Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da ga ja kupujem uzeo bih ovu sto je u "originalnoj boji" ko ce cekati crni kad se jos ne zna tacan datum izlaska. Vidis da je u beloj verziji samo zadnja maska pobelela a ostalo je kao u originalu
Pitanje da li ce ovako izgledati u crnoj verziji ili ce samo zadnji poklopac zacrneti (cisto sumnjam)!
I jos je pitanje da li ce crna boja biti magnet za ostavljanje otisaka po njemu pa ce uvek biti "prljav".
da li se blic moze koristiti i kao baterijska lampa, i da li se moze koristiti priliko snimanja video klipova? cini mi se da k850 ima posebno blic a posebno led...
koliko ja znam i na foto-aparatu ne moze... moze li neko da objasni zasto? jel u pitanju pregrevanje lampice ili sta?
i po kom principu funkcionise taj xenonski blic? jel isto kao i xenonski farovi na autu?
eh sad, nije to do tebe, ljubav je ta koja ti pamet ne da.. realno ja kada snimam sa n73 (video), meni LEDioda ne pomaze uopste.. tako da je ovo, po meni mali nedostatak za Nq..
e ljudi,jedno tanjepi... jel to SAMO crna boja,ili je neki fazon kao N95(sa 8 gb) ili N73(ME)? mislim jel se samo maska razlikuje ili i neka karakteristika?
Za sada je u planu samo izbacivanje telefona sa crnom maskom bez ikakvih dodataka kao sto je bilo sa N73me i sa N95 8gb. Mada prilikom nedavnog objavljivanja nove verzije softvera (ili tome nesto slicno) u polju dostupni telefoni bili su N95 8gb NAM (za severnu ameriku) i N82 8gb. E sad 95-ica se pojavila na to trziste ali nema jos nikakvhh informacija o N82 8gb. Uskoro ce sajam tehnike na kojem Nokia ima obicaj da objavljuje nove modele pa mozda i bude nesto! Po netu kruze price da N82 nece imati nikakvog naslednika, ali videcemo!
i ja sam odluci da ce mi ovo biti next phone.. ali pitanje je kad, ne skoro sigurno.. ..
meni se svidja i u "originalnoj boji"..
jel se mozda zna da li ce padati cena? mislim neki veco pad cene, da li ce izaci nesto sto bi mu spustilo cenu, konkurencija..
btw.slike su zaista dobre a prva verzija sw je u pitanju
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
da... obecavajuce... cini mi se da nigde nema otisaka,osim na ekranu.. a drzao ga je na sve moguce nacine... E jel sam ja to dobro razumeo? dobija se 2 gb uz nju?
U pravu si,nema otisaka,zavrsna obrada je izgleda dosta dobra,jedino se malo treba privici na tastaturu.U paketu ide 2gb micro sd
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.