefon sa tom karticom ,jel ga usporava ,koci ,tome slico,,,,,I kog proizvodjaca uopste da kupim ,sta je najbolje,jel koristi neko N82 i karticu od 8 GB i kako se ponasa telefon
Forever !!!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

kocapro
Купи картицу од 8гб.
Ја имам transcend и ради одлично.Слободно ми је од 1-3гб.Нема никаквих успорења.
Слобода или смрт

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Takodje preporuka za transcend class 6 imam je i radi odlicno.
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

nikola991
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Apr 2009. 06:33

Post od nikola991 »

imam ovaj telefon. sve radi ok osim toga kad udjem u music player, koji se dobija fabricki uz telefon, posle sat, dva, ... nekad vise nekad manje zablokira i jedino pomaze restart vadjenjem baterije. pomoc? LJUDI POMAZITE MOLIM VAS! :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

nikola991, koja ti je verzija softvera, mozda je neka starija pa baguje. Pokusaj mu ubaciti najnoviju verziju softvera ili mu uradi reset. Ja nisam imao takvih problema ni sa verzijom v30 a ni sa ovom v31 softvera.

nikola991
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Apr 2009. 06:33

Post od nikola991 »

verzija softvera je v 31.0.016. Mislim da je najnovija. Probao sam preko Update-a i kaze de je to najnovija. Kako mislis reset? I zasto?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

nikola991, mozda ako odradis format mem. telefona i mem. kartice, bude bolja situacija. Medjutim kada radis format onda gubis sve podatke u telefonu (sms, kontakte, programe...) i posto sve bude cisto nece bagovati ako je uzrok bio neki zaostali deo nekog programa i tome slicno.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Sve ti je objasnjeno u prethodnom postu. Najbolje rjesenje je da sve formatiras i mislim da onda nece biti nikakvih problema.

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Колико кошта да ми се угради анвигација (Гармин)у овај телефон?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

samo-partizan, da "ugradis" (nije garmin deo pa da se "ugradjuje" - garmin je softver pa se instalira) Garmin moraces sam.

Suggested Retail Price: $ 99.99 USD
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=11413

Temu o GPS softveru imas ovde: viewtopic.php?t=7222
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kocapro »

Uradio sam update softvera i nije se resio problem tj, problem nije bio u softveru nego u memorijskoj kartica ,kartica nece vise da radi na N 82 a na mom drugom telefonu 3120 Clasic radi ok............Sada hocu da kupim karticu od 8 GB ,kog proizvodjaca da kupim da li traanscend ili sandisk ,cuo sa da su oni ok
Forever !!!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Kupi jednu od tih proizvodjaca,mada ako ti ne radi kartica mozda je problem u citacu na telefonu .

nikola991 nisu ti rekli dobro,dzabe reset i telefona i kartice i update softvera jer je 99 posto u pitanju fabricka greska.Ja sam imao isti problem na n82 i nisam ga resio a i pitanje je da li uopste resivo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kocapro »

Sale M.........probao sam drugu karticu ,uzeo od druga i sa tom karticom telefon perfektno radi ,nema nikakvih problema ,zato mislim da nije citac kartica u pitanju .....Ne znam da li da kupim Transcend ili Sandisk
Forever !!!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Oba proizvodjaca su pouzdana po pitanju flash memorije tako da je sve jedno,npr ja sam imao transcend koja je odlicno radila drugi sa foruma sandisk koja takodje super sljaka :wink:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

kocapro, Iskrena preporuka za Transcend .
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

kocapro, i PQI je dobar izbor... :) Kod mene i kod mnogih je savršeno radila... nikad s njom nisam imala problema.. Jedino ti savetujem da ne uzimaš Kingston.. previše ljudi se žalilo na njih... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kocapro »

Transcend je malo jeftiniji od Sandiska a recite mi sta znaci ona oznaka HC na memeorijskim karticama jel to nesto vezano za brzinu kartice ili tome slicno i jel bolje da kartica ima tu oznaku ili ne... Neko kaze da Sandisk od 4 gb brze radi u N 82 nego kartica Sandisk od 8 gb... Ne zaboravite da hocu da kupim karticu od 8 gb i nadam se da mi ona nece kociti telefon i usporavati .Video sam neku karticu Transcend 8 gb Class 6 , i ne znam sta znaci to Class 6 ... Plasi me samo da li mi nije otisao citac kartica u telefonu ,mislim da nije jer sam uzimao karticu od druga i ona u mom telefonu radi odlicno...
Forever !!!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

HC kod kartica oznacava High Capacity, a klase ti oznacavaju brzinu kopiranja podataka (sto je veca klasa to je brze kopiranje) .

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kocapro »

IDzO, to znaci da je bolje da kupim Transcend Class 6 nego Sandisk Class 2... jel tako... jos je i jeftiniji transcend
Forever !!!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

kocapro, mnogo se uzbudjujes ni oko cega.Da li je transcend 6 ili sandisk 2 sasvim je svejedno jer velike razlike nema da ti to primetis u radu.

Odgovori