Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Bravo majstore!
Uspjesno sam odradio ovaj "brightness increase". Ekran je sada ludilo! Probajte, toplo preporucujem.

- Banned
- Pridružio se: Pon, 11. Maj 2009. 00:13
Da li postoji neki web browser za symbian koji otvara stranice baš kao na pc-u? Svi koje sam ja probao čak i kada je isključen mobilni prikaz stranice daju nešto drugačiji izgled nekih strana, npr. na facebooku je odsečena traka sa chatom i obaveštenjima, na nekim forumima su takodje neke opcije onemogućene...da li to ima veze sa internet protokolima koje podrzava telefon?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nennad, chat na facebook-u se ne moze koristiti preko nekog browser-a na telefonu. Mozes sa programom nimbuzz. A ne vjerujem da ima ijedan browser koji moze sve stranice da otvori identicno kao na racunaru. Ja koliko sam primjetio najblizi je SkyFire ali ni on ne moze otvoriti sve stranice, kao ni opcije koje ta neka stranica ima.
Ides u imenik i onda klikni: Options > SIM contacts > SIM directory > Options > Mark/Unmark > Mark all > Options > Copy to Contacts
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Mobimaniak
- Banned
- Mobimaniak
- Banned
- Mobimaniak
- Banned
da li iko zna zasto kada stavim jednu temu,koju sam instalirao,kada ubacim na data transfer mod da prebacim nes na mob,vrati se ona osnovna tema,pa kada iscupam usb,vrati se ova koju sam postavio...to je cini mi se samo sa ovom temom
edit:mozda zato sto je tema sa kartice a data transfer koristi karticu?
i zasto mi se kada skinem sa data trasfer moda pise detected garmin ix,lunch now?
edit:mozda zato sto je tema sa kartice a data transfer koristi karticu?
i zasto mi se kada skinem sa data trasfer moda pise detected garmin ix,lunch now?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Mobimaniak, pa kad ubacis u data transfer mod vidjeces da ti se pojavi natpis na telefonu da memorijsku karticu koristi druga aplikacija i da nece biti dostupna za koristenje na telefonu. I ja ti preporucujem da je instaliras na internu memoriju jer ce ti fon brze raditi a i manje ce ti se trositi baterija jer ovako stalno ucitava podatke sa memorijske kartice tako da vise i trosi bateriju.
venjegus, to je neki softverski bug. Precesljaj zadnjih 15-20 str ove teme i nekoliko zadnjih strana teme o GPS, mislim da se tu negde pominjao takav probelm jer je jos jedan korisnik N82 imao isti problem, ali ne znam tacno gde je pisao o tome.
Telefon mi je malo prolupao ... sinoc sam ga upalio i prvo se pojavio sivi ekran i trebalo mu je 5 minuta da se pokrene ... i onda se zakuje na pocetnom ekranu i samo sam ga vadjenjem baterije mogao ugasiti. Pa sam opet cekao 5-10 minuta da se pokrene, pa onda malo radi ... pa se odjednom ugasi. Pa opet izvadim bateriju, pa ponovo upalim, pa sad mi stoji NOKIA znak i nece dalje ... evo vec pola sata.
Skoknuo sam do servisa i rekli su mi da je najvjerovatnije softrver u pitanju. Kao stavice mi novi i sve ce biti ok. Kako misli da mi stavi novi softver kada telefon ne moze da se upali? Da li bi to ja mogao uraditi preko USB kabla?
Skoknuo sam do servisa i rekli su mi da je najvjerovatnije softrver u pitanju. Kao stavice mi novi i sve ce biti ok. Kako misli da mi stavi novi softver kada telefon ne moze da se upali? Da li bi to ja mogao uraditi preko USB kabla?
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com
Jedino da ga prvo formatiras pomocu ovog metoda: Green Dial + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi
Kada ga formatiras, ako ne radi kako treba, onda apdejtuj sw.
E sad ako format ne pomogne tj. telefon nece da se ukljuci i ne mozes da ga "ozivis" onda ce oni u servisu da ti nabace novu verziju sw i neces vise imati te bug-ove.
Naravno u svakom slucaju gubis sve podatke koji su na mem. telefona.
Kada ga formatiras, ako ne radi kako treba, onda apdejtuj sw.
E sad ako format ne pomogne tj. telefon nece da se ukljuci i ne mozes da ga "ozivis" onda ce oni u servisu da ti nabace novu verziju sw i neces vise imati te bug-ove.
Naravno u svakom slucaju gubis sve podatke koji su na mem. telefona.
Ma ne brinem oko gubitka podataka. Evo formatirao sam i sad za sad radi ok ... Izvadio sam memorijsku prije reseta, pa ne znam da li je mozda do nje bilo....
A probao sam i update software-a preko NSU i kaze da nema update za moj tel. Verzija mi je v31.0.016. A negdje sam vidio da ima i v31.0.019. Kako da nju ubacim?
A probao sam i update software-a preko NSU i kaze da nema update za moj tel. Verzija mi je v31.0.016. A negdje sam vidio da ima i v31.0.019. Kako da nju ubacim?
Najbolji odmor na Jahorini