Pozdrav svima. Desio mi se jedan problem sa Nokiom. Pre nekih mesec ipo dana sam promenio product code na EURO1, i dobio sam FM transmitter, bolji skrol, i neku temu. Onda, pre neke 2 nedelje, poceo je telefon malo da me zeza. Kada posaljem poruku nekom, umesto onog oglasavanja (kratko beep) da je poruka dostavljena, cuje mi se kao da sam dobio ja poruku u inbox. I to pocne malo da nervira sa vremena na vreme. I drugi problem mi je sto uopste ne mogu da udjem u podesavanja Connectivity>>Destinations, jer kad udjem tu, koje god dugme da pritisnem, nece da izadje iz tog menija, niti da udje u neko podesavanje. To mi je potrebno, jer se tu podesava proxy, a to mi treba zbog faxa. E sad, imam jedno pitanje. Da li je bolje da uradim hard reset, ono kad drzim par dugmica u isto vreme pri paljenju, i da li cu sa tim uspeti bilo sta da resim? Da li ce mi se izgubiti aplikacije, slike i muzika koju sam imao na telefonu? Ili da probam da update-ujem softver, ili mozda da opet promenim product code, pa da vidim sta ce biti? Hvala unapred