Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
jel jos nekoga muci prokleta memorija za poruke, kada prikacim tel na komp u mass storage modu a pritom sms poruke cuvam na mem. kartici, svaki put mi resetuje podesavanje i vrati da cuva sms na internu memoriju, jel moze da se zaobidje ovo a da ne cuvam poruke na internoj memoriji? i da, imao sam problem sa ekranom, pojavljivale su se linije umesto interfejsa, ima klipova na youtube, i u servisu m.e.s.c. su samo promenili softver a ne ekran, tako da ako jos nekoga to muci mozda moze i sam da resi bez zadrzavanja fona u servisu po nedelju dana.
Posto sam instalirao neke od "licenciranih" programa od tada mi se desava da mi tel sam promeni memoriju za poruke od mem kartice na mem tela, na znam zasto i ne znam kako ali se desava, zna li neko neko bolje resenje ili objasnjenje od onog da su krivi "licencirani" programi.
1. E sad pitanje je kako te poruke sa mem tel da prebacim na mem karticu, jer ne mogu da nadjem tu opciji?
2. Kada se radi soft reset brise se sve sto je bilo na mem tel i vraca u fabricko stanje, a to je ono sto smo zatekli kada smo izvadili tel iz pakovanja, cisto da naglasim iz neke ovlascene radnje poput alpha copy-ja?
3. Kada se radi hard reset to je isto kao da smo formatirali mem karticu, odnosno sa nje se sve brise?
1. E sad pitanje je kako te poruke sa mem tel da prebacim na mem karticu, jer ne mogu da nadjem tu opciji?
2. Kada se radi soft reset brise se sve sto je bilo na mem tel i vraca u fabricko stanje, a to je ono sto smo zatekli kada smo izvadili tel iz pakovanja, cisto da naglasim iz neke ovlascene radnje poput alpha copy-ja?
3. Kada se radi hard reset to je isto kao da smo formatirali mem karticu, odnosno sa nje se sve brise?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
krtica, kad telefon nakacis kao mass storage onda ti se kartica ponasa kao USB Flesh tj neupotrebljiva je pa samim tim i cuvanje poruka ce se automatski prebaciti na mem. telefona. To ne mozes nikako zaobici. Ista je stvar i sa aplikacijama koje su instalirane na mem. kartici, nece biti aktivne i ne samo aktivne nego ih neces ni videti u meniju dokle god ti je telefon tako nakacen na racunar...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Esseker, imao sam telefon koji isto kao i ovaj ima samo TS i moj savet ti je da to ne radis. Ako vec hoces telefon sa TS-om onda gledaj da ima i hardversku tastaturu jer ma koliko lako i zanimljivo ubilo kuckanje poruka po displeju u pocetku, toliko ce ti se smuciti u nekim situacijama jer nemas onaj osecaj pod prstima pa ne mozes bez gledanja da kuckas. U voznji je nemoguce kuckati poruke, u guzvi isto tako...
A sa druge strane dobijas noviju verziju i donkle drugaciji izgled OS-a...
Razmisli, stavi na papir sve prednosti i mane oba telefona pa prelomi
Da sam na tvom mestu, ne bih radio tu zamenu...ali nisam
A sa druge strane dobijas noviju verziju i donkle drugaciji izgled OS-a...
Razmisli, stavi na papir sve prednosti i mane oba telefona pa prelomi

Da sam na tvom mestu, ne bih radio tu zamenu...ali nisam

Pozdrav ljudi,imam pitanje.Kako šaljete mail-ove sa fona,ja sam probao iz poruka i kaže mi invalid contact details a siguran sam da je dobra adresa bila u pitanju.Da li mi za to treba neki program i koji?
I zanima me da li je neko pokušavao da prijavi aplikacije preko X-sign-a ja sam pokušao pa sam naleteo na par zackoljica.
I zanima me da li je neko pokušavao da prijavi aplikacije preko X-sign-a ja sam pokušao pa sam naleteo na par zackoljica.
Ovaj telefon polahko pocinje zivce da mi vadi ... imao sam symbian telefon prije al nije ovakav slucaj bio ...
Sad je u pitanju vibracija ... Ukljucim na telefonu profil " silent " i bude uredu ispocetka... desava se da kad me neko zove ne radi vibracija...odem tamo provjerim , ukljucen " vibrating alert " al nece... Restartujem telefon i opet radi ...
Sad je u pitanju vibracija ... Ukljucim na telefonu profil " silent " i bude uredu ispocetka... desava se da kad me neko zove ne radi vibracija...odem tamo provjerim , ukljucen " vibrating alert " al nece... Restartujem telefon i opet radi ...
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Flesovanje telefona ni ne pocinje dok se update SKROZ ne skine, a posle toga internet nije ni bitan! Tako da nemas problema sto se toga tice, ali ako si ipak nesiguran ponesi u servis, ili se strpi malo da izadje novi sw pa onda ponesi(kao sto si i planirao).
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Novi software ''31.0.101'', rekao bih...moj product code je 0559299.
http://img33.imageshack.us/img33/4933/63228607.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/4933/63228607.jpg