Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Probaj da prije kačenja na kabl u MS modu pozatvaraš sve aktivne aplikacije koje su instalirane na memorijskoj kartici, pa nakon toga poveži i vidi da li će nakon skidanja sa kabla očitavati karticu. Moglo bi da upali, pa javi!mrkixxx napisao: primetio sam nesto:
kada mi je telefon u mass storage modu i kada ga skinem sa kabla, ne prepoznaje mi memory card!
pise: card memory in use!
cim ga restartujem preko x-plorera, stvari se normalizuju...
jel normalna ova pojava?
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
mrkixx
meni baterija drzi 3-4 dana, a telefon max. koristim (dnevno imam 1-1,5h razgovora, 20-30sms, igrice, net i WiFi, slusanje radija maltene non stop). i ne ocekujem nista specijalno, ipak razgovaramo o telefonu
[/quote]
Jel u ta 3-4 dana drzis telefon upaljen i nocu ili ga gasis?
Meni dva ipo dana izdrzi max. a koristim ga mozda manje nego ti sto si napisao
meni baterija drzi 3-4 dana, a telefon max. koristim (dnevno imam 1-1,5h razgovora, 20-30sms, igrice, net i WiFi, slusanje radija maltene non stop). i ne ocekujem nista specijalno, ipak razgovaramo o telefonu

Jel u ta 3-4 dana drzis telefon upaljen i nocu ili ga gasis?
Meni dva ipo dana izdrzi max. a koristim ga mozda manje nego ti sto si napisao

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
nindzabg, meni je telefon non stop ukljucen i koristima ga i u privatne i poslovne svrhe.
znaci ceo dan. i uvek kada ugrabim malo vremena igram igrice, nesto instaliram i sl.
mislim da su nijanse u pitanju, a po meni ni 2,5 dana nije malo...
Vincent, fora je bila sto nisam imao opciju safly remove mass storage vec sam fon skidao sa "aktivnog kabla"! od kada koristim pc suite, nema ovakvih problema.
ponavljam se, ali mi nije problem,
, dajte neke igrice za rezoluciju 320x240!!! predlozi...
pozdrav
znaci ceo dan. i uvek kada ugrabim malo vremena igram igrice, nesto instaliram i sl.
mislim da su nijanse u pitanju, a po meni ni 2,5 dana nije malo...
Vincent, fora je bila sto nisam imao opciju safly remove mass storage vec sam fon skidao sa "aktivnog kabla"! od kada koristim pc suite, nema ovakvih problema.
ponavljam se, ali mi nije problem,

pozdrav
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Juce sam gledao u prodavnici ovaj tel (inace sam opasno zagrejan za njega) i primerak koji sam njakao ima je bas lep razmak izmedju vrha centalno kursora i pocetka displeya,otprilike 1mm,ali sasvim dodvoljno da se vidi kako prasina tamo zapala...
Da li je ovakvo stanje i kod vasih aparata,ili je onaj tamo neki poluunisten???
Da li je ovakvo stanje i kod vasih aparata,ili je onaj tamo neki poluunisten???
D500&E71
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
loki13, to ima moj primerak. Meni je to veoma cudno, moj je sa mts-a, iz alpha copy-ja, a kada sam trazio da mi daju primerak iz regularne prodaje, isti nije imao toliki razmak. Kada budem imao vremena, slikacu pa cu okaciti. U svakom slucaju, proverio sam 2-3 komada sa mts-a u radnji, i svi su imali taj "problem", dok ovi "regularni" nisu. 

Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560
Kakvo je to sra*e! Zasto se pravi razlika izmedju modela koji se daju uz ugovor kod operatera i ovih koji su u slobodnoj prodaji?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
IDzO, uvek ce to biti tako... Evo ti i konkretan primer: pre nego sto sam konacno zamenio trecu neispravnu E66 za E71, kada sam se zalio ovim "strucnjacima" iz Alpha Copy-ja, oni mi kazu: "Pa znate, ipak ste vi ovaj telefon platili mnogo mnogo manje nego sto inace kosta..."
Ej, slusaj argument!!!

Ej, slusaj argument!!!

Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560
Pa to je za nevjerovati - kakva stoka! Kao da im je krivo što si ga ti uzeo po toj cijeni?! Strašno! Prodavci nikako da nauče da oni jedu 'leba zbog nas kupaca, pa, ono, da treba bar minimum pristojnosti da imaju u razgovoru sa kupcima, nego kao da mi treba njima da zahvalimo što nas deru za stvati koje još, molim te, nisu ispravne, jer mi, sram nas bilo, to kupujemo jeftinije nego što INAČE košta!!! Užas jedan!
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Sa prasinom ispod ekrana nece biti problema,kod mene nema ni trunkice posle 2 meseca,iako imam mali razmak.
Razmak moze da se smanji pomeranjem tastature gore dole,jer nije fiksirana i istim postupkom smanji curenje svetla.Jedina stvar na koju treba da obratite paznju prilikom kupovine ovog modela je da li tastatura radi ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=q9UIHeYOyx4
Razmak moze da se smanji pomeranjem tastature gore dole,jer nije fiksirana i istim postupkom smanji curenje svetla.Jedina stvar na koju treba da obratite paznju prilikom kupovine ovog modela je da li tastatura radi ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=q9UIHeYOyx4
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik