Nokia N91

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
cema
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 02. Maj 2007. 19:57

Post od cema »

Dream Weaver jel fon nije sa neke mreze i sta si sve dobio uz njega.Zanima me posto nisam svracao u logic a u planu sam da uzmem n91 8gb.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

cema, mislim da n91 8gb nije skidan sa mreze... Obicna n91 je skoro svugde skidana, ali mislim da 8gb verzija nije...
iPhone + CX300

cema
Novajlija
Novajlija

Post od cema »

U svakom slucaju hvala. A uz nju daju sve ili ne posto negde vade pa posle prodaju.Konkretno me zanimaju prodavnice u Balkanskoj.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Dobio sam nokijinu kutiju, dva cd-a slusalice sa 3.5mm jackom , kabal, punjac. Fon nije skidan sa mreze tj. nema na njemu nikakvih oznaka ni na softveru ali u kutiji sam dobio nekakve prospekte za O2 mrezu i jedan disk od ta dva diska je neka instalacija za O2 mrezu :cry:
and justice for all...

cema
Novajlija
Novajlija

Post od cema »

Hvala za informaciju. A ovaj kabli to mislis usb kabli.E da jesi dobio i onaj dodatak za slusalice mislim na ono sa komandama.

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Planiram da kupim pomenuti fon od 8gb,ali zanimaju me par stwari:koliko je pouzdan taj hard,da li ''zika stwarno razbija???Imam SE p990 i da li wredi menjati za N91???Koristio bih ga u autu preko pojachala :D

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pouzdan je solidno,desi se ponekom da izgubi podatke sa hard-a,ali to nije pravilo i verujem da je ispravljeno u najnovijim verzijama softvera (proslo je jedno pola godine kako sam imao N91 8GB pa ne bih znao koja je najnovija verzija),a oce ponekad da zeza sto se resava formatiranjem doticnog,dok je mjuza dovoljno dobra ako imas dobre slusalice,preporucio bih ti da pazis da ti daju full paket da bi mogao u AD-41 (mislim da je taj) adapter da ubodes neke doooobre 3.5mm bubice ili slusalice!
Pozdrav 8)

cema
Novajlija
Novajlija

Post od cema »

Da li uz slusalice ide i noki ad36 adapter ili se prodaju sa nekim drugim adapterom a ne sa ovim originalnim.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

bOOdala, uh brate, ja sam milion puta pisao da nema problema sa hardom...

Lomnica_city, sada je jako pouzdan, sve je ispravljeno...
iPhone + CX300

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

ja sam koristio n91 od 4gb i stvarno je extra fon,nisam imao nikakvih problem sa fonom.inace mp3 mu je sam vrh. :blinky: svaka preporuka
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Dobija se dodatak sa komandama a muzika je dosta glasnija nego na W950 (koji takodje imam) kod nekih pesama nije preporucljivo da se pojaca na najjace.
Fon je jako kvalitetno uradjen i za sad sam bas zadovoljan telefonom.
Poslednja izmena od Dream Weaver u Čet, 29. Nov 2007. 04:26, izmenjeno 1 put ukupno.
and justice for all...

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

hwala swima na odgoworima,posebnoSpyker, :x mislim da cu u skorije wreme da ga pazarim :oops:

Mijalko R.
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 09:12

Post od Mijalko R. »

Kupio sam danas N91 8GB i vec imam problem: izglada da ovaj prekidac za zakljucavanje tastature uopste ne radi. Kada je slajder zatvoren, svi tasteri su mi blokirani bez obzira da li je prekidac u poziciji za zakljucavanje ili ne.

Evo primera: prekidac nije u poziciji za zakljucavanje, slajder je zatvoren, ja pritisnem dugme za meni, ali dobijam poruku "keys are locked, move switch to unlock". Ista prica je i sa tasterima za music player koji ne reaguju bez obzira na poziciju prekidaca. Da rezimiram, kada zatvorim slajder, tasteri se automatski zakljucaju i ne pomaze to sto pomeram prekidac na otkljucavanje.

Ovaj problem sam primetio maltene odmah sto sam izasao iz prodavnice i odmah sam se vratio, ali mi je devojka sto prodaje rekla da je to do nekih opcija i podesavanja. Ja sam trazio u podesavanjima i opcijama, ali nista nisam uspeo da nadjem. Da li da idem nazad ujutru i da trazim da mi zamene telefon ili stvarno treba nesto ovde da se podesi?

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Imam problem koji je povezan sa najvećom manom ovog telefona - malom internom i RAM memorijom. Izuzetno je nervirajuće imati 8gb hard-diska i sirotinjski malo radne memorije. Sada mi pokazuje jedva 1 mb interne memorije a na njoj nemam ništa osim stotinak poruka, Animated SMS i WLAN wizard. Zna li mu neko lijeka a da nije flešovanje? Molim za savjet!!!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Mijalko R.
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 09:12

Post od Mijalko R. »

Stvar je sredjena - ipak je prekidac bio polomljen. Devojka iz radnje me je poslala u njihov servis i rekla je da ako oni utvrde da je prekidac polomljen, da ce mi zameniti telefon. Ovi u servisu su rekli da mogu to da poprave za sat vremena i tako je i bilo - dakle, resio sam se za popravku, nisam hteo ponovo da idem do radnje i da menjam telefon.
Sada sve radi kako treba i vec sam poceo da mu ubacujem muziku. Drago mi je sto sam sve uspeo da zavrsim danas jer nisam iz Beograda, pa bih onako morao da cekam sledeci vikend da mi poprave telefon.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Vincent, probaj da obrišeš keš za WAP i WEB browser, moguće je da ti je on prepunio internu memoriju. Imaš u svakom browser-u posebno "clear cache", probaj pa ako ne pomogne, tražimo dalje.

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Vincent, instaliraj Taskman, pa pogledaj da li ti neka app sljaka u pozadini... ako jeste idi na "options" pa na "close"
Motorola Moto G

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ma nije u tome stvar, radna memorija je manje-više OK, ako i počne da je "nestaje", restartujem telefon i gotovo. Interna memorija je baš mala, 4mb. Ne mogu kršteno da primim veliki fajl preko bluetooth-a! Moraću da prebacim poruke na HD... Ako imate još neki predlog, javite!
P.S. Niko mi nije odgovorio da li se može staviti maska od obične N91, kao ni gdje istu mogu nabaviti.

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

boki_9414
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Dec 2007. 05:22

Post od boki_9414 »

razmisljam da kupim ovaj fon pa me zanima da li je zvuk mnogo jaci od n73? :wink: :blinky: :blinky: :blinky:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

boki_9414, deset puta... Salim se nije deset, ali je duplo(za ovo se ne salim)
iPhone + CX300

Odgovori