Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

janka_88, n82 ne prihvata 8 gb mislim da je bolje da probas microSDHC6 ili da uzmes 4 gb! Inace mislim da je to macka u dzaku i da n82 nije dobar sa karticama preko 4 gb i mislim da je pisalo na asjtu da je max podrzano 4 gb! :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Koliko sam citao na netu N82 nema problema sa karticama kapaciteta 4, 8 i 16 GB.
Mozda se malo sudara sa tom karticom koju imas, ali bilo je ove u temi clanova koji su pisali da nemaju problema sa 8GB.

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Vokas, google je jedno a praksa drugo ne znam par ljudi se zalilo da im isto tako koci i zvicni zapis kada snimjau nakarticu paaa ne znam! 8) Ne znam iz licnog iskustva samo znam sta sam citao! 8)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

N82 provereno nema problema sa karticama od 8gb(popunjenost od 80-90%),i takodje je jedan clan ovog foruma koristio karticu od 16gb(pisano je o tome) bez ikakvih problema.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja skoro 5 mjeseci koristim fon sa ovom karticom i nikad nisam imao problema jer nije bila nikad popunjena vise od 3,5 GB. A cim je bilo auzeto oko 5GB i poceo video snimanje pocelo je to sjeckanje. Kartica je microSDHC class 4, nema imena proizvodjaca, dobio sam je tada za 15 eura novu pa nisam ni interesovao se za proizvodjaca. I meni sve ostalo radi extra sa ovom karticom, prije sam snimao klipove duzine po 40-50 min i nisam imao tih sjeckanja ali eto to sam sinoc primjetio kad sam pokusao snimati jer video zapis i ne koristim nesto cesto.

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

Ja sam za moju N 82 kupio Transcend 8 GB Class 6 i perfektno radi ,nema nikakvih problema i to ko pise da ovaj telefon pravi problem sa karticama od 8 gb su ciste gluposti .....Pozzz :lol:
Forever !!!

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 15:57

Post od Starday »

janka_88, nedavno mi se desio identican problem, sa karticom od 2GB. I to sat vremena pred drugovu svadbu. :o Srecom, bio sam blizu racunara...formatirao sam karticu i sve je bilo ok poslije toga ... i evo do sad se problem nije vratio. Vjerovatno neki virus ili sl. :dry:
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Starday, i ja cu morati formatirati karticu. Od kad je koristim samo sam je jednom formatirao i to kad sam je tek kupio. Malo mi bilo mrsko da to radim s obzirom da nemam citac kartica a ima dosta podataka za prebaciti al sta da se radi... :)

fanste999
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 03:29

Post od fanste999 »

Imam jedno pitanje samo,citao sam temu i nisam uspeo da nadjem..Instalirao sam onaj HelloOX i hackovao fon ali sad telefon ne mogu da koristim kao mass storage..kaze mi da je kartica u upotrebi i da ne moze da se prebaci na taj mode..jel ima neko resenje?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Нека друга апликација ти користи мем. картицу.
Није HelloOX.Погледај у таск менаџеру јел ти активно нешто пре него што повежеш телефон са рачунаром.
Које си програме инсталирао после hаckа?
Слобода или смрт

fanste999
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 03:29

Post od fanste999 »

pa pogledao sam u task manageru,nista nije aktivno...posle sam instalirao samo onaj Advanced device lock...i nokmote...pogledao sam pise mi da mi je ROM Patcher instaliran na memoriskoj.da nije on?jos jedna jedina sumljiva stvar je instalirao sam neku glupost mobile WEBCAM i ne mogu da je obrisem nikako.neda mi..mozda ona nesto zeza.kako da obrisem nesto sto se neda obrisati? :)

e bila je to glupost...resen problem..hvala

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

fanste999, taj Advanced Device Lock ti pravi problem. Obrisi ga pa ces normalno moci koristit memorijsku kao mass storage. To se i meni desilo sa tim programom. Isto se desilo i sa programom Handy Blacklist.

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Не мора да брише програм.Инсталирај програм kill me и у процесима искључи тај таск.После само поново покренеш Advanced Device Lock кад ти буде требао.
Слобода или смрт

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Moze i ta varijanta. Samo sto vjerujem da ce morati svaki put pokretati program nakon ubijanja procesa u slucaju da mu je neka aplikacija zakljucana sa tim programom. Ako ugasi proces onda ce mu prestati raditi i zastita za neku aplikaciju, ili gresim? :?

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Када крене да отвори заштићену апликацију Advanced Device Lock ће се сам поново покренути.
Ево сад сам пробао.Није лоша фора. :)
Слобода или смрт

tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 05. Jun 2009. 20:37

Post od tske »

Da li ima neko da se razume ovde o povezivanju na WLAN internet imam ruter TP-link (TL-WR340G) ??

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

tske, već postoji tema za wifi potraži malo 8)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

tske, o WLAN povezivanju imas temu o ovde: viewtopic.php?t=11739

Forum funkcionise tako sto pitanja i odgovore dobijas na forumu, ne ocekuj licnu korisnicku podrsku preko MSN-a i slicno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 05. Jun 2009. 20:37

Post od tske »

hvala,kakav je N82 telefon? Cuo sam da hoce da mu crkne Zvucnik neki od dva, dali je to istina? 8) :unsure:

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

slučajno je N82 odličan telefon a što se "crkavanja" zvučnika tiče hoće i JBL da crkne ako ga forsiraš preko mere :wink:
16 godina na forumu MOBILNISVET

Odgovori