Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ja kada pomeram ono se samo pojacava svetlo, ali ja pricam ovom senzoru u gornjem levom uglu koji reaguje na vanjsku svetlos, pa ako je dan nece svetliti tastatura, ali on se i nocu uz malo bolju rasvetu aktivira, pa ja ne vidim tipke
Al kazem ti prekrijem ga prstom i tastatura svetli. Tacno cu ga prelepiti flasterom

iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
ako imas e61, onda ti lampica svetli samo kada stigne email. da bi je iskoristio za sve ostalo treba ti program koji se zove "remind me" i u njemu imas sve da podesis, od razmaka izmedju svetlucanja, do trajanja intervala, ma sve, vrlo je dobar. e sad njega mozes naci po sajtovima za symbiane a posto je piraterija ovde zabranjena ne mogu ti reci gde i kako, moze na pp, pa na mail.
::luv phonez::
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
Ma da, ja sam stavio log na jedan dan ali i to je nekada puuuno, a ako ga iskljucim skroz onda sledi pitanje a sto si ga iskljucio, nesto krijes, imas drugu i tako to...
Neverovatno su glupo to resili a taj isti problem se ponavlja godinama kod svih symbian telefona bzv.
Ajde ako neko slucajno sazna za neki softwere koji resava problem neka javi.
Neverovatno su glupo to resili a taj isti problem se ponavlja godinama kod svih symbian telefona bzv.
Ajde ako neko slucajno sazna za neki softwere koji resava problem neka javi.
Miodrage hvala ti u svakom slucaju. Ma koristim neki blacklist i on je OK ali pomislio sam mozda ima nesto sto resava i ovaj problem, no sta je tu je. Ma i devojka ima telefon sa symbian-om pa tako zna za to jbg. Sada se kajem sto sam je nagovarao da kupi takav tel, trebalo je da pricam Samsung je super, lepo izgleda, ima kamericu... i sada bi mi bila mirna glava, ali evo bar da kazem za moju gresku da jos neko ne pogresi.
Goxxyy napisao:Ma i devojka ima telefon sa symbian-om pa tako zna za to .

e ovo je poruka za buduce narastaje!!!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Goxxyy, e onda ti nazalost nema pomoci jer ce da vidi sve sto imas u fonu. A ako je negde sifra, trazice ti jer zna za to. Ja sam mislio da ti kazem da probas da prodas foru tipa pa sifru ni ti nemas, ima samo onaj ko plati za full verziju programa, a tebi ono sto treba reshava i ova "free" verzija. Jbg sine, sta da ti kazem, zezn'o si se gadno.
Resenje ipak postoji: menjaj devojku, i njoj oma utrapi Sljamsunga
Salim se naravno, budi dobar prema devojci, i ona ce biti dobra prema tebi.
Resenje ipak postoji: menjaj devojku, i njoj oma utrapi Sljamsunga

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ili mob sa 2 kartice
Mislim da ti je to the ultimate solution. Mada, hm, ako zna oko Symbiana, znace i oko ovoga, sto opet ne valja. WM telefon? naahh, prokljuvice... Linux, hmmm, interesantno, mozda i upali.
Private Call&SMS Guard, instaliras, imas u opcijama da se ne vidi da li radi ili ne, sakrijes ikonu i sve. Ispodesavas, i mislim da je to to. Skini, testiraj, javi sta si uspeo.

Private Call&SMS Guard, instaliras, imas u opcijama da se ne vidi da li radi ili ne, sakrijes ikonu i sve. Ispodesavas, i mislim da je to to. Skini, testiraj, javi sta si uspeo.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa to je vec tvoj izbor, ali ako imas pare, uzmi ga u radnji, ako ga uzimas preko operatera izadje te skuplje, plus u obavezi si da placas pretplatu, a vremena su takva da se uslovi menjaju iz dana u dan. otkud znas da sutra nece doci neki mnogo povoljniji paketi i sl.