Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da, telefon je cisto savrsenstvo, pored njega moj sekundarac (N73) deluje i vise nego smesno. Jedino sto mi se nije dopalo je sto nema vise fabrickih (originalnih) tema jer me od one plave glava zaboli
, ali ima leka, skinuo sam fabricku od E61i zove se "Dots" (gooooglajte malo) i sad je pun pogodak
.

hello svima
pazario sam polovan E61 pre neki dan u komisionu, nadam se da sam dobro prosao jer je telefon jos u garanciji i deluje ispravan, mislim, nema fizickih ostecenja!
Jednom recju fontale je stvarno je super!
Telefon ima milion i jednu opciju ... treba ce mi jedno mesec dana da provalim sve
Ali ima jedna glupost sto me muci i nemogu da je provalim nikako. Tice se sms-a. Mogu da primim poruke i to je ok! ali nemogu da posaljem poruku nikako, stalno mi izbacije poruku: Unable to sent message: .......!
Pogledao sam na Telenorovom sajtu tamo stoji broj +381 63 100100 MESSAGE CENTERA , ali ja nemogu da provalim gde treba da ga unesem u telefon?
Ima li neka caka ili nesto...
pazario sam polovan E61 pre neki dan u komisionu, nadam se da sam dobro prosao jer je telefon jos u garanciji i deluje ispravan, mislim, nema fizickih ostecenja!
Jednom recju fontale je stvarno je super!

Telefon ima milion i jednu opciju ... treba ce mi jedno mesec dana da provalim sve

Ali ima jedna glupost sto me muci i nemogu da je provalim nikako. Tice se sms-a. Mogu da primim poruke i to je ok! ali nemogu da posaljem poruku nikako, stalno mi izbacije poruku: Unable to sent message: .......!
Pogledao sam na Telenorovom sajtu tamo stoji broj +381 63 100100 MESSAGE CENTERA , ali ja nemogu da provalim gde treba da ga unesem u telefon?
Ima li neka caka ili nesto...
Vrh,
hvala majstore evo namestio sam
djoxie,
platio sam ga 170 evra
imam jedno pitanjce? Pocetnicko je skroz, ali...
kako se podesava pristup Internetu preko wlan-a, kad kilknem na web iconu ode on preko provajdera na web i to je ok! ali ja i kuci i na poslu imam wireless router na stolu, i cini mi se da sam podesio sve parametre u fonu: uneo sam sifru za lokalnu mrezu i kolko vidim na telefonu imam one cetiri kockice kao da je mreza prisutna... gde treba i sta treba kliknuti
Rutri su podeseni da su ICS (sheruju internet na druge racunare) tako da bi to trebalo da radi!
hvala majstore evo namestio sam

djoxie,
platio sam ga 170 evra
imam jedno pitanjce? Pocetnicko je skroz, ali...
kako se podesava pristup Internetu preko wlan-a, kad kilknem na web iconu ode on preko provajdera na web i to je ok! ali ja i kuci i na poslu imam wireless router na stolu, i cini mi se da sam podesio sve parametre u fonu: uneo sam sifru za lokalnu mrezu i kolko vidim na telefonu imam one cetiri kockice kao da je mreza prisutna... gde treba i sta treba kliknuti

Rutri su podeseni da su ICS (sheruju internet na druge racunare) tako da bi to trebalo da radi!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
A mozes da uradis sledecu stvar:
Odes Menu>Tools>Settings>Connection>Access point groups> i tu stavis na br1 WiFi mrezu jednu, pa drugu, pa gprs konekciju i tako. I tu grupu nazoves nekim imenom, i odaberes da se fon uvek konektujes preko toga. Stos je u tome da ce fon pokusati da se konektujes preko prve wlan mreze, ako je nandje ide na drugu... pa na gprs... sve dok ne nadje konekciju preko koje ce da fercera net.
Odes Menu>Tools>Settings>Connection>Access point groups> i tu stavis na br1 WiFi mrezu jednu, pa drugu, pa gprs konekciju i tako. I tu grupu nazoves nekim imenom, i odaberes da se fon uvek konektujes preko toga. Stos je u tome da ce fon pokusati da se konektujes preko prve wlan mreze, ako je nandje ide na drugu... pa na gprs... sve dok ne nadje konekciju preko koje ce da fercera net.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
djoxie, miodrage,
mnogo Vam hvala ljudi, namestio sam ovo sa grupama, cak sam i omiljenu kafanu ubacio
odusevljen sam ovim telefonom
Imam jedno cisto bezbednosno pitanje, jel treba da se ubaci nekakav antivirusni program? Nisam uspeo da skontam citajuci poruke po forumu!
ako treba koji program treba (naravno, da je free! jel su i najbolje stvari u zivotu free)
mnogo Vam hvala ljudi, namestio sam ovo sa grupama, cak sam i omiljenu kafanu ubacio

odusevljen sam ovim telefonom

Imam jedno cisto bezbednosno pitanje, jel treba da se ubaci nekakav antivirusni program? Nisam uspeo da skontam citajuci poruke po forumu!
ako treba koji program treba (naravno, da je free! jel su i najbolje stvari u zivotu free)

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Postoji par antivirusnih programa za Symbian 9.1 kao sto su F-Prot, Kaspersky, NetQuinn, JiangMin... Ja imam u telefonu ovaj poslednji (besplatan), a imao sam metar dana i Kasperskog.
Obzirom da za s60v3 iliti Symbian 9.1 NE POSTOJE virusi (jos uvek) smatramd a ti nikakav softver ove vrste nije potreban u telefonu.
Obzirom da za s60v3 iliti Symbian 9.1 NE POSTOJE virusi (jos uvek) smatramd a ti nikakav softver ove vrste nije potreban u telefonu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Jedno pitanjce:
Hocu da kupim GPS reciver i u opisu stiji sledece:
* Compatible With:
* Nokia: 3250, 5500, 6110, 6120, 6290, E50, E60, E61, E62E65, E70, N71, N91, N92, N93, N95
* Sony Ericsson: D750i, K320i, K510i, KK530i, K550i, K600i, K608i, K610i, K750i, K790i, K800i, K810i, M600i, P1i, P990i,
* S500i, T650i, W300i, W550i, W580i, W600i, W610i, W660i, W700i, W800i, W950i, Z530i,Z610i, Z710i
* Blackberry: 8300, 8800, 8820
* Frequency: L1,1,575.42 MHz
* Code: C/A code
* Channels: 20 Channels all-in-view tracking
* DGPS Source: SBAS(WAAS,EGNOS)
* System Back Up: Replaceable built-in Li-Ion battery
* Operation Time: 8hr at full charge continuous operation mode
* Features
* SiRF Star III GPS chipset
* 20 parallel channels
* NMEA0183 compliant protocol
* Extreme fast TTFF at low signal level.
* High sensitivity acquisition
* Power saving features
* Industrial Standard
* Built-in Re-chargeable battery
* More than 8 hrs. of operating time
* SBAS(WAAS/ ENGOS) is supported
Mene zanima da li ce raditi sa mojim telefonom jer imam E61i a ovde ga nema u opisu vec samo obicni E61. Jesu isti procesori na ta dva telefona
Hocu da kupim GPS reciver i u opisu stiji sledece:
* Compatible With:
* Nokia: 3250, 5500, 6110, 6120, 6290, E50, E60, E61, E62E65, E70, N71, N91, N92, N93, N95
* Sony Ericsson: D750i, K320i, K510i, KK530i, K550i, K600i, K608i, K610i, K750i, K790i, K800i, K810i, M600i, P1i, P990i,
* S500i, T650i, W300i, W550i, W580i, W600i, W610i, W660i, W700i, W800i, W950i, Z530i,Z610i, Z710i
* Blackberry: 8300, 8800, 8820
* Frequency: L1,1,575.42 MHz
* Code: C/A code
* Channels: 20 Channels all-in-view tracking
* DGPS Source: SBAS(WAAS,EGNOS)
* System Back Up: Replaceable built-in Li-Ion battery
* Operation Time: 8hr at full charge continuous operation mode
* Features
* SiRF Star III GPS chipset
* 20 parallel channels
* NMEA0183 compliant protocol
* Extreme fast TTFF at low signal level.
* High sensitivity acquisition
* Power saving features
* Industrial Standard
* Built-in Re-chargeable battery
* More than 8 hrs. of operating time
* SBAS(WAAS/ ENGOS) is supported
Mene zanima da li ce raditi sa mojim telefonom jer imam E61i a ovde ga nema u opisu vec samo obicni E61. Jesu isti procesori na ta dva telefona

iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
htz radice taj gps na tvom e61i, kolko vidim gps je kompatibilan sa samo symbian 9.1 i 9.2 telefonima, tako da bi mogao bilo koji 9.1 ili 9.2 symbian telefon da prikacis na taj gps.
E61 i E61i rade na 220 MHz.
E61 i E61i rade na 220 MHz.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album