Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ceftriaxone, To ne mora da znaci da je do tela ili verzije softvera. Meni recimo obavezno prebaci sam skladistanje poruka na mem tel kada ga otkacim od kompa a da sam ga pre toga povezao preko kabla, i to bez izuzetka,e sad koji je tu problem ne znam ali mi ne smeta preterano.
Meni se samo jednom desilo do sada, posle prelaska na v40, da mi je tel zabagovao do te mere da je spas bilo samo vadjenje baterije, ali mislim da je to bila moja greska jer sam pokusavao da mu namestim email, pa sam ga malo vise maltretirao.
Inace uspeo sam sve lepo da namstim za gmail i hotmail, ali za yahoo nikako nece da mi proradi. Jel imao neko slican problem ili mozda zna u cemu je problem? Ovo sam radio za email koji je smesten u porukama.
Meni se samo jednom desilo do sada, posle prelaska na v40, da mi je tel zabagovao do te mere da je spas bilo samo vadjenje baterije, ali mislim da je to bila moja greska jer sam pokusavao da mu namestim email, pa sam ga malo vise maltretirao.
Inace uspeo sam sve lepo da namstim za gmail i hotmail, ali za yahoo nikako nece da mi proradi. Jel imao neko slican problem ili mozda zna u cemu je problem? Ovo sam radio za email koji je smesten u porukama.
jerkann, kolega nesto mrzi da odradim reset, ali cu morati izgleda jer me ovo bas nervira! Provalio sam da uvek kada posaljem poruku usledi neki restart tela, ne desava se kada odgovaram na neciju poruku, vec kada ja prvi pocnem da pisem! 
Da li ovaj SWupadate sa mapama moze nekako na mem karticu a ne na memoriju telefona? i svi oni programi sto mogu da se skinu sa SW update-a?

Da li ovaj SWupadate sa mapama moze nekako na mem karticu a ne na memoriju telefona? i svi oni programi sto mogu da se skinu sa SW update-a?
LG Nexus 4 16GB
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
pa nisam ni rekao da je do tela ili softvera. Nije mi prob da to ponovo namestim,nego me nekad smara pa kad vratim na mmc on pise kao da sam primio poruku,i ja ti onda izlistam svih 2700 i sve procitane,pa ih onda sve markiram i obelezim kao procitane,a on opet pise kako imam poruku,grrrr. Sto se tice maila,ja sam namestio samo za hotmail,ostalo nisam pokusavao. Ako nesto saznam,napisacu.
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
aleksa87, ne razumem te bas najbolje.
Software telefona se uvek instalira na njegovu memoriju, svi programi koje si dobio novim update-om ce biti ponovo instalirani. Programe koje si instalirao na memoriji telefona bice izbrisani i moraces ponovo da ih instaliras.
Ako radis reset telefona odradi onda i format memorijske kartice. Prebaci sve media fajlove na komp odradi format kartice u samom telefonu i posle vrati fajlove i kreni ponovo sa instalacijom softvera. jedino tako ces u potpunosti obnoviti celokupni software telefona.
Ja sam sve to odradio i telefon mi od tada dosta lepo radi.
Ceftriaxone, haha kakva slicica. Malo off, ali morao sam
Software telefona se uvek instalira na njegovu memoriju, svi programi koje si dobio novim update-om ce biti ponovo instalirani. Programe koje si instalirao na memoriji telefona bice izbrisani i moraces ponovo da ih instaliras.
Ako radis reset telefona odradi onda i format memorijske kartice. Prebaci sve media fajlove na komp odradi format kartice u samom telefonu i posle vrati fajlove i kreni ponovo sa instalacijom softvera. jedino tako ces u potpunosti obnoviti celokupni software telefona.
Ja sam sve to odradio i telefon mi od tada dosta lepo radi.
Ceftriaxone, haha kakva slicica. Malo off, ali morao sam
Stavio sam novi update.Utisci su sledeci: slika je 100% `skracena ` u svim pravcima, sa baterijom ne vidim neke specijalne problema ali me zivcira da kada zvoni kalendar ili imam poziv nisu mi aktivni oni animirani barovi u dnu ekrana. Da bi prekinuo alarm/calendar ili da se javim na poziv to mogu da uradim samo preko zelenog ili crvenog tastera. Ima li neko slican problem ili resenje istog?
Ne mogu sad da se pohvatam kome sve odgovaram pa ko se pronadje eto mu resenja 
Sto se tice tog gubljenja telefona posle update-a, meni tel ne da radi perfektno nego se ni zapucao nije niti jednom. Sve radi extra, baterija mi traje isto, tj nisam primetio razliku pa verujem da traje isto... Sto se tice poruka, to nije do novog softvera meni se to desavalo i na starom 2,1 ili koja je vec verzija. To j eneki bag telefona i ne moze da se resi, dok ljudi iz nokijice to ne odrade, meni se cak recimo desavalo da kad stavim da mi snim aporuke na karticu uspori telefon, pa onda kad stisnem send message onaj prozorcic sending se bas dugo zadrzi, al kako sam prebacio da snima poruke na mem telefona, poruke lete kao i sam telefon.
Za one koji se pate sa alarmom, da te strelice pokazuju u kom pravcu moras da ih slajdujes da bi odradio akciju koja pise na njima, isto je kod alarma i isto je kod poziva. A za one koji to nece da rade, ne znam da li su znali, ali ovaj telefon ima opciju da kada ga prevrnete automatski se ukljucuje snuz na alarmu ili se silentuje poziv. Znaci sa ledja ga samo obrnete da ekran bude na dole i on ce sam snuzovati

Sto se tice tog gubljenja telefona posle update-a, meni tel ne da radi perfektno nego se ni zapucao nije niti jednom. Sve radi extra, baterija mi traje isto, tj nisam primetio razliku pa verujem da traje isto... Sto se tice poruka, to nije do novog softvera meni se to desavalo i na starom 2,1 ili koja je vec verzija. To j eneki bag telefona i ne moze da se resi, dok ljudi iz nokijice to ne odrade, meni se cak recimo desavalo da kad stavim da mi snim aporuke na karticu uspori telefon, pa onda kad stisnem send message onaj prozorcic sending se bas dugo zadrzi, al kako sam prebacio da snima poruke na mem telefona, poruke lete kao i sam telefon.
Za one koji se pate sa alarmom, da te strelice pokazuju u kom pravcu moras da ih slajdujes da bi odradio akciju koja pise na njima, isto je kod alarma i isto je kod poziva. A za one koji to nece da rade, ne znam da li su znali, ali ovaj telefon ima opciju da kada ga prevrnete automatski se ukljucuje snuz na alarmu ili se silentuje poziv. Znaci sa ledja ga samo obrnete da ekran bude na dole i on ce sam snuzovati

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Izvalio sam sta mi jede bateriju. Mnogo sam ga drndao sa wifi-jem,evo danas sam ga upalio 2-3 puta na kratko,i baterija je i dalje puna. Sto se tice tih poruka, vanjuska, meni se isto bas dugo salje poruka kad ih cuvam na MMC. Kad prebacim na memoriju telefona,siba ko lud. Moj recept za alarm: zgrabim ga,i onako sav slogiran drndam sta stignem dok se ne iskljuci
probacu ovo za okretanje

ex ivan87