Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Re: Nokia N8

Post od janka_88 »

zavodnick, da li si instalirao zadnju verziju Nokia Suite-a? Jer prilikom prvog povezivanja telefona i biranja na telefonu koji mod hoces onda ti na kompjuteru ispise da prihvatis neke instalacije na telefonu koje ce odraditi sam telefon i poslije toga bi sve trebalo biti kako treba.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Ja se secam kada sam prvi put povezao telefon sa kompom,na kompu mi je pokazivalo da treba da se doda novi hardver,i tada mi se pojavilo ono za instalaciju ja sve iso ono,next..,yes,i tada mi je instalirao nekoliko stvari za telefon,e sada sigurno je to to,sto trazi nokia suite..E sad sto kaze janka_88, koju verziju imas najnoviju ili ne..to pogledaj i da jos nesto koj OS imas na kompu,al win7 ili..posto ja imam XP i nekima je zezao suite i phoenix na win7..
E sad sto se tice zvucnika,da li ti se to desava kada ubacis slusalice,ako ti se tada desava,moraces da dublje(tj jace gurnes slusalice,da caknu,da bi se ostvario da kazem potpuni kontakt..) i tada ce ti se normalno cuti zvuk,to se i meni desavalo na slusalicama,i ovde su mi kolege rekle da samo to treba da se odradi i sada je sve ok..a ako ne pustas na slusalicama,vec na zvucniku,nije mi jasno kako susti,a radio se normalno cuje..,da nije mozda do nekih pesama..,pogledaj malo podesavanja kakva su ti za equlizer i te stvari..

nrtmz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Avg 2012. 13:05
:: N8

Post od nrtmz »

ne desava se kada ubacim slusalice, nego kad pustim player normalno na zvucniku...nije do pesama, sve su mp3 format, kod svih drugih normalno rade :) ne znam stvarno do cega je? :( sto se tice podesavanja, equalizer i to, sve je regularno i kako treba...ne cuje se konkretno sustanje, nego kao neki glas iz bunara, iz dubine da se cuje, u prevodu, muci se...izgleda da cu ipak morati do servisa :(

Ps. radio se perfektno cuje, i funkcionise...

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

nrtmz, jesi provjerio podesavanja "Stereo širenje" ili "Stereo widening" ili tako nesto? Uglavnom to se pravi da bi bio malo dublji zvuk. Provjeri i ta podesavanja i to ugasi, imas 2 opcije i mislim da bi trebalo biti ok.

nrtmz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nrtmz »

I jos jedno pitanje :) malopre me je zvao drug na mobilni, i ja njega cujem sve normalno, a on mene ne... jel to nesto do mog mikrofona, ili? I kako to da se podesi, tj.vidi sta nije u redu? hvala unapred ;)

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

nrtmz, da li je samo kod druga to ili kod sviju? Moze biti da je slabiji signal a moze biti i da je kod njega smanjen zvuk. :D

nrtmz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nrtmz »

Sto se tice ovih podesavanja za stereo sirenje, video u podesavanju, i iskljuceno je...ali je zvuk i dalje onakav..stvarno mi nije jasno u cemu je problem!

a sto se tice poziva, kod svih je tako...sad sam obavio jos 2 poziva cisto da proverim, i takodje ja njih cujem, a oni mene ne...

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

nrtmz, vjeruj mi da nisam pametan... ako je tako od samog pocetka nebi bilo lose da reklamiras telefon. Ali prije toga probaj da mu uradis hard reset pa ako to ne rijesi problem onda na reklamaciju. I nemoj zaboraviti da sacuvas sve tebi bitne podatke sa memorije telefona i masovne memorije jer se sve brise prilikom hard reseta! ;)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

zavodnick instaliraj ponovo ovi suite ...

ubacio sam ovaj beli digitalni sat , extra izgleda :)

Slika
16 godina na forumu MOBILNISVET

nrtmz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nrtmz »

janka_88, hmm, a kako ide hard reset? jel mislis na ono (*#7370#)-to sam uradio, i nista... ili to nije to? :)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

nrtmz, daj taj kod treba da se ukuca,i kako to mislis nista,odradio si ga i opet se cuje isto onako?Ako se i dalje cuje molim lepo telefon na reklamaciju i gotovo..

nrtmz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nrtmz »

da, isto onako se cuje :(... ok, ide telefon onda na reklamaciju... hvala na pomoci u svakom slucaju :)

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

VeNoM, jok brale... Nema pojma, ali kad sam instalirao na drugi komp istu verziju Nokia Suite-a, sve savrseno radi :) Ne mogu da vjerujem !!! Hvala cika VeNoM :D
nrtmz, probaj da instaliras neki drugi player ili da vidis da ti nisu ekvilajzeri pobrkani :) S druge strane, takav zvuk hoce da se cuje, ako nisi dobro ustekao slusalice... Ako ti nista od toga ne pomogne, onda Hard Reset. I ako imas novi telefon to ti moze odlicno doci, jer nisi puno toga ni stigao instalirati :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

zavodnick najbitnije je da nema nerviranja.to je odličan fon i kada gledam neke šitove od androida krivo mi dodje što sam ga prodao.a trenutni vlasnik se bavi bacanjem istog po betonu.
dakle mogu da izjavim da je mob dosta otporan.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

VeNoM, hahaha sad sam se lijepo ismijao :) Mah, iskreno da ti kazem, ne nerviram se puno. Navikao sam na NOKIA-u pa mi ovo dodje k`o "dobar dan"... Nekoliko stvari ne razumijem bas, ali jos cu malo da cackam, pa ako ne otkrijem, pitam :D Nego, reci mi, kad se ubaci nekakva tema, vidio sam da se ne mijenja pozadina, nego se samo promijeni pozadina ispod MENI-ja i to je to ?! Da li si mozda nailazio na neke animirane pozadine ?!
Eh da, jos nesto. Da li mozda znas nekakav weather widget koji ima jako veliku sliku, recimo kad sunce sija da je velika slika sunca ili tako nesto ?! :oops:

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

zavodnick imaš na netu puno sajtova / n8 fan club - ova (pitaj Google) sa aplikacijama , vidžetima , modovanjima :wink:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

zoreli, ja ne bih pitao da nisam trazio... Postoje widget, ali nisu preko cijelog ekrana ili tako nesto... Trazio sam i modove, ali za weather, to nisam nasao :( U svakom slucaju, hvala. Jos cu da trazim pa cemo da vidimo :)

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

zavodnick Look at your inbox folder :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

zavodnick meni se pozadina menjala sa temom pogledaj u wallpaper da li je namesteno ddeafult ili je ono user define ili vec sta pise zaboravio sam kako se to zvase
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

VeNoM, ehey kod mene nema wallpaper nego idem ovako Settings/Themes/ ( sad tu ima General/Screen Saver/Call image ) i u General to ima vezano za teme,ali kad zadrzim na homescreenu klik, onda idem na Change Wallpaper pa mi tamo ima samo default i image ?! HVALA Ehey, sad sam uspio sa temama. Izgleda da mi nije htjelo nista, kao sto sam ti i prije rekao da mi nije kabal radio, ali sad mi i kabal radi poslije HARD RESET-a! :D
zoreli, hvala lijepo, tu sam trazio... ali u svakom slucaju, hvala na pomoci! :D Zivjeli :D

Odgovori