Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Cooomi, lose si cuo sigurno. maksimalno original maskice su do 50 eura (ali maksimalno). Uz to dobijas sve ukljucujuci i same dugmice, kao i zamenu svega toga.

allexa_ruma
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 12:11

Post od allexa_ruma »

Da li neko moze da pomogne?Naime odneo sam svoj N82 kod servisera jer mi se kamera sama palila i gasila.Malo radi pa ne radi,ali sam primetio da mi s vremena na vreme pokusava sama da pokrene aplikaciju kamere.Serviser je otvorio i ocistio te kontakte,ali posle vracanja svega na svoje mesto displej je potpuno plav.Cuje se da se upali,ali slike nema.On je pomislio da je zezno displej,pa je narucio drugi,medjutim situacija je bila ista i sa drugim displejom.Posle toga ga je poslao u neki servis u Bg-u,ali corak.Oni pominju da nisu mozda kristali.Inace serviser mi je dobar prijatelj tako da sam siguran da govori istinu.Nista drugo nije sigurno osteceno tokom ciscenja tih kontakata od poklopca kamere.Da li je neko mozda imao slicnu situaciju ili mozda da me uputi na nekog?Jedva sam nasao da ga kupim i sad......Vec dve nedelje sam bez telefona....Grrr...Hvala unapred...Pozzz...

tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 05. Jun 2009. 20:37

Post od tske »

hvala vam , Imam problem kad odem u 3G kameru i kad slikam onaj ton kamere mi secak,a po neki put i nesecka??? Sta li mu je??? Telefon N82
evo 22:43 sad sam ga uplodovo kad sam ga kupio u sredu ver.31.0.016 i sad kad sam ga uplodovo ver.31.0.016 i pisalo mi reinsalirati i ja sam kliknuo.... ali i dalje zeza??? molim vas hvala vam :?

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Meni su bili rekli da je maska navodno original 50 KM, tj. nesto malo vise od 25 eura i dobije se i tastatura i sve ostalo. Osim naravno kucista. :)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Starday, ovaj forum ne propagira warez tako da ces to naci na nekom drugom sajtu....sorry
:cry:
D500&E71

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 15:57

Post od Starday »

loki13, znam znam ... ali mozda ima neki free program koji sam trazio. Nisam mislio na neki konkretan. Nadao sam se nekom linku za free aplikaciju ... al' shvatam oprez. Posteno ... :wink:
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Drugari forumasi danas sam se otkacio nekako od SE c905 (razloge cu da navedem u toj temi) i uzeo n82.
samo da se pohvalim. :D :D :D :D :D :D :D

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

jerkann, neka ti je sa srecom druze forumasu neka te dobro sluzi itd itd :D :D :D :D :D :D :D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Cestitke i s` moje strane! :)
By the way, welcome to the club! :)

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Evo ga i prvi problemcic. Kada povezem telefon sa kompom preko USB-a i hocu da izaberem mass storage mod izbaci mi "ne moye se aktivirati.........karticu koristi druga aplikacija". Ovo mi se jos odavno desavalo sa n73, ali je bio problem samo oko skladistenja poruka. vde sam to odradio ali opet nece. Na 6220c nikad nisam imao ovaj problem pa nisam upucen bas.

I da jos jedno pitanjce. Imam stariju verziju softvera, 30.0.19 tako nekako i uspesno sam je hakovao. Znam da ima novija verzija, ali ne i da li je hakabilna. Pa da li je? Da li se sa novijem verzijom dobija nesto znacajno ili ne?

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

jerkann, da nisi instalirao neku aplikaciju ciji je proizvodjac HANDY, jer dosta njihovih aplikacija pravi te probleme, a posebno Handy Blacklist. Znam da je to meni pravilo problem. I isto onaj program Advanced Device Lock.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Instaliraj Kill me i poubijaj aktivne removable procese.Izadji iz programa i ubaci usb u telefon odaberi mass s. i nista drugo nemoj da aktiviras.Da se telefon ne bi slucajno restartovao.
P.S. Dobrodosao u nas gang :)
Слобода или смрт

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

bestboy, Hvala to mi je pomoglo. Aj pogledaj PP.
'janka_88, Nista od toga nisam imao.

Aj nek mi neko odgovori u vezi updata softvera.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

jerkann, HelloOX hack je upravo pravljen za novi sw n82 tako da hack radi na ver 31,mozes slobodno updateovati>mislim da se nista specijalno ne dobija,eventualno malo jaci zvuk i stabilnost samog os-a
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

jerkann, ovo je zvanicno saopstenje Nokie tj. sta su napisali kada je izasao taj najnoviji sw:
"Nokia N82 software version 31.0.016/31.1.016 released
This software release lets you enjoy better games through N-Gage patches. Discover online video support through Flash Lite 3 enhancements. Other improvements include: IHF speaker issues, Maps 2.0 updates and system-wide improvements including security updates. This software release is available through the Nokia Software Updater: www.nokia.com/softwareupdates. Please note that if you have encrypted your device or memory card, decrypt it before the software update to avoid possible data loss."

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Kad neko odradi update neka javi svoje licne utiske.Mene na 31.0.016 jako nervira nedostatak basa na zvucnicima...
Слобода или смрт

tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tske »

Pa ljudi danas mi zakoci N82 u Slikama I Video kad sam hteo da otvorim video, a juce kad mi je bio na rezimu stednja baterija i nece da mi se upali displej i skoro svaki dan mora da zakoci negde bilo kojoj Aplikaciji samo se zaledi.. Imam verziju soft 31.0.016 i opet sam ga reinstaliro i radio hard i soft rest ali nista... Kupio sam ga u Mobis electronicu. Pomagajte????? :o :blinky:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ako ti i posle formatiranja, dok je cist bez programa, blokira onda ga reklamiraj. Objasni lepo ljudima o cemu se radi i ako imas vazecu garanciju moraju ga uzeti na pregled, a ako ne oklone kver u roku od 45 dana onda ces dobiti novi uredjaj.

tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tske »

nema ni jednu aplikaciju,sem sto sam instalirao neku igricu iz Ngaga sajta....i imam 40 slika i 14 pesama i blokira.... Sta je ovo 31.1.016 ovo kod mene na NSU nema... Jel to nokia izbacila ili nesto drugo? Kad sam kupio fon dobio sam full pakovanje i mem.karticu od 2 gb marke MicroSD 2gd i pise Made in Korea.....?????? da nekoci zbog kartice?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Evo jos jednog odlicnog patcha za RomPatcher od Wadowice-a. Ovaj patch omogucava promenu imena aplik.,premestenje aplik. i foldera gde god da to zelite. Kod mene radi ok,koga interesuje neka proba. Download http://www.ziddu.com/download/5385723/A ... s.zip.html :D
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Odgovori