Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Molim za pomoc, uradio sam update softvera i predhodno sam uradio backup podataka na mem, karticu, ali kada sam posle pokusao da vratim podatke u telefon, izbacio je info da imam neke nepoverljive aplikacije na kartici i da se backup ne moze obaviti do kraja!!! Najveci problem je u tome sto nemam nijedan broj u imeniku od 550 koliko ih je bilo, a naravno - preko su mi potrebni. Ako iko zna kako mogu da vratim fajlove sa kartice, t.j. u kom se folderu oni nalaze na kartici, bicu mu vecno zahvalan. Jos jednom hvala unapred, i pozdrav svima!
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
pozdrav ljudi!
jel neko imao problema sa radiom na n73? znaci ni da pisne, menjao sluske - nista. gledao sam po netu i svi kazu da je hardverski problem... posto jos imam garanciju, naravno, iskoristicu je, samo me zanima jel neko imao ovakih problema, da znam kolko da se nadam da cu biti bez telefona?
jel neko imao problema sa radiom na n73? znaci ni da pisne, menjao sluske - nista. gledao sam po netu i svi kazu da je hardverski problem... posto jos imam garanciju, naravno, iskoristicu je, samo me zanima jel neko imao ovakih problema, da znam kolko da se nadam da cu biti bez telefona?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
BurekUSvemiru, koliko god da ga zadrze ne smeju duze od 45 dana jer su u suprotnom u obavezi da ti zamene telefon za isti takav. Naravno, ovo vazi pod pretpostavkom da imas garanciju neke jace prodavnice i jaceg servisa.. Sve ostalo, ono kad ti Mika, Zika ili ko vec kaze i daje usmenu garanciju ili garanciju na vizit karti, ne pije vodu kad ti se desi ovo sto ti se desilo
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
I meni se Opera mini na N73 sporo zatvarala,mozda nekih 15-ak sekundi.Inace java aplikacije se malo sporije zatvaraju.Koji ti je softver u tel?
zeha, jedino da probas sa citacem memorijskih kartica.
zeha, jedino da probas sa citacem memorijskih kartica.
Poslednja izmena od Sale_M u Sub, 26. Jul 2008. 15:26, izmenjeno 1 put ukupno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Pa ova koju koristim je 4.1 verzija cini mi se, a i sa verzijom 3 je tako, a sad mi se bas i ne vraca na starije s obzirom kako ova najnovija olaksava surfanje i sve stranice otvara bez problema. Upravo i koristim net preko telefona i slike extra izgledaju i sam prikaz stranice je skoro kao na kompjuteru. Ne znam kod ostalih ali meni sa ovim zadnjim softverom se smanjila RAM memorija na 18MB pri paljenju dok je prije bilo 20MB...
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Imam par pitanja:
1)Da li ste iskreno zadovoljni ovim tel?
2)Koliko je stabilan softwer,da li ima bugova i kakvih?
3)Postoji li neka bitnija razlika izmedju n73 i n73me osim toga sto ovaj ima stalno aktivan mjuzik player?
4)Da li je puno jaci zvuk mp3 i da li je uopste jace zvuk na n73me od n73?
5)Interesuje me i odnos ram memorije izmedju ove dve verzije.Da li je ista ram memorija na n73 i na n73me?Ako nije kako se krece ram memorija kod oba posle restarta tel?Logicno mi je da n73me ima malo manju ram memoriju zato jer mu je stalno aktivan mjuzik player pa me zanimaju vasa iskustva i misljenje
6)Kakav je dzojstik?Mislim na to da li je "kvarljive" prirode
1)Da li ste iskreno zadovoljni ovim tel?
2)Koliko je stabilan softwer,da li ima bugova i kakvih?
3)Postoji li neka bitnija razlika izmedju n73 i n73me osim toga sto ovaj ima stalno aktivan mjuzik player?
4)Da li je puno jaci zvuk mp3 i da li je uopste jace zvuk na n73me od n73?
5)Interesuje me i odnos ram memorije izmedju ove dve verzije.Da li je ista ram memorija na n73 i na n73me?Ako nije kako se krece ram memorija kod oba posle restarta tel?Logicno mi je da n73me ima malo manju ram memoriju zato jer mu je stalno aktivan mjuzik player pa me zanimaju vasa iskustva i misljenje
6)Kakav je dzojstik?Mislim na to da li je "kvarljive" prirode
Note IV N9100 dual
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
toda81:1)telefon je ekstra za pare koje dajes za njega(to je moje licno misljenje)
2)Imama N73 vec 5 meseci i dosada nisam imao nijedna problem,znaci nijednom mi se nije resetovao,nikakav bug i tome slicno.
3)Koliko ja znam nema razlike osim u boji kucista i muzickom playeru,kod mene je na obicnoj N73 softwar od N73me i player se automatski pokrece pri paljenju telefona.
4)Zvuk je indentican na N73 i N73me,nikakve razlike nema( mada je tomoguce zayo sto je kod mene softwer od N73 me,ali mislim da nema razlike)
5)RAM je apsulutno indentican i na N73 i na N73 me
6)Dzojstik nije los,bar ja nisam imao nikakvih problema sa njim,ali je svakako navigacioni ped mnogo laksi za koriscenj od dzojstik(konkretno presao sam sa N70 na N73 i najvise mi nedostaje taj cetvorosmerni navigacioni ped koji ima N70)
Eto to je ukratko moje misljenje o ovom telefonu,nadam se da sam ti bar malo pomogao.
Opet pitam da li mozda neko zna gde ima da se kupi u Beogradu bezicna tastatura za ovaj tel i kolik je otprilike cena?
2)Imama N73 vec 5 meseci i dosada nisam imao nijedna problem,znaci nijednom mi se nije resetovao,nikakav bug i tome slicno.
3)Koliko ja znam nema razlike osim u boji kucista i muzickom playeru,kod mene je na obicnoj N73 softwar od N73me i player se automatski pokrece pri paljenju telefona.
4)Zvuk je indentican na N73 i N73me,nikakve razlike nema( mada je tomoguce zayo sto je kod mene softwer od N73 me,ali mislim da nema razlike)
5)RAM je apsulutno indentican i na N73 i na N73 me
6)Dzojstik nije los,bar ja nisam imao nikakvih problema sa njim,ali je svakako navigacioni ped mnogo laksi za koriscenj od dzojstik(konkretno presao sam sa N70 na N73 i najvise mi nedostaje taj cetvorosmerni navigacioni ped koji ima N70)
Eto to je ukratko moje misljenje o ovom telefonu,nadam se da sam ti bar malo pomogao.
Opet pitam da li mozda neko zna gde ima da se kupi u Beogradu bezicna tastatura za ovaj tel i kolik je otprilike cena?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
dentomaster, to je nemoguce.
toda81, sto se tice N73
1.Poslednje verzije sw su stvarno dosta stabilne i za svaku pohvalu.
2.Jedina razlika je sto obican N73 ima cini mi se malo vise ram-a od ME
3.Od par verzija sw unazad obican N73 ima isti plejer kao ME tako da nema razlike u zvuku
4.ovde sam ti odgovorio u pitanju 2
5.Dzoistik jeste solidan,krut i ima kratak hod i desava se da se pokvari,to je kod N73 po meni najslabija tacka.
Ja sam ga koristio 13 meseci i generalno jesam zadovoljan ali sam imao hardverskih problema jer su mi se kvarili dzoistik i tastatura a pokvario mi se i poklopac za memorijsku koji nije bas najsrecnije uradjen,ali i pored svega toga od mene N73 dobija visoku ocenu pre svega zbog jake multimedije.
E da ram,posle ukljucivanja na ME verziji je oko 19mb
znemanja, probaj u mobisu ili Alpha Copy.
toda81, sto se tice N73
1.Poslednje verzije sw su stvarno dosta stabilne i za svaku pohvalu.
2.Jedina razlika je sto obican N73 ima cini mi se malo vise ram-a od ME
3.Od par verzija sw unazad obican N73 ima isti plejer kao ME tako da nema razlike u zvuku
4.ovde sam ti odgovorio u pitanju 2
5.Dzoistik jeste solidan,krut i ima kratak hod i desava se da se pokvari,to je kod N73 po meni najslabija tacka.
Ja sam ga koristio 13 meseci i generalno jesam zadovoljan ali sam imao hardverskih problema jer su mi se kvarili dzoistik i tastatura a pokvario mi se i poklopac za memorijsku koji nije bas najsrecnije uradjen,ali i pored svega toga od mene N73 dobija visoku ocenu pre svega zbog jake multimedije.
E da ram,posle ukljucivanja na ME verziji je oko 19mb
znemanja, probaj u mobisu ili Alpha Copy.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Prevrno sam ceo forum i koristio opcije trazi ali nigde ne nadjoh odgovor na moje pitanje
Naime zanima me da li N73 sme da se puni sa punjacem AC-3E 5V 350mA(cini mi se da to pise da nije 850
)
Imam N70 vec i punim ga sa tim pa me zanima da li moze i N73 da mi se ne zezne baterija posto moram da kupim novu original jer mi je stara mrtva (rekli mi u ovlascenom servisu gde je fon bio na opravci nakon neuspelog flasha (smoje strane) oni ga opravili i rekli da moram kupiti novu)
Pre odlaska na servis ja sam punio tel sa tim punjacem jer sam kupio polovan pa mi lik dao neki maxcell 4-12V
500mA pa da nije baterija crkla od promene punjaca
Stvarno sam u velikoj dilemi a nova baterija stize u ponedeljak utorak
Hvala na odgovorima
Naime zanima me da li N73 sme da se puni sa punjacem AC-3E 5V 350mA(cini mi se da to pise da nije 850

Imam N70 vec i punim ga sa tim pa me zanima da li moze i N73 da mi se ne zezne baterija posto moram da kupim novu original jer mi je stara mrtva (rekli mi u ovlascenom servisu gde je fon bio na opravci nakon neuspelog flasha (smoje strane) oni ga opravili i rekli da moram kupiti novu)
Pre odlaska na servis ja sam punio tel sa tim punjacem jer sam kupio polovan pa mi lik dao neki maxcell 4-12V

Stvarno sam u velikoj dilemi a nova baterija stize u ponedeljak utorak
Hvala na odgovorima