Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Avg 2006. 15:48
Kontakt:

Post od pollo »

ljudi,opet mi si restartuje fon....malopre me je bacio u depru jer se restartovao 3 puta za manje od 5 minuta....
postoji li sta gore kada kupis fon a on te iz starta zajebava!?e sad...posto nisam iz bg-a moram opet puci bar 15ak jura za benzin+maltretiranje!bruka....
inace,radnja je u Kralja Aleksandra 24 i zove se Mob trend a sto je zanimljivo ni u jednoj radnji nisam zatekao toliko ljudi a chekirao sam bar 8 tog dana....

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Daj malo vise podataka o telefonu,reci nam jel skinut sa neke mreze i koje (pisace ti na kucistu ako jeste) i koju verziju softvera ti pokazuje da ima kad ukucas sifru *#0000#?
Pozdrav 8)

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od pollo »

umts-tim
v 5.03.08
17-08-05
rm-1

a na sve to nisam dobio ni kabal....i 185jura ...ali sta sam mogao kada sam obisao preko 10 radnji i nigde ga nije bilo.....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ok ti je verzija softvera,mozda neki bug...Bzv je shto morash da se cimash bzv zbog fleshovanja..Si siguran da se iz chista mira sam restartuje?

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

pollo, brate, odrali su te poshteno...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

pollo napisao:umts-tim
v 5.03.08
17-08-05
rm-1

a na sve to nisam dobio ni kabal....i 185jura ...ali sta sam mogao kada sam obisao preko 10 radnji i nigde ga nije bilo.....
ja sa tom radnjom nemam bash prijatna iskustwa :D tu sam kupila moj w550i i isto mi se tako restrtowao sam od sebe mada to nema weze sa twojim telefonom,werowatno je sluchajnost. . a i dobro deru sa cenama a daju samo 6 meseci garanciju ili 12 meseci samo na sofver :dry: Shto je najgore,oni nemaju svoj servis nego telefon shalju kod servisera pa morash da chekash bar jedan dan. . u radnji chini mi se imaju samo za neke hitne sluchajewe kada neko kupuje telefon pa hotje da mu se ubaci srpski jezik i sl. i to odradjuju radnici. .

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Tanja, i moja sestra je imala lose iskustvo sa tom radnjom ja sam pisao u jednoj temi i mogu reci da su 0,da su bolje neke radnje koje i nisu stavljene na sajt i za koje sam prvi put cuo.Pollo trebao si da pogledas u malo vise radnji jos si dao toliko para i nisi dobio sve,ali sta sad,ja sam pre 1,5mesec dao 170e i dobio sam sve osim CD i imam 12meseci garancije ali samo na softver,a u doticnoj radnji je 6meseci.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa, evo da i ja kazem da sam i ja s njima imala lose iskustvo...:shock:

Odosmo u off... :P
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od pollo »

dexter,da iz cista mira i to...samo kada ga nekoristim duze vreme tjst kada spavam...ili ti sinoc sam ga punio,skinuo posle 3,4 sata kada je pokazao full batery i ostavio ukljucenog dok sam spavao...a onda mi se resetovao 3,4 puta u kratkom roku mada posle toga(evo ,ceo dan)vise nije....radi ok,samo sto je relativno prazan jer nemam kabal...sutra ih zovem u svakom slucaju mada me brine to sto se svi zalite na njih kao i to da moram cekati bar jedan dan jer nemaju servisera....uh,sta da radim kada sam bio i u n.spasica-nemaju,svetogorskoj-nemaju,nemanjinoj-oni samo legalno i jos par radnji a okrenuo sam i preko hallo oglasa par njih kojiu su mi rekli da nemaju....i eto,kad sam cuo da imaju nije bilo dileme a za 10e manje vise nije problem ako je sve ok...mada nije!
nego imam jedno pitanje kod podesavanja gprs i mms kod telekoma....
DATA BIARER:GPRS TREBA DA STOJI A KOD MENE SE SAMO NUDI OPCIJA PACKET DATA

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

a shto se muchish oko toga,imash na nokijinom sajtu podeshavanja,stizu ti u vidu sms poruke i onda ih instalirash ili jednostavno pozovi call centar,izaberi vezu sa operaterom i nek ti oni poshalju parametre ;)
a mozda je loshe dekodiran telefon,mozda njima stizu takvi telefoni jer sam i ja imala tih problema :unsure:
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

TIM telefoni se NE DEKODIRAJU,iz prostog razloga sto nisu ni kodirani! :uhuh: Mozda ne bi bilo lose da skines taj TIM softver i trazis da ti ubace cist Nokijin,najnoviji je v6.03.08 i sigurno ce biti bolji,i mojoj devojci je TIM softver pravio probleme,originalni softver je popravio stvar!
GPRS ustvari I JESTE packed data... odnosno to je pola znacenja one skracenice GPRS!
Idi u Tools/Settings/Network i pogledaj da ti nije u Network mode ukljuceno Dual,mozda ti to pravi probleme pa prebaci na GSM only,ionako nemamo 3G mreze kod nas a i baterija ce ti trajati ceo dan duze!!
Pozdrav 8)

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

ja sam zaboravila da je njegov telefon sa Tim mreze,znam da takvi telefoni nema potrebe da se dekodiraju :) moguce da je onda do Timovog softvera,a moj telefon nije bio skinut ni sa jedne mreze pa se sve jedno restartovao sam od sebe :D pollo, najbolje ti je da odesh tamo i reklamirash to,moraju da ti srede telefon kako znaju i umeju. . mozda netjesh morati puno da chekash,mozda sada rade flesh u radnji. .
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od pollo »

lomnica,prebacio i sada je uspelo....cekam mms nazad da vidim da li je sve ok kao i da proverim gprs...jos se navikavam na fon,nije mi lako....
a jel mogu gde da se downloaduju sa neta melodije bez kabla...putem mms,recimo!?cisto,dok ne dobijem kabal...ove su nokijine dosadne...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ma kakvi!!Znas koliko ces puci para ubacujuci stvari u telefon preko MMS-a... nego skokni sutra u neki PC shop i kupi citac kartica,bilo eksterni ili onaj koji se ubacuje u otvor optickog uredjaja na desktopu pa prebacuj preko njega odmah na karticu!
A sta je uspelo kad si prebacio na GSM only,mislis prestao je da se resetuje!?Ajd idi u Tools/Settings/Connectio ili Conectivity i vidi u kom od tih polja se podesava konekcija i vidi da ti nije podesen packed data na Always,i ako jeste prebaci na When needed!
Pozdrav 8)

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od pollo »

da,bio je prebacen na when needed...i siguran sam da sam ga ja prebacio ,cackajuci!zapamtio sam sve sto sam promenio...
nego,mms sad radi...a restartovanje me i dalje shuri samo sada malo redje....
hvala svima..divni ste!

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

pollo, brate pa jel ti slusas sebe sta pricas, kavo bre restartovanje da ti se desava pa to bre ne treba da trpis u opste, nego odmah da nosis taj fon tamo gde si ga kupio i da im kazes da nije uredu odnosno da se stalno restartuje i da ti to poprave ako mogu ili da ti daju novi fon kako znaju i umeju bre, pa covece ti si dao pare za to i sad umesto da uzivas jos imas i ne potrebna cimanja, jos ti ga uvalili i bez pratece opreme :x :x :x :x

Prvo to resi, i slusaj me ne moj da se ohladis sad to odmah treba da resis, ja bih jos sutra otiso u tu prodavnicu da sam se nasao u takvoj situaciji... :angry:

A sto se tice ovih melodija, to mozes kad resis ovo sa telefonom da prebacis i preko BT od nekog drugara preko fona dok se ne snadjes drugacije... :wink:

I brate ne dozvoli da te za tvoje pare drndaju neki tamo indijanci, i ne samo za pare nego za bilo sta bre!!!... :x

P.S.- mozda si primetio da sam besan, ali to je zbog toga sto se i meni takva situacija dogodila davno (naravno ja sam isterao svoje kad nisu hteli da daju jare, ja sam uzeo i jare i pare), i svestan sam kakvih sve kretena ima, mada ti nisi ni i isao da ga reklamiras ali kad budes isao ne moj da dozvolis ti valjaju neke fore tamo bre!!! :angry: :angry:

Au sto sam puko, ali morao sam nisam mogao da se suzdrzim!!!

Pozzzzz... :wink:
.::HTC Desire Z::.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Mob trend? .... hehe .... ja juce trazio masku i kod njih kineske kostaju 850 din! ....... a "original" 15e ...... malo sutra original ;) ....... inace nije bas da nema nigde 6630 ..... ja sam pre dva tri dana video jedan, doduse sa Vodafone mreze, u jednoj od vecih i boljih radnji u centru...

pozdrav...

p.s. kao sto rece bigmag, ne treba ti da lupas glavu sta nije u redu sa fonom .... insistiraj na svojim pravima - posteno si platio ..... i stvarno mi je vise muka od tih sto daju 6 meseci garancije ili samo na softver :disgust:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

U njegovom slucaju je ovo veliki plus,dali su mu garanciju na softver,fon se stalno restartuje,znaci da je njhova duznost po garanciji koju su dali da isti kvar srede ili da ga zamene ispravnim!Samo ti drugar idi kod njih,objasni da se restartuje jako cesto,da nisi nista instalirao i da ti ubace cist Nokia softver verziju 6.03.08!
Pozdrav 8)

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Tako treba bratelo, zasto bi uopste trpeo tako nesto, ja uvek pokusavam da budem ljubazan u odnosu sa ljudima ali kad vidim da tako ne ide i da oni pokusavaju da mi prosipaju neke fore, nemoj da te fortaju bre isteraj to dokraja uzmi fon koji valja i da te dobro sluzi sluzi a ne da te cima od samog pocetka!!!........ :wink:

Veliki pozdrav za tebe i nadam se da ces to sto pre da resis......... :D :wink: 8)
.::HTC Desire Z::.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

I jos nesto,NEMOJ da dozvolis da te setaju forama tipa:"Dodji iduce nedelje da ga ispitamo..."nego,ako imaju svoj servis u radnji,neka ti ga odmah flesuju ili daju drugi jer PO ZAKONU prvih 30 dana uopste ne moras da se pozivas na GARANCIJU vec na REKLAMACIJU sto znaci zamenu uredjaja koji se u tom periodu pokaze neispravnim!
Ako se pokazu kao kreteni i pocnu da te zezaju,reci da si pitao rodjaka koji je TRZISNI INSPEKTOR :oops: sta da radis,on ti je rekao ovo za 30 dana i da ih prijavis njemu ako te budu zezali i ne zele da ti ga flesuju,zamene ili u krajnjem slucaju vrate SAV novac!Da vidis kako od toga postaju fini! :wink:
Pozdrav 8)

Odgovori