Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa to ti je to, light senzor. Sto je podesavanje osetljivije, to ce u vishe navrata da ti svetli tastatura (i ekran). Igraj se malo s ovim podesavanjem pa ces videti sta ti najvise odgovara.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Dec 2007. 22:46

Post od Hertzog »

Ja kada pomeram ono se samo pojacava svetlo, ali ja pricam ovom senzoru u gornjem levom uglu koji reaguje na vanjsku svetlos, pa ako je dan nece svetliti tastatura, ali on se i nocu uz malo bolju rasvetu aktivira, pa ja ne vidim tipke :lol: Al kazem ti prekrijem ga prstom i tastatura svetli. Tacno cu ga prelepiti flasterom :lol: :lol: :lol:
iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

ja imam pitanje,gde se nalazi to podesavanje lampice za poruke.mailove..? :o Imam telefon vec 3 meseca i nisam nasao tako nesto!Pozdrav :wink:

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ako imas e61, onda ti lampica svetli samo kada stigne email. da bi je iskoristio za sve ostalo treba ti program koji se zove "remind me" i u njemu imas sve da podesis, od razmaka izmedju svetlucanja, do trajanja intervala, ma sve, vrlo je dobar. e sad njega mozes naci po sajtovima za symbiane a posto je piraterija ovde zabranjena ne mogu ti reci gde i kako, moze na pp, pa na mail.
::luv phonez::

Goxxyy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 04. Avg 2007. 12:46

Post od Goxxyy »

Evo jedno pitanje, da li je moguce iybrisati iz log-a samo odredjeni broj a ne sve pozive, posto kada idem na clear log on nudi samo Clear all communication details from log.
Postoji li bar neki programcic koji bi resio ovaj mali problem.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Koji log, onaj za mesec dana ili koliko vec namestis? U njemu koliko znam ne, ali ima caka, smanji log na svega par dana :) Ili jos bolje, nemoj ni da ga koristis. Stavi keep in log for 0 days, i to je to :) Koji ce ti log, samo ti vide prljavu rabotu.

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

I jos jedna potvrda da je tel skoro neunistiv,na skijanju kad sam pao ispao mi je u pola metra dubok sneg i nisam mogao da ga nadjem dok drugarica nije pozvala
i naravno zvonio je iako je bio potpuno mokar.Zvucnik je krcao narednih 5 min sve dok ga nisam stavio na radijator. 8) od tada radi kao zmaj :lol: :lol:

Goxxyy
Novajlija
Novajlija

Post od Goxxyy »

Ma da, ja sam stavio log na jedan dan ali i to je nekada puuuno, a ako ga iskljucim skroz onda sledi pitanje a sto si ga iskljucio, nesto krijes, imas drugu i tako to...
Neverovatno su glupo to resili a taj isti problem se ponavlja godinama kod svih symbian telefona bzv.
Ajde ako neko slucajno sazna za neki softwere koji resava problem neka javi.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Meni je na E60 a evo sad gledam i na N80 dozvoljeno da brisem svaki pojedinacni kontakt bez obzira bio on primljen, propusten poziv ili da sam ja zvao.. Znaci jednostavno dodjes na taj broj i sa "C" ga brises..

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Goxxyy, pa kad si blesav bio da kazes da to postoji. To se cuva ko ochi u glavi. Medjutim, mislimd a sam ti nasao resenje: kako ja vidim, Private Call&SMS Guard ono sto skloni, sklonio je. Probaj s ovim pa javi sta i kako :)

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Danas sam uzeo E61,fenomenalan telefon,zanima me sta sve treba da podesim da bi mi WIFI radio jer ja nesto izgleda ne radim kako bi trebalo??? :uhuh:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

sssikisss, imas posebnu temu o tome. Na telefonu samom nema nista da se podesava, osim mozda WEP/WPA key. Ostalo, ako koristis na svom kompu WiFi, se tu podesava.

Goxxyy
Novajlija
Novajlija

Post od Goxxyy »

Miodrage hvala ti u svakom slucaju. Ma koristim neki blacklist i on je OK ali pomislio sam mozda ima nesto sto resava i ovaj problem, no sta je tu je. Ma i devojka ima telefon sa symbian-om pa tako zna za to jbg. Sada se kajem sto sam je nagovarao da kupi takav tel, trebalo je da pricam Samsung je super, lepo izgleda, ima kamericu... i sada bi mi bila mirna glava, ali evo bar da kazem za moju gresku da jos neko ne pogresi.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Goxxyy napisao:Ma i devojka ima telefon sa symbian-om pa tako zna za to .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e ovo je poruka za buduce narastaje!!! :) :) :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Goxxyy, e onda ti nazalost nema pomoci jer ce da vidi sve sto imas u fonu. A ako je negde sifra, trazice ti jer zna za to. Ja sam mislio da ti kazem da probas da prodas foru tipa pa sifru ni ti nemas, ima samo onaj ko plati za full verziju programa, a tebi ono sto treba reshava i ova "free" verzija. Jbg sine, sta da ti kazem, zezn'o si se gadno.
Resenje ipak postoji: menjaj devojku, i njoj oma utrapi Sljamsunga :D Salim se naravno, budi dobar prema devojci, i ona ce biti dobra prema tebi.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ili jednostavno kupi jos jednu "svalersku" karticu, drugi mob i te pozive preusmeris na tu novu karticu :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ili mob sa 2 kartice :D Mislim da ti je to the ultimate solution. Mada, hm, ako zna oko Symbiana, znace i oko ovoga, sto opet ne valja. WM telefon? naahh, prokljuvice... Linux, hmmm, interesantno, mozda i upali.
Private Call&SMS Guard, instaliras, imas u opcijama da se ne vidi da li radi ili ne, sakrijes ikonu i sve. Ispodesavas, i mislim da je to to. Skini, testiraj, javi sta si uspeo.

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Dec 2007. 22:46

Post od Hertzog »

Jos ako procita ovo sto pises po forumu, nema te nigde, ni kompletna Nokia ti nece pomoci. U svakom slucaju sretno :lol:

ata
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Jan 2008. 02:21

Post od ata »

hello svima
imam jedno pitanje! (koje nije toliko u vezi samog telefona jer sam resio da ga kupim u svakom slucaju).
Da li da uzmem telefon u radnji ili da ga uzmam preko Telenora zajedno sa nekim paketom?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa to je vec tvoj izbor, ali ako imas pare, uzmi ga u radnji, ako ga uzimas preko operatera izadje te skuplje, plus u obavezi si da placas pretplatu, a vremena su takva da se uslovi menjaju iz dana u dan. otkud znas da sutra nece doci neki mnogo povoljniji paketi i sl.

Odgovori