Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Maj 2009. 00:00

Post od venjegus »

znam da je ovdje negdje pisalo kako da sklonim nepotrebne stavke sa dektopa ovoga moba...al mi nije jasno sve...kako da sklonim jos kalendar wlan scaning i search...??? detaljnija pomoc

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

venjegus,KLIK

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Ја када копирам код и одем да скинем појави ми се ово:

;no search on active standby
;disable and re-enable active standby for this to work, or make this patch auto-startup and reboot
;By Microx256 from SF
rel:sys\bin\MscaAiPlugin.dll:00000003:10:00
rel:sys\bin\MscaAiPlugin.dll:00000000:79:00

и шта сада да скинем када нема ништа да се скине?

едит:нашао сам на другом форуму,поздрав :P

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

IDzO |

A jel znas kako da dodam nove ikone tj novi red dole ?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ne može da se doda novi red ikonica u active standby. Možeš jedino da probaš da koristiš Handy Shell. :)
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Ma ne svidja mi se to :(

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

Када бих купио тв рецеивер да ли бих хватао канале које и тв хвата?
Да ли неко има искуства са њим и знате ли каје је отприлике цена?
Идем мало да гооглам па долазим да погледам одговоре.
Поздрав.
Nokia 6220 Classic

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Jos sam ranije citao (sada sam malo kratak sa vremenom pa ne mogu proveriti), da ukoliko odredjena drzava nema DVB-H ne moze funkcionisati ovaj Nokiin tv risiver. Ako ti nije tesko malo oko toga se informisi da ne bi bacao pare bzvz.

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

Хоћу,али толико бих желео да имам тај ТВ.
Нзм дал наша земља има тај ДВБ-Х.
Идем да гооглам.
Хвала на одговору и упозорењу. :wink:
Nokia 6220 Classic

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja sam imao priliku da gledam taj DVB-H preko N96 koju ima moj kolega u Italiji. Valjda nesto placa mjesecno 5 eura mrezi i ima oko 30 kanala i zaista su sve dobri i nema nikakvog trzanja. Bas zanimljiva stvarcica kad se nema pametnijeg posla. :)

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

janka_88, па зашто плаћа???
Зар није то да купиш тај модул и то је то,он хвата сигнале и гледам тв?
Ако се додатно плаћа,нема шансе да га купим,ако уопште шљака у нашкој :wink:

Сад сам се сетио,н96 има у себи то,барем тако мислим.Можда он плаћа ту функцију.
Али ја бих за н82 купио модул и преко бт-а се повежем и цепам :lol:
Ваљда не бих морао да плаћам коришћење услуге,мада то је модул не услуга ал ајде.Ко зна где лопови све хоће да зараде :lol:
Мени је много ефикасније да имам модул неге функцију у фону,јер ако се коришћење модула не плаћа онда је много исплатљивије. ;)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Godzilla, DVB-H je standard za digitalnu televiziju. Kod nas, osim eksperimentalnog programa RTS-a (RTS Digital), nema digitalne televizije. To znaci da ti takav prijemnik bio on integrisan kao u N96, bio BT modul, nije od nikakve koristi. Osim ako ne zelis da ga platis samo da bi gledao eksperimentalni program RTS-a ;-).

U zemljama EU je 2012 godina krajnji rok za prelazak na digitalni standard, a vecina televizija je taj prelazak odradila, pa bi tamo mogao da gledas sve nekodirane kanale.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

tomas.hokenberi,Ne vidim nacin,a i bas me zanima kako BT moze da "isprati" toliku brzinu koju bi taj modul slao? :?
Slika

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Godzilla, pretpostavljam da placa neku pretplatu na te kanale, a to placa preko operatera. Nisam upucen detaljnije jer se nisam interesovao s obzirom da mi fon to ne podrzava, osim sa eksternim modulom.

Vokas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 29. Maj 2009. 12:04

Post od Vokas »

Imam jedan problemcic. Tel nece da mi skroz iscita pdf fajlove sa onim njegovim built-in Adobe Reader/om. Vide se samo naslovi, a tekst ispod nista... Fajlovi su mali, svega nekih 50-tak kb. Da li mozda treba da ih konvertujem u neku drugu ekstenziju (neki "mobilni pdf format" :D) posto sam ih ja prebacio direktno sa kompa (koji ih je, btw, sve lepo ucitavao)?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Vokas
Погледај трећи пост од дна странице. :wink:
viewtopic.php?t=8377&postdays=0&postord ... start=2940
Слобода или смрт

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

janka_88, to sto placa preko operatera nije DVB-H. To su servisi koji koriste 3G mrezu i zato se placaju operateru.

cale, Ako je BT prijemnik prilagodjen telefonu logicno je da nece slati sliku istog kvaliteta kao sto je prima. Zasto bi slao HD rezoluciju kada je ekran npr. 240x320? Tada je BT 2.0 sa svojih 3 Mbit/sec sasvim dovoljan. Cak BT 1.1. sa 700 Kbit/sec je dovoljan.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

tomas.hokenberi, pa nisam lud da govorim bezze. Pozvao sam call centar i on kaze da biste koristili uslugu DVB-H morate imati DVB-H prijemnik u telefonu ili eksterni DVB-H prijemnik i placa se 5 eura mjesecno za gledanje. A ja sam u Italiji gledao preko 3G mreze televiziju za 1,5 eura sedmicno i nije lose, mada je zamorno malo duze gledanje.

Nadam se da ima neko na sajtu da zna italijanski, evo nasao link pa pogledajte sta pricam. I pogresio sam sto se tice kanala, ima ih samo 8. Lijepo se navodi DVB-H i da on ima svoju pokrivenost i nema nikakve veze sa pokrivenoscu UMTS signalom

http://www.tim.it/consumer/o8093/servizio.do

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ok na ovom site-u lepo pise da za odredjene kanale koji se nalaze u etru u Italiji i koji nisu kodirani tipa Canale5,Italia1,itd ne mora da se placa pretplata. A za odredjeni paket kanala,koji se inace placa da biste mogli da gledate na kucnom TV-u(licno upoznat)na pr. Sky sport(F1,MotoGP,sve tekme Serie A i B...),je pretplata 5€ mesecno.
I ovaj servis nema nikakve veze sa 3G mrezom.
I mislim da je bilo dosta off-a u ovoj temi... :wink:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Imam problem sa video snimanjem. Doduse nije nesto nepoznato jer sam utvrdio da je do memorijske kartice. Kad snimam nakon prvih 5 sekundi na svake 2 sekunde malo trzne video zapis i nastavi snimati i tako svake 2 sekunde. Zauzeto mi je oko 5 GB na kartici. Kad snimam na memoriju telefona nema trzanja, i nema trzanja ni kad snimam na njegovu fabricku karticu od 2 GB. Zna li neko da li ima nekog rjesenja osim da uzimam karticu od 4 GB jer mi je 2 GB malo. Ili da ispraznim ovu karticu od 4GB? Da li se nekom to desavalo sa karticom od 8 GB od nekom poznatog proizvodjaca?

Odgovori