Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
@shakal: to nije lomnica slikao nego zoreli, pogledaj malo bolje. Imaju skoro isti avatar pa si zato mislio da je ista osoba.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Charlei, Sve koje si naveo su dobre..... 
Edit: sorry...my mistake...

Edit: sorry...my mistake...

Poslednja izmena od Ninolina u Pon, 27. Nov 2006. 19:18, izmenjeno 2 puta ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, Charlei je pitao za kartice za N73. A u njega idu MiniSD.
Charlei, potpuno je sve jedno. Traži malo po forumu, i naći ćeš svakakva mišljenja na temu kvaliteta prizvođača kartica, ali na kraju se svi slažu da je sve to 98,5% isto. Ako si baš baksuz da naletiš na faličnu, to će biti do konkretnog primerka, a ne do firme, a zamena iste je sasvim uobičajena reakcija pradavaca (nema popravke, ili radi ili ne).

Charlei, potpuno je sve jedno. Traži malo po forumu, i naći ćeš svakakva mišljenja na temu kvaliteta prizvođača kartica, ali na kraju se svi slažu da je sve to 98,5% isto. Ako si baš baksuz da naletiš na faličnu, to će biti do konkretnog primerka, a ne do firme, a zamena iste je sasvim uobičajena reakcija pradavaca (nema popravke, ili radi ili ne).

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Charlei, pa lepo odes u imeniku ides,options pa nadjes da selektujes sve kontakte,sad imam srpski jezik pa ne znam bas tacno da ti kazem na engleskom,ima mark and unmark tu udjes i odaberes mark all,i onda ides delete i izbrisu se svi 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Ninolina
- Moderator
Charlei, pa naravno da možeš...idi u Menu/Contacts/Options/SIM contacts/SIM directory...i tu ti se nalaze kontakti koji su na SIM kartici...Možeš sa njima da radiš šta god hoćeš, a da ,pritom, ne moraš da ih kopiraš u telefon...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Moze li neko da mi uporedi brzinu rada (ono standardno poruke, galerija itd) imedju nokie n70 i n73. Posto sam n70 imao prilike da cackam pa me interesuje da li je takav i n73, jer mi onaj n70 uopste nije delovao sporo.
Ovo bi mogla da mi kazes ti Ninolina, jer sam primetio da si se susrela sa oba!
Thanx & PozZ
Ovo bi mogla da mi kazes ti Ninolina, jer sam primetio da si se susrela sa oba!

Thanx & PozZ

- Ninolina
- Moderator
Koren, brži je malo N73 u odnosu na n70...
...mada kažu za N70 da je extra spor pri otvaranju Galerije (meni lično ne smeta ta njegova "brzina", i nije mi spor)...Mislim da bi Zoreli mogao da ti da najbolju procenu, s obzirom da je baš posedovao N70 kao i N73... 

- Ninolina
- Moderator
megatron, pa dobro...V3x nije symbian, pa je poređenje malo nerealno...ali ok, već samim tim što V3x i nije fon sa OS-om, ovo govori o brzini N73...što je pohvalno za novi OS 9.1...kažu da je brži u radu od starijih verzija...

softver na mojoj n73 je v 3.0638.0.0.30 rm-133 nokia n73 (07), muzicki plejer je totalno drugaciji izgleda extra moze da se postavljaju omoti albuma ima vizulaciju ekvilajzera i pulsa i to preko celog ekrana, ima prosirivi stereo, balan zvucnika levo desno, i jos puno opcija,stvarno extra. ranija verzija mi je bila azijska apac, a sada emu.
A N D R O I D
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Hvala Ninolina, ne stigoh ja da sacekam Zoreli-jev odgovor, posto sam jutros uzeo N73 preko Telenora.
Evo par mojih (prvih) utisaka: Telefon je stvarno super, ono sto je mene prijatno iznenadilo je brzina rada, jer je u poredjenju sa nekim symbian telefonima koje sam imao prilike da cackam (6630, 7650...) dosta brzi, cak toliko da neku vecu razliku izmedju njega i n6230i (s40) uopste ni ne primecujem! Kamerica i ostalo ce se jos pokazati, jer danas nemam vremena puno da ga cackam.
Takodje me je odusevilo pakovanje, koje je po prvi put bilo zatvoreno (zapecaceno) u odnosu na prodavnice u kojima predamnom pakuju telefon i punjac u neku sklepanu kutiju!
Tako da me je nalepnica "sealed" bas obradovala!
Sto se tice dodatnih stvarcica u pakovanju, ili bolje da ih nazovem standardnih, dobija se:
- Telefon
- Punjac
- Uputstva i CD
- Kabl za povezivanje CA-53
- Handsfree HS-23
- Adapter za starije punjace
- Trakica za nosenje oko zgloba (veoma fancy)
- Krpica za ciscenje sociva i ekrana
Sasvim ok zar ne!?
Jos jedna stvar koja se cesto pitala je da li su telefoni zakljucani na Telenorovu mrezu? E pa nisu, ubacio sam MTS postpaid karticu i telefon je radio bez problema.
Za kraj evo par slikica (slikanih sa n73) pakovanja i opreme:
(ova poslednja je slikana sa 6230i)
PozZ

Evo par mojih (prvih) utisaka: Telefon je stvarno super, ono sto je mene prijatno iznenadilo je brzina rada, jer je u poredjenju sa nekim symbian telefonima koje sam imao prilike da cackam (6630, 7650...) dosta brzi, cak toliko da neku vecu razliku izmedju njega i n6230i (s40) uopste ni ne primecujem! Kamerica i ostalo ce se jos pokazati, jer danas nemam vremena puno da ga cackam.
Takodje me je odusevilo pakovanje, koje je po prvi put bilo zatvoreno (zapecaceno) u odnosu na prodavnice u kojima predamnom pakuju telefon i punjac u neku sklepanu kutiju!

Sto se tice dodatnih stvarcica u pakovanju, ili bolje da ih nazovem standardnih, dobija se:
- Telefon
- Punjac
- Uputstva i CD
- Kabl za povezivanje CA-53
- Handsfree HS-23
- Adapter za starije punjace
- Trakica za nosenje oko zgloba (veoma fancy)
- Krpica za ciscenje sociva i ekrana
Sasvim ok zar ne!?

Jos jedna stvar koja se cesto pitala je da li su telefoni zakljucani na Telenorovu mrezu? E pa nisu, ubacio sam MTS postpaid karticu i telefon je radio bez problema.
Za kraj evo par slikica (slikanih sa n73) pakovanja i opreme:

PozZ