Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Starday
Moжеш да га продаш за нешто мало новца. :dry:
Питај још неког сервисера за мишљење, мада тешко да ће добити други одговор.
Слобода или смрт

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Starday, kako se gasi? jel digne OS ili ne digne os samo startuje? Moze to da se sredi! 8)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kada ti neko prebeci neki fajl preko bluetootha najbolje ti je da imas x-plore u tel,udjes u njega,kliknes na br 4 i tada upadas u poruke,zatim markiraj te fajlove i klikni na ,a to je opcija move,a zatim ako su to npr mp3 fajlovi gurni dzojstik na desno na E,zati stni na folder Sounds i klikni na centralni navigacioni taster i tada ce se te mp3 prebaciti u flder Sounds
Note IV N9100 dual

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 15:57

Post od Starday »

Igor88bg, kako kad. Nekad se digne, i radi citav dan. I onda se navece samo ugasi. I onda ga pokusam upaliti i pojevi se kao sivkasto/plavkast ekran i tako stoji. I nekada stoji tako dok ne izvadim bateriju, a nekad se i pokrene sistem. Pa se onda zna desiti da se zakuje na pocetnom ekranu ...
Juce sam ga odnio kod drugog servisera. On je rekao da je procesor i da ga mozda i mogne napraviti i da ce me to u najboljem slucaju izaci oko 75 eura. Ostavio sam mu ga, jos cekam da mi javi ...

bestboy, kome da ga prodam? Ko bi ga htio uzeti pokvarenog?
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Starday, pa neka ostane kod njega mozda ga i sredi :wink: bolje nego da ga prodas za 20 ak evra!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Jedino ako ti jos traje garancija onda idi tamo gde si ga kupio i trebalo bi da ti zamene pokvareni deo besplatno, jer ako crko procesor, nije crko od hardverskog ostecenja.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Mogao je i procesor da crkne nepaznjom korisnika (od padova i slicnih stvari). Uglavnom se dosta vidi po izgledu telefona. .

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 15:57

Post od Starday »

janka_88, tako mi je rekao ovaj drugi serviser, da je vjerovatno procesor. A jeste mi ispao jednom, onako zesce ... ali tek poslije 2-3 dana je pomanitao ...
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com

fregata
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 18:10

Post od fregata »

ljudi opet ja danas sa izvrsio update software sa 20.0.062 na 31.0.16 sve je proslo glatko ali
sad nemogu da upalim telefon odnosno izbacuje mi poruku phone start-up failed.contat the retailer
inace telefon je skinut sa t-mobile mreze :blinky:

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

IDzO napisao:formatiras pomocu ovog metoda: Green Dial + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi
Уради ово. :)
Starday
Једино за делове али мислим да ћеш успети да поправиш телефон.
Слобода или смрт

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Starday, i ja mislim da ce popraviti inace procesor je oko 30-35e pa racnaj + ruke minumum 50-60e ako imas nekog svog zamoli ga :-) 8)

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ljudi jel iko od vas ubacivao neke druge fontove na ovaj tel? Ja sam sa nekog sajta skinuo neke fontove i ubacio kako je bilo napisano. Medjutim kad ga restartujem on aktivira taj font ali kad udjem u meni on se samo restartuje i tako stalno kad hocu u nesto da udjem. Morao sam da ga resetujem da bi radio normalno i vratio se fabricki font.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

janka_88, marko svaba je ubacivao i radilo mu je skroz ok 8)

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

janka_88
Јеси инсталирао фонтове на меморију телефона или картицу?
Слобода или смрт

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Prekopirao sam ih na folder resource/fonts na memoriju telefona. I imao sam instaliran fontrouter. Sve na memoriju telefona.

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Инсталирај и fontrouter man на картицу после пребаци фонтове у онај фолдер,уђи у поменути програм и нађи фонт,продеси га како ти одговара и рестартуј телефон.
Слобода или смрт

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Mislim da preterujete sa programima sam tel ima dosta korisnih precica i neke osnovne programe..Imao sam neki font menager i pre neki dan sam ga izbrisao kao i masu drugih programa koje skoro nikad ne koristim.ostavio sam samo par koje najcesce koristim/handy shall,garmin,google translate,opera mini i td.. kao i par igrica.teme naravno sve pobrisao postavio fabricku crnu i tel.mi sada ekstra radi.pozZ
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

н82 има анимацију иконица.
Ако вам је уључена телефон ће користи само фабричке иконице а не оне из активне теме.
Слобода или смрт

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Moze li mi neko na pp poslati uputstvo kako da pravilno ubacim neki drugi font. Nekoliko sam vidjao po netu i sa svima kad restartujem telefon da bi aktivirao font nece ni da se upali. Vec se samo restartuje dok ne izvadim memorijsku karticu.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Da li neko zna koliko Mb RAM mem.se trosi za osnovne programe..posle flesovanja ?ja trenutno imam oko 85-86mb /nisam ga flesovao/ali planiram pe zanima ako neko zna?poz
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Odgovori