Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Ljudi izvinite sto smaram! :wink: Malo sam istrazivao po forumu i ukapirao sam da na n73 ne moze da se postavi slika preko celog ekrana(kakva glupost!),dobro moze preko onog tutorijala za wallpapre na ceo ekran.E sad me zanima moze li slika slikana kamerom n73 da se postavi preko cele povrsine bez pomenutog tutorijala?I sta ljudi podrazumevaju kad kazu "hackovan mi tel"?
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

pa hackovan znaci da mozes da instaliras sve do mile volje da ne davi sa glupim sertifikatima i sl

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

Hoces reci da je to ono sa ubacivanjem instalserver.exe datoteke tamo u neki folder na c ili kako vec

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

Pa i ja sam mislio da je to za sertifikate.A jel to moze da se uradi hack za sertifikate po nekom tutorijalu samo jednom i stvar je resena?I niko mi nije napisao ono za slike?

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

da bas to sa instl serverom mada ima jos i ono caps on off za pristup zasticenim fajlovima
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

fxgt napisao:ima jos i ono caps on off za pristup zasticenim fajlovima
A sad mi sve manje vise jasno.
E da pitam nesto:uz N73 sam dobio slusalice oznake HS-23 i zvuk je,za moj pojam,super, dovoljno jak i dovoljno kvalitetan,ali me nesto zanima,kada bi uspio naci adapter za slusalice od 3.5mm i kupiti iste,da li bi zvuk bio jos jaci (kvalitet mi je i ovaj dovoljan)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

pa sve zavisi od modela slusalica.Ako bi uzeo koss,creative,pioneer,sennheiser,genius ili slicno sigurno bi dobio i na glasnoci i kvalitetu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Pa kod mene uglavnom gdje god sam gledao po radnjama imaju genius slusalice,bar nisam uocio modele nekih drugih proizvodjaca,samo jos da nadjem adapter i to je to. Thnx Sale_M
Nokia N95 8GB

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

imam ja adapter ako oces da ti prodam :D. Ja sam platio sa sluskama 30e prosle godine ! :cry: :cry:

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Moze,moze markosvaba :D ajd baci ga vamo u pravcu Banjaluke a ja cu pokusati da ga ulovim :D
30e sa sluskama :ohmy:

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Fino,fino,mislim da bi taman nesto takvo trebalo i meni da imam externe kontrole plejera,al kad zivis u selendri malo je problem naci takvo sta :cry:

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

Mozes ti da narucis ali ce te kostati... Imaju neke prodavnice koje salju pakete po srbiji ali to kosta tako da ti se ne isplati :S

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Ako nisi skonto kolega,ja sam sa druge strane Drine :D tako da mi se nikako ne bi isplatilo,a da trazim ovde bilo bi ko da trazim iglu u plastu sijena :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ma hack ti je jednostavna stvar koju ja odradim za 30sekundi,a tebi ce trebati prvi put par min,ali kad ga odradis vise puta naucices se i ti.Bitno je da sve odradis po detaljnom uputstvu,a ako ti treba javi mi se na pp
Note IV N9100 dual

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

e ljudi kolko moze ali iskreno da mu izdrzi baterija???bas me interesuje :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

zavisi koliko ga koristis
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

fxgt napisao:zavisi koliko ga koristis
I mene zanima koliko mu traje baterija.Jedno 50tak sms dnevno,slusanje muzike 2-3 sata(dok sam u skoli) i jedno desetinu snimaka kamerom...Koliko bi dana izdrzala pri takvim opterecenjem?

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Mozda oko dan i po,a sa iskljucenom mrezom i dva.Moja izdrzi oko 2 dana,a dnevna upotreba je otprilike ovakva:oko dva sata muzike,sat igranja (u offline profilu),20-ak poruka,10ak min. razgovora,eventualno pokoji snimak kamerom,bluetoot/usb transferi...Meni sasvim dovoljno + treba joj oko 2 sata punjenja da mi ispise Batery full
Nokia N95 8GB

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

Pa to mi je sasvim solidno,dan ipo,dva!A zanima me jesi li ga nekad testirao da samo skljocas kamerom?Koliko snimaka odprilike moze da napravi dok se ne izprazni?Koliko sa blicem,a koliko bez?

Odgovori